olur canim benim hsg cekilmistim hatta bir kezde yumurtlamistim bat gunu oylesine yapmistim bir baktim tekrar yumurtladim ertesi gun siliklesti sen bugunde dahil 4 gun ust uste degerlendirYok yapmamıştım geçen aylardan kalmış çekmecede öyle elime geçince gözümün önünde durmasın diye öylesine yaptım bunu da canım. Çörekotu bal tarçın kürü yapanların genelde erken çatlamış hep ama geç mi çatladı benim şansıma acaba
Öyle yapim bakalım belki bi işarettir aylar önceki ovülasyon testinin karşıma çıkmasıolur canim benim hsg cekilmistim hatta bir kezde yumurtlamistim bat gunu oylesine yapmistim bir baktim tekrar yumurtladim ertesi gun siliklesti sen bugunde dahil 4 gun ust uste degerlendir
Bence var, tebrik ederim. Kan sonucunuzu merakla bekliyorum :)
Allah hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin canım :)
:))) bitkiselinde aşırısı zarar canım birde çok karıştırmakta etkilerini azaltıyorhepsi bitkisel ama :)
5 haftalık bile görünmeyen oluyo diye biliyorum göremezdi sanırım varsa benim kimyasal gebeliğim 5 haftada kanda gözüküyodu sadeceİyi akşamlar herkese.Ay sürekli lavaboya gitmekte mi psikolojik.Belki de üşüttüm bu ara baya soğuktu gripten yeni kurtuldum.Bebis olsaydi Gecen hafta cumartesi doktor görür muydu 20 ekimde gittim.sat 23 eylül.Ama ultrasonda görünmesi icin de cok erken değil mi.Normalde 4-5 haftalık görünüyor
Ben de öyle düşünüyorum canım sağol.İşte bekleyince her şey belirti oluyor bir de bat yaklastikça daha da üstüne düşüyorum.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.5 haftalık bile görünmeyen oluyo diye biliyorum göremezdi sanırım varsa benim kimyasal gebeliğim 5 haftada kanda gözüküyodu sadece
Valla heyecan dorukta kuzum :)İyi akşamlar herkese.Ay sürekli lavaboya gitmekte mi psikolojik.Belki de üşüttüm bu ara baya soğuktu gripten yeni kurtuldum.Bebis olsaydi Gecen hafta cumartesi doktor görür muydu 20 ekimde gittim.sat 23 eylül.Ama ultrasonda görünmesi icin de cok erken değil mi.Normalde 4-5 haftalık görünüyor
Malesef herşeyde belirti arıyoruz bekledikçe ben de aynıyım :) amiin Allah tüm isteyen bekleyen hemcinslerime tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallahBen de öyle düşünüyorum canım sağol.İşte bekleyince her şey belirti oluyor bir de bat yaklastikça daha da üstüne düşüyorum.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
amiiinnn inşaallah kardeşimBende durum hala aynı Rabia, bat bekliyorum ve aklıma getirmemeye çalışıyorum, spor iş arasında geçiyor günler, her aklıma geldiğinde Allahım sen evlat kokusuna hasret bırakma diye dua ediyorum
bendede ayni durum oldu canim bata son 10 gun kala yapmadim ovu bat guni bir yaptim baya koyuydu hic bu kadar olmamisti ustelik bir kezde yumurtlamistim o ay. Neyse 2 gun degerlendirdim yoksa adet sokturucu icerdimÖyle yapim bakalım belki bi işarettir aylar önceki ovülasyon testinin karşıma çıkmasınelerde işaret arar oldum
Aman Allahimmmm
Ben kimyasal gebeliğimi ovülasyondan öğrenmiştim bat günü koyu çıkmıştı, sonra hcg yaptım aşırı aşırı silik bi çizgi çıktı hatta eşim görememişti yok çizgi burda demişti o kadar silikti. Gidip kan vermiştim orda da görünce baya mutlu olmuştuk ama 6 gün sürebildi tabi mutluluğumuz o ayrı :) inşallah senin de bebiş vardır canım tutunur sana sıkı sıkıbendede ayni durum oldu canim bata son 10 gun kala yapmadim ovu bat guni bir yaptim baya koyuydu hic bu kadar olmamisti ustelik bir kezde yumurtlamistim o ay. Neyse 2 gun degerlendirdim yoksa adet sokturucu icerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?