• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belirtilerin nelerdi ? Şimdi baktım batın bugünmüş tebrik ederm tekrar cnm inş sağlıklı gebeliktr

Aynen canım bugündü. Yarın kan vericem yazarım sonuçlanınca.. Hayatımda hiç hissetmediğim kadar bir gögüs agrisi var son 4 gündür, cok aciyor. İlk korunmasız denememizdi bu ay. Asla ilk aydan beklemiyordum hayret ediyorum. Kimyasal vs olma ihtimalide olabiliyormus o yuzden kan verene kadar sevinmeyecegim:)

Aynen canım bugündü. Yarın kan vericem yazarım sonuçlanınca.. Hayatımda hiç hissetmediğim kadar bir gögüs agrisi var son 4 gündür, cok aciyor. İlk korunmasız denememizdi bu ay. Asla ilk aydan beklemiyordum hayret ediyorum. Kimyasal vs olma ihtimalide olabiliyormus o yuzden kan verene kadar sevinmeyecegim:)
olsn cnm moralini bozma inş biz de arkandan gelirizzz güzel hberlerni bekliyorum

Kizlar merhaba herkese
Klomenin ve menogon ignenin 2. Gunundeyim.
Biraz halsiz hissediyorum kendimi. Canim hicbirsey yapmak istemiyor. Bu ilaclar beni hepten depresif yapti galiba.
@blanche_ea canim regl olursan uzulme. Seninle kaderimiz hep mi ortak olur be yaw?
R4bi4 R4bi4 sen nasilsin ?
Zeyah3917 Zeyah3917 bulantilarin basladi mi kiz? Basladiysa uzulmeyecegim kendin ettin :)
@Serap-_- insallah tedavin guzel sonuclanir.
Herkese selam sevgiler
Yok kuşum elhamdulillah bulantı bi iki gündür baş göstermiyo gerçi geldiğinde de aşırı gelmiyo çok şükür:):) sende hamile kalda görcem ben seni ;)

canim pik oldugu gun ve siliklestigi gun degerlendirdim 4 gun ust ustede cok zor oluyor canim :)
Gün aşırı yap kuZum sıkma kendini o kadar ben 11 ay denedim hiç olsun diye üst üste denemedim tamam istiyorum ama can bu da hemde göreve bağlayınca olacağı varsada olmuyo kuZum inşaallah olur beklediğin son aydır inşaallah:)

Zeyah3917 Zeyah3917 yavrmm gel bakam danisacaklarim var :)
Simdi ben son zamanlarda sirasiyla 21, 23, 18, 15, 16, 17. Gunler yumurtlamisim..simdi maydonoz sut kurune 15. Gun baslayayim diyrm..15 16 17. Gun yapayim 3 gun olurmu o sekil sence ve her gun taze yapilcak demi
Geldim geldim :):)
Her gün taze olacak kuZum istersen yapmadan önce varsa bi ovu testi yap sen çünkü değişiklik göstermiş baya eğer pike yakınsa yap ama 3. Gün gir ilişkiye sabah namazına kadar da yat kuZum :)

Bu Topik De Benden Olsun =)))

Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:

Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

Ağustos Anneleri
:nazar: @Blankinfinity :anneadayı::KK200:
:nazar: @__BADE__ :nazar::anneadayı::KK200:

:nazar: @zynpzn8989 :anneadayı::KK200:
:nazar: @fulias :anneadayı::KK200:
:nazar: @_LiteraRy_ :anneadayı::KK200:
:nazar: @_D_O_ :anneadayı::KK200:

Eylül Anneleri
:nazar: @siirkiz :anneadayı::KK200:
:nazar: @Mertege123 :anneadayı::KK200:
:nazar:
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE] :anneadayı::KK200:
:nazar: @Cruelangel :anneadayı::KK200:
:nazar: @Sivilhulk :anneadayı::KK200:
:nazar: @Fairytale35 :anneadayı::KK200:

:nazar: Zeyah3917 Zeyah3917 :anneadayı::KK200:
Ekim Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)

:nazar: @Erolummm :anneadayı::KK200:
:nazar: @rainbow4607 :anneadayı::KK200:
:nazar: @H E :anneadayı::KK200:
:nazar: @wiha02 :anneadayı::KK200:
:nazar: @emineee_e :anneadayı::KK200:
:nazar: @kubra5505 :anneadayı::KK200:

Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir. :KK36:
Anne Adaylarımız :dua::KK36:

:nazar: Valensiya Valensiya 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Eaglemarbling 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Kbra2214 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Nurlana14 25 Ekim :KK200:
:nazar: @whiterabbit88 26 Ekim :KK200:
:nazar: @isis 31 Ekim :KK200:
:nazar: @1melegimolsun 2 Kasım :KK200:
:nazar: @Gulmet3 2 Kasım :KK200:
:nazar: @isisxz 2 Kasım :KK200:
:nazar: @MLKn 4 Kasım :KK200:
:nazar: @papatyam67 6 Kasım :KK200:

:nazar: pawlover pawlover 7 Kasım :KK200:
:nazar: @papatyakokankadin 8 Kasım :KK200:
:nazar: @MrsRed 9 Kasım :KK200:
:nazar: @balbocegi35 10 Kasım :KK200:

:nazar: @Vuslat ne zaman 11 Kasım :KK200:
:nazar: @dvtb 11 Kasım :KK200:
:nazar: @cengelliigne 12 Kasım :KK200:

:nazar: 1 10N 12 Kasım :KK200:
:nazar: @AloeeVeraa 12 Kasım :KK200:
:nazar: U Umithepvar 12 Kasım :KK200:
:nazar: R4bi4 R4bi4 17 Kasım :KK200:
:nazar: PiaLeon PiaLeon 19 Kasım :KK200:
:nazar: @bep 19 Kasım :KK200:
:nazar: @cigdemengin 20 Kasım :KK200:
:nazar: @blanche_ea 24 Kasım :KK200:
:nazar: @17platon17 25 Kasım :KK200:
Ben bir evleneyim de beni de yazarsınız ♥️
Çok istiyorum bebiş . Sadece bebiş.

Radar gibisin vesselâm :) nasılsın bu arada?
ehehh :)
napayım sonra darılıyorlar listeden silince
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum iyiyim sen nasılsın :)

ehehh :)
napayım sonra darılıyorlar listeden silince
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum iyiyim sen nasılsın :)
gün aydın canım. günaydınlar hanımlar. iyiyim şükür. ilaçsız, kürlerle geçen bir doğal akiş ayında çalışmalara devam. ;) hayırlı haberlerle insallah.

emnm ovulasyon yaptım bugün itibariyle 8 gün oldu henüz erken biliyorum ama baya sabırsızım bu ay....
canim yumurtlamadan bir hafta sonrada kanda cikiyor deniliyor cok sabirsizsan kan testi yap hamileligi hcg hormonu gosteriyor oda ilk kanda belli oluyor sonra idrarda hatta sonucu banada soyle:)

Gün aşırı yap kuZum sıkma kendini o kadar ben 11 ay denedim hiç olsun diye üst üste denemedim tamam istiyorum ama can bu da hemde göreve bağlayınca olacağı varsada olmuyo kuZum inşaallah olur beklediğin son aydır inşaallah:)
iste canim o kadini dinleyenlerin cogunun bebegi olmus o yuzden ihtimal artar diye ama bu ay bakalim nolacak:)

Valla insallah bu ay da hamile kalir kaderdas oluruz :) Benim moralim iyi ya hic uzulmedim bu defa :)

Sagol beybiiim :)

Kizlar ya bu sogan kurune kacinci gun baslanmali? Bana bir akil verin :)

Bir de biri bana burada clife tavsiye etmisti, ondan almak istiyorum ben bu ay o kacinci gun baslaniyor acaba?
Ay ben tavsiye etmiştim sanırım ama tanıdığıma sorarak etmiştim istersen onu da sorayım bi canım

Arkadslar hormon tahlililmde dün akşam gözüme çarptı daha doktora gösteremdm Tsh 11.4 çıkmış sanırım aralık en fazla 10 olmalyms değer durumuna baktm. Regl 3. Günü yaptrdm testi ve hipotroidim ama kan değerlerim troid için normal sınırlarda. Bugün öğleden sonra doktora gdcgm.

Akşamdan beri kafama taktım uyuyamdm eşim de dün test olunca aşırı stres olms bebekli rüyalar gördüm hep dedi 4de uyanms ve uyuyamms. Ilerisi için alıştırma olmuş gece uyanirsn dedim gülüp gecstrdm ama ;(

Back
X