Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bence de var, hayırlı olsunKızlar merhaba bende pko var ve adetim 4 gün geçti test yaptım böyle çıktı gebe miyim değil miyim bilmiyorum aklım karıştı silik çıktı 2.çizgi
Canım açıkladım. inşallah hepimize umut olurR4bi4 canim hala soylemedin haberi
canim niye yasakladi anlamadim gebe degilim yeni hastaligim bitti demistinMerhaba kızlar.
Size bugün bi haberimin olacağını söylemiştim :)
Ben ebeye gittim şekerler
Tedbir kuldan, takdir Allah'tan10 gün ilişkiyi yasakladı
![]()
Az önce peçeteye pembe leke geldi adet olacakmşm gibi de arada hafif sancı vuruyor sanırım gebelik yok test yanılttı galiba çok üzgünüm şuanKuzum bence de var, hayırlı olsun
canim niye yasakladi anlamadim gebe degilim yeni hastaligim bitti demistin
tekrarla istersenAz önce peçeteye pembe leke geldi adet olacakmşm gibi de arada hafif sancı vuruyor sanırım gebelik yok test yanılttı galiba çok üzgünüm şuan
Geçmiş olsun tatlım inşallah kısa zamanda hayırlı haberi alırsınPardon kuzum açıklamayı unuttum.
Göbeğim yerinden çıkmış, rahmim sarkmıştı belimde açıklık vardı. onları düzeltti. o yüzden ilişkiyi yasakladı.
birşey daha var. onu da Rabbim izin verir de bebiş olursa söyleyeceğim
Allah razı olsun canım benim hep beraber inşallah :)Geçmiş olsun tatlım inşallah kısa zamanda hayırlı haberi alırsın![]()
yarın sabah denicem tekrar ama lekelenme neden oldu ki silik de olsa çıkmıştıtekrarla istersen
yarın sabah denicem tekrar ama lekelenme neden oldu ki silik de olsa çıkmıştıçok üzüldüm.. nette araştirırken yerleşme kanaması diye bir şeye de rastladım ama benim adetim zaten bgn 5.gün geçti o olamaz heralde di mi
canım dayanamadım tekrarladım testi negatif maalesefOlabilir balım neden olmasın. Bazı bayanlar yerleşme kanamasını adetle karıştırabiliyor
Kimyasal gebelik olmuş olabilir. İnşallah hemencik tekrar kavuşursuncanım dayanamadım tekrarladım testi negatif maalesefdemek ki bi şeyler ters gitmiş
inşallah bi dahakine sağlıklı bi şekilde yaşarım dua edin olur mu
![]()
Ebemi duzeltti bunu canim genelde boyle seyleri saglik kurumlari yapmaz yanlis bilmiosamPardon kuzum açıklamayı unuttum.
Göbeğim yerinden çıkmış, rahmim sarkmıştı belimde açıklık vardı. onları düzeltti. o yüzden ilişkiyi yasakladı.
birşey daha var. onu da Rabbim izin verir de bebiş olursa söyleyeceğim
Cok yakin bir arkadasim 3 senedir tiroid rahatsizligi nedeniyle hamile kalamiyordu.
Dun mujdeli haberi verdi; dogal yolla hamile
Darisi en hayirli zamanda saglikla hepimize olsun insallah arkadaslar![]()
canım dayanamadım tekrarladım testi negatif maalesefdemek ki bi şeyler ters gitmiş
inşallah bi dahakine sağlıklı bi şekilde yaşarım dua edin olur mu
![]()
Ebemi duzeltti bunu canim genelde boyle seyleri saglik kurumlari yapmaz yanlis bilmiosam
Haaa tamam kuzum anldim bnm eltim de belini cektrdi belinde bosluk mu varmis neymis birseyler dedi ama bklm nolacak hatta dun adet tarihiydi snrm noldu adet oldu mu bilmiorumAyy çok güzel yaa, aminn canım benim ya
Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım benim
Yaşlı bir ebe canım. 2 hemşire gitmiş yanına. onların da çocuğu olmuyormuş. şimdi hamileler :)
Rabbim izin verir de bana da nasip ederse siz de gidin vallahi. Ben 4 yıl bebişi olmayıp o ebeye gittikten sonra hamile kalan birini de biliyorum kuzum.
Dediğim gibi inşallah bebiş olursa size bir şey daha söyleyeceğim :)
Bana uyguladığı asıl tedaviyi sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle
Kimyasal gebelik geçirmişsin canım inşallah sağlıcakla tekrar kavuşursun. Bana doktorum bunu her kadın yaşıyo ama çoğu farketmiyo korunmana gerek yok demişti. Ama içim rahat etsin dersen bi git, burda çok okudum kimyasal gebelik geçirip bi iki ay sonra tekrar hamile kalan inşallah onlardan olursunCuma günü 17 çıkan bhcg bu akşam 8 çıktı regl oldum
İyi ki kendimi çok umutlandırmayıp sakinliğimi korumuşum yoksa çok hayal kırıklığı yaşayacaktım.. Buna rağmen çok üzüldüm..
şimdi ne yapmam gerekiyor? Muayene olmama gerek var mı? Adetim bitince denemelere devam edebilir miyiz yoksa korunmamız mı lazım?
Haaa tamam kuzum anldim bnm eltim de belini cektrdi belinde bosluk mu varmis neymis birseyler dedi ama bklm nolacak hatta dun adet tarihiydi snrm noldu adet oldu mu bilmiorum
Cuma günü 17 çıkan bhcg bu akşam 8 çıktı regl oldum
İyi ki kendimi çok umutlandırmayıp sakinliğimi korumuşum yoksa çok hayal kırıklığı yaşayacaktım.. Buna rağmen çok üzüldüm..
şimdi ne yapmam gerekiyor? Muayene olmama gerek var mı? Adetim bitince denemelere devam edebilir miyiz yoksa korunmamız mı lazım?