Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bizde nasipse Mayıs-Haziran gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. Neler önerirsiniz öncesinde?

canım bir sürü test yaptım ara ara hepsi negatif zaten en son bat gunu ovulasyon koyu çıkmıştı
Değerlendirdiniz mi? Geç yumurtlama geç döllenme ye de sebep olur 14 gün koyun üstüne adet olmak için. Benim de durum aynı yumurtlama geç oldu adet bekliyorum hormon ve hsg için

Merhaba arkadaşlar. Bizde nasipse Mayıs-Haziran gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. Neler önerirsiniz öncesinde?
3 ay öncesinde folik asit alımı, tam kan sayımı yeterli olacaktır. 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik olmazsa hormon tahlilleri, rahim filmi, spermiyogram istiyor doktorlar. Sigara alkol kullanımını bırakmak ve düzenli sağlıklı beslenm ekte vücudu dengeler. Bi doktor muayenesinde geçin tabi... Ultrasonla rahim ve yumurtalık larda herhangi bir kist oluşum var mı bakar.

Değerlendirdiniz mi? Geç yumurtlama geç döllenme ye de sebep olur 14 gün koyun üstüne adet olmak için. Benim de durum aynı yumurtlama geç oldu adet bekliyorum hormon ve hsg için
pik oldugu gün ve ertesi gun değerlendirdim canım ama ben bu ay ikinci kez yumurtladım test bozuk değilse ilk yumurtlama 27 eylülde olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…