Tamam da dese hayır böyle devam da dese. Alternatif bir doktora daha gidecem özelde; böyle olmuyor. Kafam rahat değil.Bence bu sefer tamam diyebilir canım
hangi ildesinTamam da dese hayır böyle devam da dese. Alternatif bir doktora daha gidecem özelde; böyle olmuyor. Kafam rahat değil.
Bende meme hassasiyeti olur hep. Ovülasyon testi ile takip etmiyor Musun?
Ankara da yaşıyorum.hangi ildesin
Aslında akıntını da takip edebilirsin. YumurtlMa dönemi mini bir adet gibi oluyorYok etmedim de ağrısı geçti şimdi yumurtlama olmusmudur
Aslında iğne kullandım yumurtlama oldumu onu merak ettim ağrı oldu ve bi anda geçti akıntıda oldu geçtiAslında akıntını da takip edebilirsin. YumurtlMa dönemi mini bir adet gibi oluyor
hamile olmadığına eminmizinÜstümden misafir geçtigecikmeli 4.gün. Bekliyorum ya hormon test için gelmiyor gavur kaynar banyo Mu yapmadım ağır iş mi yapmadım yok
1. Gn gecikmesi de test yapmıştım. Negatif. Geç yumurtladim sanırım... Bekliyorum öyle deli gibi. Ve içi hafta test yaptıramam izin vermezler bu ay da gitti demek oluyohamile olmadığına eminmizin
Maydanozu kaynat iç tatlım gelir hemen ben öyle yaptım geldiÜstümden misafir geçtigecikmeli 4.gün. Bekliyorum ya hormon test için gelmiyor gavur kaynar banyo Mu yapmadım ağır iş mi yapmadım yok
Tabi gebelik var mi yok mu ondan emin ol üç belki bebiş vardır zararı olur maydonoz suyunun1. Gn gecikmesi de test yapmıştım. Negatif. Geç yumurtladim sanırım... Bekliyorum öyle deli gibi. Ve içi hafta test yaptıramam izin vermezler bu ay da gitti demek oluyo
Kan mi yaptırsan tatlımYarın sabah bi test daha yapayım madem... Sökülüyorsa sökülsün hakikaten...
Doktor 7 gün geçmeden kan verme demişti hala onun sözüne uyuyorum :) 6 çıkar hamileyim dersin ama olmazsın. İki günde bir delirip durma kendini fLan. 3 gün daha beklerim kN için. Adamın dedikleri nasıl içime işlemişse :)Kan mi yaptırsan tatlım
Aynen tatlım bekle ne olur ne olmaz inşallah bebis vardırDoktor 7 gün geçmeden kan verme demişti hala onun sözüne uyuyorum :) 6 çıkar hamileyim dersin ama olmazsın. İki günde bir delirip durma kendini fLan. 3 gün daha beklerim kN için. Adamın dedikleri nasıl içime işlemişse :)
gunaydin canim hayırlısı diger aya insallahTertemiz bir negatif :) günaydın
canim hakkınızda hayırlısı olsun insallah tez zamanda guzel haberler vermen dilegiylrMerhaba kızlar.
Size bugün bi haberimin olacağını söylemiştim :)
Ben ebeye gittim şekerler
Tedbir kuldan, takdir Allah'tan10 gün ilişkiyi yasakladı
gunaydinGünaydııııınnnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?