• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar.
Size bugün bi haberimin olacağını söylemiştim :)

Ben ebeye gittim şekerler :KK49:

Tedbir kuldan, takdir Allah'tan :dua: 10 gün ilişkiyi yasakladı :KK200:

canim niye yasakladi anlamadim gebe degilim yeni hastaligim bitti demistin

Pardon kuzum açıklamayı unuttum.
Göbeğim yerinden çıkmış, rahmim sarkmıştı belimde açıklık vardı. onları düzeltti. o yüzden ilişkiyi yasakladı.
birşey daha var. onu da Rabbim izin verir de bebiş olursa söyleyeceğim

Göbeğim yerinden çıkmış, rahmim sarkmıştı belimde açıklık vardı. onları düzeltti. o yüzden ilişkiyi yasakladı.
Geçmiş olsun tatlım inşallah kısa zamanda hayırlı haberi alırsın:anneadayı:

tekrarla istersen
yarın sabah denicem tekrar ama lekelenme neden oldu ki silik de olsa çıkmıştı :( çok üzüldüm.. nette araştirırken yerleşme kanaması diye bir şeye de rastladım ama benim adetim zaten bgn 5.gün geçti o olamaz heralde di mi

yarın sabah denicem tekrar ama lekelenme neden oldu ki silik de olsa çıkmıştı :KK43: çok üzüldüm.. nette araştirırken yerleşme kanaması diye bir şeye de rastladım ama benim adetim zaten bgn 5.gün geçti o olamaz heralde di mi

Olabilir balım neden olmasın. Bazı bayanlar yerleşme kanamasını adetle karıştırabiliyor

Olabilir balım neden olmasın. Bazı bayanlar yerleşme kanamasını adetle karıştırabiliyor
canım dayanamadım tekrarladım testi negatif maalesef :( demek ki bi şeyler ters gitmiş :( inşallah bi dahakine sağlıklı bi şekilde yaşarım dua edin olur mu:(

Ebemi duzeltti bunu canim genelde boyle seyleri saglik kurumlari yapmaz yanlis bilmiosam

Cok yakin bir arkadasim 3 senedir tiroid rahatsizligi nedeniyle hamile kalamiyordu.
Dun mujdeli haberi verdi; dogal yolla hamile:KK9:
Darisi en hayirli zamanda saglikla hepimize olsun insallah arkadaslar:KK36:

Ayy çok güzel yaa, aminn canım benim ya
canım dayanamadım tekrarladım testi negatif maalesef :KK43: demek ki bi şeyler ters gitmiş :KK43: inşallah bi dahakine sağlıklı bi şekilde yaşarım dua edin olur mu:KK43:

Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım benim

Ebemi duzeltti bunu canim genelde boyle seyleri saglik kurumlari yapmaz yanlis bilmiosam

Yaşlı bir ebe canım. 2 hemşire gitmiş yanına. onların da çocuğu olmuyormuş. şimdi hamileler :)

Rabbim izin verir de bana da nasip ederse siz de gidin vallahi. Ben 4 yıl bebişi olmayıp o ebeye gittikten sonra hamile kalan birini de biliyorum kuzum.

Dediğim gibi inşallah bebiş olursa size bir şey daha söyleyeceğim :)
Bana uyguladığı asıl tedaviyi sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle

Ayy çok güzel yaa, aminn canım benim ya

Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım benim

Yaşlı bir ebe canım. 2 hemşire gitmiş yanına. onların da çocuğu olmuyormuş. şimdi hamileler :)

Rabbim izin verir de bana da nasip ederse siz de gidin vallahi. Ben 4 yıl bebişi olmayıp o ebeye gittikten sonra hamile kalan birini de biliyorum kuzum.

Dediğim gibi inşallah bebiş olursa size bir şey daha söyleyeceğim :)
Bana uyguladığı asıl tedaviyi sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle
Haaa tamam kuzum anldim bnm eltim de belini cektrdi belinde bosluk mu varmis neymis birseyler dedi ama bklm nolacak hatta dun adet tarihiydi snrm noldu adet oldu mu bilmiorum

Cuma günü 17 çıkan bhcg bu akşam 8 çıktı regl oldum:KK43:
İyi ki kendimi çok umutlandırmayıp sakinliğimi korumuşum yoksa çok hayal kırıklığı yaşayacaktım.. Buna rağmen çok üzüldüm..

şimdi ne yapmam gerekiyor? Muayene olmama gerek var mı? Adetim bitince denemelere devam edebilir miyiz yoksa korunmamız mı lazım?

İyi ki kendimi çok umutlandırmayıp sakinliğimi korumuşum yoksa çok hayal kırıklığı yaşayacaktım.. Buna rağmen çok üzüldüm..

şimdi ne yapmam gerekiyor? Muayene olmama gerek var mı? Adetim bitince denemelere devam edebilir miyiz yoksa korunmamız mı lazım?
Kimyasal gebelik geçirmişsin canım inşallah sağlıcakla tekrar kavuşursun. Bana doktorum bunu her kadın yaşıyo ama çoğu farketmiyo korunmana gerek yok demişti. Ama içim rahat etsin dersen bi git, burda çok okudum kimyasal gebelik geçirip bi iki ay sonra tekrar hamile kalan inşallah onlardan olursun

Haaa tamam kuzum anldim bnm eltim de belini cektrdi belinde bosluk mu varmis neymis birseyler dedi ama bklm nolacak hatta dun adet tarihiydi snrm noldu adet oldu mu bilmiorum

ay inşallah müjdeli haberi alır ya, Rabbimden hayırlısı canım benim

ooff :( Geçmiş olsun canım. tabii ki denemelere devam. muayene olmak gerekmiyor diye biliyorum canım

Back
X