- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kızlar günaydın. Yarın Allah nasip ederse size bir haberim olacak . Duanızı esirgemeyin
Bisiler sormustmm seni etiketleyerek yavru kurle ilgili..herkese bisiler yazdn bnmkini ha gordu ha gorcek dedm gormedinnnn ondn
Yok cevap verdim sen görmedin kuzum bende senden cevap bekliyorumBisiler sormustmm seni etiketleyerek yavru kurle ilgili..herkese bisiler yazdn bnmkini ha gordu ha gorcek dedm gormedinnnn ondn
U Umithepvar bakGeldim geldim :):)
Her gün taze olacak kuZum istersen yapmadan önce varsa bi ovu testi yap sen çünkü değişiklik göstermiş baya eğer pike yakınsa yap ama 3. Gün gir ilişkiye sabah namazına kadar da yat kuZum :)
cok merak ettik canim gebemisin yoksa bu ay zaten sen cok sessizdinKızlar günaydın. Yarın Allah nasip ederse size bir haberim olacak . Duanızı esirgemeyin
Keşke kuzum, adetim yeni bitti :)cok merak ettik canim gebemisin yoksa bu ay zaten sen cok sessizdin
Anaa ck utandim suannnn vala cevabinu bekliym bndee ozur dilerim kuzum yaa
Sat 23 eylül yazmışım salak kafam iyice leyla oldum.Sat 3 ekim eylülde adet olmamıştım.İyi akşamlar herkese.Ay sürekli lavaboya gitmekte mi psikolojik.Belki de üşüttüm bu ara baya soğuktu gripten yeni kurtuldum.Bebis olsaydi Gecen hafta cumartesi doktor görür muydu 20 ekimde gittim.sat 23 eylül.Ama ultrasonda görünmesi icin de cok erken değil mi.Normalde 4-5 haftalık görünüyor
Hayırdır canım bebiş mi yoksaaaaKızlar günaydın. Yarın Allah nasip ederse size bir haberim olacak . Duanızı esirgemeyin
Yok bebeğim utanma tahmin etmiştim bende görmediğini o kadar kişiye yazdı bana yazmadı görmedi dedim kendi kendime :) kuZum en büyük etken tamamen teslimiyetle yap bu niye böyle oldu diye sorgulama 3 gün yapacaksan 3.gün ilişki olsun çünkü 2.gün ilişki olursa 3.gün yaptığın süt buharı içerdeki spermi öldürür hem daha vakitte varmış dün başladıysan bugünde otur direk yat yarın oturduktan sonra ilişki olsun hiç kalkmadan sabah namazına kadar yat sabah namazdan önce duşunu al:)Anaa ck utandim suannnn vala cevabinu bekliym bndee ozur dilerim kuzum yaadun basladim 14.gunmus ben 16. Gun saniyodum vardir bir hayir :) ovu testi silik hala ki seffaf akintimda hala gelmedi kuzum napim artk hayirlisi 3 gun yapicam 5 diyenler var ama bilemedim.. dun iliski olmadi yaptim yattim direk bugun olur insallah
Tmm kuzucummm..akinti ck oldumu sende bende biraz agri yapti kasiklarda ama akinti yk..ck ck tskr edermm ya k bakma lutfenn tekrar..gozdn nasi kacar dort gozle yazini beklemistim..Yok bebeğim utanma tahmin etmiştim bende görmediğini o kadar kişiye yazdı bana yazmadı görmedi dedim kendi kendime :) kuZum en büyük etken tamamen teslimiyetle yap bu niye böyle oldu diye sorgulama 3 gün yapacaksan 3.gün ilişki olsun çünkü 2.gün ilişki olursa 3.gün yaptığın süt buharı içerdeki spermi öldürür hem daha vakitte varmış dün başladıysan bugünde otur direk yat yarın oturduktan sonra ilişki olsun hiç kalkmadan sabah namazına kadar yat sabah namazdan önce duşunu al:)
Olur öyle şeyler sorun değil kuZum :) akıntı çok olmadı bende kasık ağrısı oluyomuş kimisinde ama bende o da olmadı kuZum ufak tefek kanamada olabilirmiş korkma etki ediyo demek bu sadece dikkat et yanmaTmm kuzucummm..akinti ck oldumu sende bende biraz agri yapti kasiklarda ama akinti yk..ck ck tskr edermm ya k bakma lutfenn tekrar..gozdn nasi kacar dort gozle yazini beklemistim..
Yk yavrm yanmadim ondn korkuydm :) biraz bekledim ole oturdum :) son soru kararsiz kaldim kuzum bugunde yapaym birakayimmi 3 gun mu yapaym yaa :)Olur öyle şeyler sorun değil kuZum :) akıntı çok olmadı bende kasık ağrısı oluyomuş kimisinde ama bende o da olmadı kuZum ufak tefek kanamada olabilirmiş korkma etki ediyo demek bu sadece dikkat et yanma
Yok kuzum bebiş olsa yarına mı bırakırım :))Hayırdır canım bebiş mi yoksaaaa
İlki 20 civarlarından düştü. İkincisi de 50 civarlarından falan canımcanım kac çıkmıştı degerin bend3 kimyasal gebelik geçirdim gecen ay
benimde 36dan dustu bu sefer takip edicem kimseye soylemeden bi sure cok tedirgin oldumİlki 20 civarlarından düştü. İkincisi de 50 civarlarından falan canım
hayirli haberler bekliyoruz canımYok kuzum bebiş olsa yarına mı bırakırım :))
Allah razı olsun kuzum:)hayirli haberler bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?