Yok kuzum yaaa yumurtayı kaliteli uapıcakmış acaba bitkisel birseyler mi yapsam onun yerineayy inşallah canım ya inşaallah
ilacı sigorta karşılamıyor mu canım
İşiniz rast gitsin inşaallah canım çakşırda kullanıyor musunuz ?Buay soğan suyu icicem canım eşim sigarayida bırakacak vitaminlere yine başladı hayırlısı bakalim
Yok kuzum çaksir icmio onu hareket için icmisti oda maşallah epey bı yükselmiş düzelmişİşiniz rast gitsin inşaallah canım çakşırda kullanıyor musunuz ?
Keşke ama olmuyor ilte Allah ne zaman isterse o zaman verirbende oyle cnm. keske beraber hamile kalaydik
Yok kuzum yaaa yumurtayı kaliteli uapıcakmış acaba bitkisel birseyler mi yapsam onun yerine
Eki Görüntüle 2206300 anlayan var mı kuzular
O ilaçı alacağıma eşime verilen ilacı alayım diye düşünüyorum madem bnde bi sorun yok... Rabbim bize yardım etsin inş ne diyim bazen aman olmayacaksa olmasın diyorum... Sonra hemen içime bi sıkıntı oturuyor namaz kılıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden bakalım bu gün başka şeyler denicem. Biliyorum bi gün bnde yazıcam hamileyim kızlar Diye hissediyorumBen de öyle düşündüm canım, ilaçla ne bileyim sonuçta kimyasal balım. Bitkiler daha faydalı bence
İnşallah yazacaksın canımO ilaçı alacağıma eşime verilen ilacı alayım diye düşünüyorum madem bnde bi sorun yok... Rabbim bize yardım etsin inş ne diyim bazen aman olmayacaksa olmasın diyorum... Sonra hemen içime bi sıkıntı oturuyor namaz kılıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden bakalım bu gün başka şeyler denicem. Biliyorum bi gün bnde yazıcam hamileyim kızlar Diye hissediyorum
Sayıyıda yükseltiyo o canımYok kuzum çaksir icmio onu hareket için icmisti oda maşallah epey bı yükselmiş düzelmiş
O ilaçı alacağıma eşime verilen ilacı alayım diye düşünüyorum madem bnde bi sorun yok... Rabbim bize yardım etsin inş ne diyim bazen aman olmayacaksa olmasın diyorum... Sonra hemen içime bi sıkıntı oturuyor namaz kılıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden bakalım bu gün başka şeyler denicem. Biliyorum bi gün bnde yazıcam hamileyim kızlar Diye hissediyorum
Günaydın canlarım
Saol canmn içiBen de öyle düşündüm canım, ilaçla ne bileyim sonuçta kimyasal balım. Bitkiler daha faydalı bence
Hepsi normal gördüğüm kadarıyla
Canımm namazdan sonra uyku yok bize valla uykuya hasretim :)
Merhaba böceğim nasılsın
Hadi inşallah kuzum ya nasıl geçti randevun balım
Son olsun canım inşaallahbenim pembe leke gelmiş sabaha sökülür adetim :)
Tamam tatlım benim
amin canım hoşgeldin nasılsın
Saol canmn içi
Ay yeni gördüm mesajını , iyidir hoştir sen nasılsın ?
brokoli kürünü deneyen var mı içinizde yardımcı olur musunuz rahim arkasında sıvı birikmiş nedeni de tüplerin tıkalı olmasıymıs bebek istiyorum ama tüpler tıkalıyken bu mümkün degil i.saracoglunun brokoli kürünü buldum yaptınız mı siz adet döneminde yapılır mı
Canım ben hiç tüp bebek bahsetmdm karistrdn sanırımCanım sen geçen tüp bebekten bahsediyordun bu ne acele :)
inş kuzum rabbim hepimize nasip etsinİnşallah yazacaksın canım
Sağol canım sana da hayırlı cumalarCanını yerim inşallah kuzum benim ben de inanıyorum yavaş yavaş yaklaştın
Günaydın balım iyi cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?