Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay inşallah müjdeli haberi alır ya, Rabbimden hayırlısı canım benim

ooff Geçmiş olsun canım. tabii ki denemelere devam. muayene olmak gerekmiyor diye biliyorum canım
Korunmana gerek yok cnm bende gecen ay gecirdim kimyasal aynen calismalara devam et genelde kimyasaldan sonra hatta daha kolay ertesi ay hamile kalan varmis uzulme ins hyrlisyla olur bi daha Valensiya yanlis alinti yapmisim cnm sana dicektim

Teşekkürler canım telefonda bi soracağım salı günü gel derse giderim artık.. Test yapmasam hiç farketmeyecektim öyle düşünüyorum bir yandan da..

ay inşallah müjdeli haberi alır ya, Rabbimden hayırlısı canım benim

ooff Geçmiş olsun canım. tabii ki denemelere devam. muayene olmak gerekmiyor diye biliyorum canım

Teşekkür ederim canım.. Yeni bat 24 kasım insallah diyelim o zaman

Bende öyle okudum canım ya ama daha ilk denememizdi ilk denemeden böyle birşeyle karşılaşmak allak bullak etti beni.. Peki sen dr a gidip muayene oldun mu kimyasaldan sonra

canım gecmis olsun bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim doktorum beklemeye gerek yok dedi bu ay klomen kullandim 3 gun kaldi bata silik cizgi çıkıyor 2 gunden beri ama gunum gecmeden kan vermek istemiyorum artik insan üzülüyor

Ben de benzer durumu yaşıyorum şu an bat 24 ekim idi. 23 ekimde beta 9 çıktı. 26 ekimde 60 çıktı. Progesteron biraz düşük idi progestan almaya başlamıştım. 28 ekimde ise 73. Artış düzenli değil büyük olasılıkla kimyasal. Bu üçüncü kaybım olacak ben de çok üzülüyorum elimde değil.

Bende öyle okudum canım ya ama daha ilk denememizdi ilk denemeden böyle birşeyle karşılaşmak allak bullak etti beni.. Peki sen dr a gidip muayene oldun mu kimyasaldan sonra
Evet cnm gittim bnm degerim zaten cok dusuktu 6 falandi adet gecikmemin 2 gununde 4 gundw adetim geldi zaten ama cok agrili olmustu kontrole gittim bi sknt yok calismalara devam dedi korunmaya grerk yok hamile kalabiliyorsn demek ki sknt yok dedi

digerleride kimyasalmiydi canim genetik bakildimi

canım gecmis olsun bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim doktorum beklemeye gerek yok dedi bu ay klomen kullandim 3 gun kaldi bata silik cizgi çıkıyor 2 gunden beri ama gunum gecmeden kan vermek istemiyorum artik insan üzülüyor

Benim adet gecikmemden sonra silik çıkıyordu, stres yapma canım daha bat a var kimyasal değildir belki. Bat olmadan silik çıkması çok iyi

digerleride kimyasalmiydi canim genetik bakildimi
İlkini bilmiyoruz çok küçüktü 5+4 te düşük başlamıştı kürtajla aldılar. İkincisinde kalp atışı durdu 6. Haftada. Eşimle benim kromozomlarımız normal. Ancak bende faktör v Leiden ve Mthfr 677 heterozigot. Bir de düşük materyalini genetiğe yolladık 45,x çıktı. Pıhtılaşma için coraspin kullanmaya başlamıştım.

Çok geçmiş olsun canm. 2 den sonra genetik tarama istiyolarmış diye duymuştum. Kontrole gittin mi sen

insallah sorun çözülür canim genetikte sıkıntı yoksa iyi dusunelim iyi olsun

olabilir canim vücutta yorluyor sonucta doktorun varmi tup bebek icin
Doktorum hem tüp bebek uzmanı hem de riskli gebelik alanında çalışıyor. Kendi tüp bebek merkezi de var. İkinci kayıp sonrası tüp bebeğe mi gitsek diye teklif ettiğimizde gerek Yok sen gebe kalabiliyorsun demişti. Bakalım bu sefer ne diyecek. Tabi salı günü tekrar beta baktıracam.

Esim rahat durmadi kuzum kur hayatm 2.gunde bitti :)

Kuzum esim rahat durmadi dun bitti kur hayatm :)) cansinn insallah gelmistir kuzumm Allah bin kere razi olsnnn

E hadi bakalim daha guzel haberlerle yaz bi gun insallah cnm bnm :)

Kızlar yumurtlamada göğüs ağrısı olan varmı? Benim yumurtlamami bilmem ama çok ağrı oldu sonra bir anda geçti böyle bişey başına gelen varmı merak ediyorum

Bence bu sefer tamam diyebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…