Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeyah3917 yavrmm gel bakam danisacaklarim var :)
Simdi ben son zamanlarda sirasiyla 21, 23, 18, 15, 16, 17. Gunler yumurtlamisim..simdi maydonoz sut kurune 15. Gun baslayayim diyrm..15 16 17. Gun yapayim 3 gun olurmu o sekil sence ve her gun taze yapilcak demi

canim bende buay instagramdako bir gebenin gunlugune gonderdim ovu testini oda 4 gun ust uste e dedi ama 4 gun ust uste zor oluyor ya kis birde

Canım ben onları bilmiyorum ama bu sefer bende 10 günlük sureyi kapsayacağım. :) hakkımızda hayırlısı

Valensiya batınız geçti mi, bildirim yapmadınız
Radar gibisin vesselâm :) nasılsın bu arada?

slm kızlar adet günüme tahmnimce daha 15 gün varrr. Gebelik varsa eğer belirtileri ne zaman ortaya çıkar? geçen hafta yumurtlama günümdü.

Valla insallah bu ay da hamile kalir kaderdas oluruz :) Benim moralim iyi ya hic uzulmedim bu defa :)
Hayirlisi olsn canisi :*
Sagol beybiiim :)

Kizlar ya bu sogan kurune kacinci gun baslanmali? Bana bir akil verin :)

Bir de biri bana burada clife tavsiye etmisti, ondan almak istiyorum ben bu ay o kacinci gun baslaniyor acaba?

slm kızlar adet günüme tahmnimce daha 15 gün varrr. Gebelik varsa eğer belirtileri ne zaman ortaya çıkar? geçen hafta yumurtlama günümdü.
canim yumurtlama gununden eminsen yumurtlamadan sonra 12 13 gunde silik cikar test

soğan için regl bitiminden iki gün sonra diyolar. bende bu ay 5 gün ictim. yumurtlamaya denk gelir diye korkuyordum. Kist olmadığını öğrenince bıraktım. hadi bakalım hayırlısı. yeni ay yeni umut.

Gebelik ve regl belirtileri çok benziyor. sen çalışmalar devam. Allah'a havale et. Hepimizin hakkında hayırlısı.
amn cnm.. ovulasyondan sonra bıraktım çalışmalarııı... iyice yoruldum artıkkk

yok yok devam.az önce de yazdım. geç ya da 2. yumurtlama olabilir. devam
tatlım bir ayda bir yumurtlama olur diye biliyorumm. bu ay erken döllenme oldu . geçen hafta kasık ağrım olduu baya. Hiç olmazdı oysaki yumurtlamamda. Bazıları döllenme ağrısı olabileceğini söyledi ama umut bağlamadımm ..

inşallah öyledir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…