Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OKUYUN KIZLAR ONEMLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar bu arada sizlere güzel bir kür söyleyecem inşallah hepimizde işe yarar doktorda sıramı beklerken orda hamile bir ablayla tanıştım hikayesini anlatti iki buçuk yıl çocuğu olmamış en son doktora gidip tüp bebek yaptiracakmks birisi ona bir kür tavsiye etmis 10 gun icmis o ay hamile kalmis oglum oldu diyo oğlu 7 yaşında yine istemiş yine olmamış tekrar bu kürü 5 gün içtim şimdi yine hamileyim dedi ve kürü bana tavsiye etti adet olup bitince hemen başlayacam size de yazayım canlar inşallah hepimiz için işe yarar

Çoban çantası
Civan perçemi
Hayt tohumu
Ada çayı
Aslan pençesi
2 bardak Kaynamış sıcak su içine birer tutam çok az parmağınızın ucuyla atin demlensin hem sabah hem akşam birer bardak için dedi cok aci oluyormus tadi ama olsun afiyetle...

Kan testim 17,30 çıktı ilişkiden sonra 18. Günüm.. Doktor gebelik var ama değerin çok düşük dedi kimyasalda olabilir yani pazar günü tekrar kan ver ona göre yorumlarız dedi..

Kan testim 17,30 çıktı ilişkiden sonra 18. Günüm.. Doktor gebelik var ama değerin çok düşük dedi kimyasalda olabilir yani pazar günü tekrar kan ver ona göre yorumlarız dedi..
Geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır hayırlı olsun bu arada Allahım sana bağışlasın canım

Tatlım hâlâ gebelik yok bu ay sogan kürü içtim o da duzenimi bozdu gününde gelen adetim 2 gün gecikti adet olsam doktora gidecem de olamadım bir türlü

Canımm soğana bağlama bence ama olabilir tabii. bünyeden bünyeye fark gösteriyor.

Evet canım oldum

yeni bat 20 Kasım :)

Son olsun inşallah kuzum benim :)

bunu duymuştum balım ama civan perçemi içilecek gibi değil

bu doktorlar da zebani gibi mübarek
değerin gayet normal

Aynen günaydın bu arada erken kalkmışsın:)

Hayırlara vesile olsun. inşallah sıkı sıkıya tutunur bebişin

canım kac çıkmıştı degerin bend3 kimyasal gebelik geçirdim gecen ay

yok canim ertesi gun ovulasyon siliklesti halada adet olmadim gebelik testindede silikte olsa bisey cikmadi netten baktim bir ayda iki kez yumurtlayan kadinlar olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…