• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bu yumurtlama donemlerinde ben gittim ama sanki is gibi goruyor. Ben bayanim isteksiz olabilirim ama o sonicta erkek mesela 8 gundur olmamis girdi dus aldi film izliyor sizce normalmi bu durum
Sanırım erkeklerde aşağı yukarı böyle dönemler oluyor bebek hazırlık çalışmaları sırasında eşim baba da aynı şekilde davrandı ama sonra açıkladı kendıne bunu görev olarak verdıgımı onunla bu yüzden birlikte olmak ısteıdgımı bir huzursuzluk yaptı ama Ben onunla konuşarak bu durumu aştık tek dusuncesı buymuş psıkolojik olarak böyle tepki verebılır ben de acaba soğuyor mu dedim ama öyle değilmiş çok şükür zaman verin ve anlayışlı olun konusun önerim aöa üstelemeden duygularını anlatarak

Günaydın kızlar her zaman takip edemiyorum çalıştığımdan dolayı. 2 - 3 gündür gün içerisinde mide bulantısından ziyade kusacak gibi oluyorum bu bir belirti olabilir mi adetime 6 gün var daha.Böyle belirtiler hemen olabiliyor mu.

Kizlar sanirim herkes ayni durumda sorun sanirim biraz bende hep kizlar icin ayip denilmisya kucukken hala cekiniyorum. Oda istemeyince gurur yapiyorum saolun gercekten. Bazen oyle oluyorki ayrilik bile dusunuyorum sevmiyordur diye yada cocuk bile olmazsa olmasin diyorum. Neden bu ani yukselislerim oluyor bilmiuomda
hepimiz ara ara yükseltiyoruz merak etme. yalnız değilsin. yetiştirilirken çok sıkılmasa kız çocuklarımız.

Günaydın cnm moralim sıfır vala ya kırmızıyı gordum demin adet oldum snrm
Hadi yaa lekelenme mi yoksa direk adet mi kuzum? Benim de belirtiler başladı 21inden erken gelecek heralde bu sefer :110:

Eki Görüntüle 2198569 kızlar bakarmisnz arkadaşımın testi bu
Ben silik gördüm canım ama tabi kan testinde belli olur

gunaydın canım inş vardır ya en kötü zamanda şu zaman varsada yoksada insan bilmek istiyor zaman geçmel bilmiyor. ben test yaptım yoktu rahatladım:KK70:
Aynen canım ben de aynı varsa da yoksa da bilmek istiyorum çünkü belirsizlik daha kötü oluyor. Bir de size birşey anlatıcam. Bizim bi tanıdığımız bir ay çok yoğun adet yaşadı. Kanama durmayınca apar topar hastaneye götürmüşler. Birsürü test kontrol falan tabi. Doktor demiş 6 aylık hamilesiniz. Nasıl yani ama ben 6 aydır düzenli olarak adet görüyorum demiş. Doktor da çok nadir de olsa böyle olabiliyor demiş. Ve dediğim kişinin ikinci çocuğu bu. Birincide hiç adet olmadan geçirmiş hamileliğini. Ayrıca bebeğin üstüne 6 kere adet olduğu için bebek çok tehlikeye girmiş. Hastaneye bir yattı doğumdan sonra çıktı. Hepimiz şok olmuştuk duyunca tabi en başta onlar. Ama işte Rabbim ol deyince olduruyor. Yeter ki yazsın kaderde :KK200::KK51:

Ya ben dayanamiyorum sanirim gidip test yaptirmak istiyoruuum
Al benden de o kadar. Belki adama gittiğimde çoktan çatlamış tı ya da geç olgunlaşacak diye düşünüp umutlanıyorum :) gerçi ben kanda negatif görüp inanmamış insanım :))) sen çatlama iğnesi olmuştun ama yaptırsan da pozitif çıkabilir 14 günden sonra net oluyormuş

Al benden de o kadar. Belki adama gittiğimde çoktan çatlamış tı ya da geç olgunlaşacak diye düşünüp umutlanıyorum :) gerçi ben kanda negatif görüp inanmamış insanım :))) sen çatlama iğnesi olmuştun ama yaptırsan da pozitif çıkabilir 14 günden sonra net oluyormuş
Ya dun yaptim 9. gundu cok cok silik varpa yok arasiydi; bilmiyorum bence 10 gune kalmaz artik catlatma ignesi ya...

Ya ben R4bi4 R4bi4 ya mesaj atmaya çalıştım öyle bi kullanıcı yok dedi. Komple bıraktı mı acaba topiği ve kk nü

Canim benim pek belirtim yok az birsey akinti var ama cok cok az. Bazen sol kasigima agri giriyor gelip gidiyor ama cok asiri degil. Gogusler filan nornal
Acaba daha erken mi? Habire kendimde belirti arayip duruyorum
Erken tabii hem herkeste belirti olacak diye bir sey yok bende de biraz yorgunluk var cabuk tikaniyorum; gozlerimin alti da biraz morardi son iki gundur neden bilmem uyuyorum da baya... Arada kasik batmalarim oluyor hem sag hem sol (benim zaten 2 yumurta vardi sag ve sol) bir de cok akintim var onun disinda bende d bir sey yok.

Ama kasik batmasi, akinti ve hatta yorgunluk da hep daha onceki aylarda da oldu; sadece goz altimin morlasmasi ilginc oldu.

Erken tabii hem herkeste belirti olacak diye bir sey yok bende de biraz yorgunluk var cabuk tikaniyorum; gozlerimin alti da biraz morardi son iki gundur neden bilmem uyuyorum da baya... Arada kasik batmalarim oluyor hem sag hem sol (benim zaten 2 yumurta vardi sag ve sol) bir de cok akintim var onun disinda bende d bir sey yok.

Ama kasik batmasi, akinti ve hatta yorgunluk da hep daha onceki aylarda da oldu; sadece goz altimin morlasmasi ilginc oldu.
Insallah hayirlara vesiledir canim cok meraktayiz bakalim kafaya tamyayim diyorum ama 1 gun aklima gelmese obur gun geliyor

Back
X