canım bat hala belli değil ama yarın yada öburgun olurum kesin o zaman olunca söyliyim sana canım
Kızlar bişey sorucam yumurtlamada göğüs ağrısı çeken varmı ganolf iğne kullandim ve estorfem kullanmaya devam ediyorum adete 15 gun var ama acayip göğüs agrım var nedenini bilen varmi
Ayy insallah yumurtluyorumdur o zaman sağ tarafimda ağrıyor zaten geçerse göğüs ağrısı yumurtladım mi oluyorTamam Kuzum
Evet canım ben onu kullanmadım ama yumurtlama döneminde göğüs ağrısı oluyordu
AminnnnnnnnnAmin canım cümlemizden inşaallah Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin:)
Elazığdayım kuzm böyle baktılar 1 kere daha baklmltı ama yine bmyle benzeridi sanırsamYok kuZum özelle alakası yok bizde 2 kere baktırdık ikisindede ayrıntılı bakıldı siz nerde baktırdınız hangi şehirdesin
Anladim canim. Suan bizim tam sinirda. Takviyelere devam edeyim en iyisiRica ederim canım aslında doktorlarda morfoloji konusunda ayrıma düşüyor bazısı önemsemiyor bazısı önemsiyor ama %4 yeterli zaten en fazla %8 olması gerekiyor daha fazlası neredeyse yok denecek kadar az
göğüs ağrısı adete kadar geçmez kuzumAyy insallah yumurtluyorumdur o zaman sağ tarafimda ağrıyor zaten geçerse göğüs ağrısı yumurtladım mi oluyor
Hadi inşallah :)Gunaydiiin kizlar benim de reglimin devami gelmedi haber edecegim :)
O denli etkili bebisimm ovuyla da takip etmistm o kuru yaptigim ay..10. Gunmuydu neydi dusun :) vala iki ay ust uste yapanlarin olumlu sonuc aldigini ck okudum kuzum eger dayanirim diyorsan dene derim :) bn nefret ettm ara vererek yaptim ama keske ustuste yapsaydim diyrm artk midem almiyr..maydonoz kurumu yapinca tecrubelerimi anlaticam elbette yanmazsam :)))) Allahtn hayirlisi insallah hepimiz hakkindacanım ne güzel yorumlamışsın o ihtimali çok düşünmemiştim demek ki kür bu denli etkili.. acaba bu ay da mı yapsam ne dersin? senin de bu ayki maydanoz kürün inşallah bebiş getirir yavrum, aklımdasın
canım film izler gibi testlerini takip ettim inan =) inşallah kaliteli bir yumurta çatlamıştır. 2 hafta sonra hayırlı haberler alırsın inşallah
dediklerine aynen katılıyorum canım. benim dr. um da benzer şekilde yorumluyor..
yavruşum her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, zaman hızlıca geçiyor cinsiyet ne zaman öğrenirsin acaba =)
rabiacığım bu ara keyifsizsin gibi hissettim ben de.. hava değişiminden midir, beklemenin ara ara bizi zihnen yormasından mıdır bilmem.. inşallah hepimiz hızlıca kendimize geliriz. burada hep destek, tam destek =)
ilaçlar şifa olsun canım.. maalesef para dökmek gerekiyor off..
Hayirlisi olsn kuzumm dua dua dua bizi kurtaracak tek seyTest yaptım negatif bu ay da
Kiz gitmedinmi dr.a daha sen :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak kalp atışlarını duymuşsun hiç merak etme dengeler haftasını darısı benim başıma inşallah bir duysam oh dicem
Cnm 10 dk.lik bi islem..bn narkoz aldm uyutuldum ilk gun biraz agri hissettm biraz kan geldi sonrasinda iyiydim..rapor ben istemedim ama istersen verir sanirim..sagolsun mudurum kafa izni vermisti crs gunuydu cekildigimde iki gunde o verdi 5 gun dinlenmistm..narkozlu oldugundan ertesi gunde biraz kafa gidikti :) iki gun yani sonrasinda birsey kalmamistiKızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Cok gecms olsn Rabbim yerini sagliklisiyla doldursun insallah bilen arkadaslar yazicaktiCanlarım benim merhabalar ben gecen hafta 13 haftalik gebeligim kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi suan icimde sonsuz bi bosluk yasiyorum ve tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hemen kalamiyorum cunku benim gibi olup hamile kalan varsa bir umut olsun buna cok ihtiyacım var kanamam devam ediyor nekadar süre sonra bitiyor ...
Kuzum en son ne zaman test yaptinnGunaydın kızlar benım reglımde hala gelmedı içim sıkılıyor hemen gelsede doktora gitsem ama çok gecikti ya geçen ay 16 da olmuştum sürekli randevu alıp iptal ediyorum
Yok tatlım ya benim doktor işi biraz karışık :))Kiz gitmedinmi dr.a daha sen :)
bu sabah canım tertemizKuzum en son ne zaman test yaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?