Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyidir yavrum gormuyrm ne zamandir aklima geldinn halini hatrini sorayim dedm..nasil gidiyr nleer yapiyrsun bebisimiz nasil kocaman olmussunuz masallahh size kocaman
:)) aynı canım bugün geçmeyen baş ağrım var neden anlamadım. Bebişte iyi maşallah 10 cm 114 gram olmuş yeni gittim doktora
Sen napıyosun buharda mısın hala

:)) aynı canım bugün geçmeyen baş ağrım var neden anlamadım. Bebişte iyi maşallah 10 cm 114 gram olmuş yeni gittim doktora
Sen napıyosun buharda mısın hala
Kuzum viks surseydin ck iyi geliyr ama yat istersen gecer insallah kotu oluyo bas agrisi yavrm yaa..gecms olsn..oy masallahh kuzucugaaaa cinsiyt erkekti demi kuzum basladimi isim harbi :)
Ayy buhardayim kiz sormaa :)))) bugun ck beklemedim herhalde basta yandm biraz :)) smdi iyiyim hafifledi sicakligi 24 dk oldu:)

Sağol kuzum. Evet erkek olduğumuz kesinleşti artık Erkek ismi bulmak çok zor hiç bir isim içime sinmiyor. Doğurup hala isim bulamayanlardan olucam bu gidişle:)
Kaç gün oldu buhar yapalı inşallah iyi gelir kuzum bütün enfeksiyon zart zurt akıp gitsin bebiş gelsin inşallahhh. :)

Ay evet erkek ismi zor gercektn kuzumm Rabbimm yardim etsin :) sahabelerimizin isimlerinden bakabilirsin dgisik ve guzel istiyorsan belki hosuna gidenler olurr bize secenek sun biz geri kalmayalim :))
Kuzum dun yaptim bide bugun iste..birakirim bugun sanirim yunurtlamaya denk gelicek diye korkuyrmm

Ben seçici eşim benden daha seçici :) Ortak birkaç isim bulabilirsek danışırım canım hemen
Ovulasyon testi yapıyor musun kuzum bir yandan. Benim döngüm düzenli olmasına rağmen nedense yum günü değişiyordu öne geliyordu genellikle. Ona dikkat ette duruma göre yapıp yapmazsın artık :)

Haklıysan ve seni üzdüyse yap valla bazen bende deli oluyorum tek başıma savaşıyormuşum gibi hissediyorum

Yok kuzum Bebek konusunda maşaallah destek veriyor.
Sen kendini üzme canım. Tek başına savaşmak değil de bazen erkekler yoruluyor sahiden . uğraşmak istemiyorlar akışına bırak diyorlar :)

Bazı konularda çok sinirimi bozuyor dün telde konuştuk annesinde misafir vardı. işte 2 dk sonra arıycam dedi. kız yarım saat bekledim arayan soran yok. Gitmiş misafirlerin yatağını açmış. Beni bekletmesine değil haber vermemesine kızdım valla tüm gece kabus gördüm durdum

Oyyy kiyamam sakin ool canım aman ne olcak küçük şeyler için keyfini kacirma

İYİ aksamlar kızlar adetime iki gün var çok şiddetli bel ağrım ve mide bulantım var. Akıntım geliyor sürekli tuvalete gidiyorum kırmızılar Yok. Sabah ilk idrarla test yaptım baktım Yok sonra disarı gezmeye gittim geldim teste bir daha baktım gölge çizgi var ;(((

Yavrm ya gordun yum gunum belli olmuyo bugun 15. Gun gecen ay 16. Gun yumurtlamisim ondn ben bugun de yapip birakayim olmadi ay ck kararsizim :) neyse iki gun yeter yaa :)
Ovu yapmadın mı tatlım yani yakalayabiliyorsan tabi ben yakalayamıyodum o yüzden tahmini yapmıştım :) içine sinmeyecekse 3.gün bu gece ilişki olmuştur inşaallah biraz geç yazdım ama hakkını helal et
Bu arada tskr ederm yardimlarin sabrin icin :)
ne demek bitanem sabır gösterecek bi durum olmadı ki biz birbirimize yardım ediyoruz zamanında sende bana az destek olmadın inşaallah artık hayırla vakti gelmiştir canım o kadar çok istiyorum ki

Canını sıkma tatlım belli ki işi varmış napsin ağzınızın tadını bozma
Benim ki de hiç umursamıyor çocuk meselesini yani içten istiyor ama ne bileyim bir çabası yok bu konuda

Canını sıkma tatlım belli ki işi varmış napsin ağzınızın tadını bozma
Benim ki de hiç umursamıyor çocuk meselesini yani içten istiyor ama ne bileyim bir çabası yok bu konuda

Şimdi eşlere cinselliği bi görev olarak benimsetmemek lazım kuzum. yoksa uzaklaşıyorlar. Ben yumurtlama döneminde koştur koştur çağırıyorum
Aslında öyle değil de işte süslenip püslenerek teşvik edeceksin

hangi markayı yaptın canım

:) :) :) onlarda süslesin. bizimki de can. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…