• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşinde de sende de sorun yok yani, öyle mi kuzum?yumurtan da daha kaliteli şekilde gelişirse bu iş olur inşallah :KK66:
Kuzum Bnim eşimin sayı ve hareketlilik iyi morfoloji si 1 di 2 oldu şimdi.. Bnim hersey normal doktor yumurta oluşuyor kalitelide ama eşinin değerleri iyi oluncaya kadar seninkini de daha da iyi olmasını sağlamak istiyorum dedi

Nasıl gidiyor peki :KK17: reglim bitse de bende başlasam hemen :p
Regliden kaç gün sonra başlıyorsun teste ?
Benim genelde 14üncü günde çatlıyo ama 10uncu günde çatladığı da oldu o yüzden 7inci gün başlıyorum ben canım regl başlama gününden itibaren 7

Selam kizlar,
Ben ikinciyi istiyorum daha once bahsetmisimdir. Esim zaten 2nciye zor ikna oldu, yani ikna etmeye ugrasmadim da istedigimi, kardes iyidir bak ben de tek cocugum falan soyledim surekli. O da istemeye basladi.
Bu ara yine "baksana maddi manevi zor bir sorumluluk cocuk" demeye basladi :((
Ben cok istiyorum ama:(
Hayirlisi

Selam kizlar,
Ben ikinciyi istiyorum daha once bahsetmisimdir. Esim zaten 2nciye zor ikna oldu, yani ikna etmeye ugrasmadim da istedigimi, kardes iyidir bak ben de tek cocugum falan soyledim surekli. O da istemeye basladi.
Bu ara yine "baksana maddi manevi zor bir sorumluluk cocuk" demeye basladi :KK43:(
Ben cok istiyorum ama:KK43:
Hayirlisi
tek cocuk zor eoluyor ama. keske ikna etsen

Selam kizlar,
Bu ara yine "baksana maddi manevi zor bir sorumluluk cocuk" demeye basladi :KK43:(
Ben cok istiyorum ama:KK43:
Hayirlisi

Canımm eşini razı etmeye çalış olur inşaallah

Eklentiler

• IMG_20181117_141234.webp
    IMG_20181117_141234.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
Back
X