Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar tahlil verdik eşimle ikimiz bakalm ne olacak sonuca göre. Yumurta takibi kacinci gün başlıyor doktorda bilen var mi

Genelde 3. Günü başlıyorlar takibe ama belki yumurtlaman varmı diye bakarsa 21. Gun falan bişey demedimi doktorun
Hayır esin ve sen tahlil yaptrn bakalm dedi ben takip istyrm dedim sonuçlara bakalm bir dedi. Aslnda 3 4 aydır bebek için clsyrz ben takip olsn diye 1 yıl dedim

Hayır esin ve sen tahlil yaptrn bakalm dedi ben takip istyrm dedim sonuçlara bakalm bir dedi. Aslnda 3 4 aydır bebek için clsyrz ben takip olsn diye 1 yıl dedim

Yanı ne kadar erken başlarsan o kadar iyi artik zaman değişti her isteyen hemen bebek sahibi olamıyor bizim gibi erken bastırmakta fayda var

canım bir sürü test yaptım ara ara hepsi negatif zaten en son bat gunu ovulasyon koyu çıkmıştı
Tekrar yumurtlamış olabilirsin canım değerlendirseydin bi iki kişinin öyle oldu ikinci yum da hamile kaldılar hep değerlendirdin mi ?

Kizlar merhaba herkese
Klomenin ve menogon ignenin 2. Gunundeyim.
Biraz halsiz hissediyorum kendimi. Canim hicbirsey yapmak istemiyor. Bu ilaclar beni hepten depresif yapti galiba.
B blanche_ea canim regl olursan uzulme. Seninle kaderimiz hep mi ortak olur be yaw?
R4bi4 sen nasilsin ?
Zeyah3917 bulantilarin basladi mi kiz? Basladiysa uzulmeyecegim kendin ettin :)
Serap-_- insallah tedavin guzel sonuclanir.
Herkese selam sevgiler

Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum

pik oldugu gün ve ertesi gun değerlendirdim canım ama ben bu ay ikinci kez yumurtladım test bozuk değilse ilk yumurtlama 27 eylülde olmuştu.
Canim bugun aklima ne geldi. Simdi ben her zaman ovulasyon testim 20 ya 21. Gun kirmizi olurdu. Iliskiyi hep 19 20 21. Gun yapardim . Aslinda hamile kalanlar mesela kendimden yola cikarak izah edeyim. 20 ve 21. Gunu pikse 20. 21 22. 23 gun ust uste deniyor ben hep arkasini bos birakiyordum. Test iki cizgi iliski ok sonra yok bugun cep telefonumdaki programa baktim 20 21 dolu gerisini hep sallamisim.
Ben bu ay ileriye de 3 gun daha deneyecegim bakalim tezim dogru mu cikacak

Kuzum ben hiç ovülasynu denemedim açıkçası o kadarını bilmiyorum ama tüm ay boyunca işi sıkı tut sen sonuçta iki kezde yumurtlama şansın var illaki o günlere odaklanmadan adetin bitiminden öbür adetine kadar sistemli şekilde devam et bana doktorum önermişti

Selâmmım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…