- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
İyidir canım sen nasilsinNasılsıniz beybitolar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir canım sen nasilsinNasılsıniz beybitolar :)
Östrojen hormonunu artryms demsti 1 doktor.Kızlar ya soğan suyu dün içtim ama sol kasıkta ağrı yaptı nie acaba
Kahverengı degılde lekelenme seklınde oluyordu bnm cnmArkadaşlar geçen ay adet bitiminde 2 gün kadar kahverengmsi lekelnme oldu bu ay da başlarken yine aynı gibi. Bunu yaşayan var mı? Ilk kez böyle şeyler yaşıyorum.
Noldu kızofff offf
Ne bileyim bir kaç ay da ben böyle umutszlga kapılınca yıllarca bekleyn anneleri düşündüm. Rabbim hepimize salih evlatlar versin insallahNoldu kız
hayırlısı vnm ya uzm3 kendımı vktı gelmedı femrk kı dahaValla
Ne bileyim bir kaç ay da ben böyle umutszlga kapılınca yıllarca bekleyn anneleri düşündüm. Rabbim hepimize salih evlatlar versin insallah
Benim de adetten 1 gun once ve 1 gun sonra oluyor canim o lekelenmeArkadaşlar geçen ay adet bitiminde 2 gün kadar kahverengmsi lekelnme oldu bu ay da başlarken yine aynı gibi. Bunu yaşayan var mı? Ilk kez böyle şeyler yaşıyorum.
Regl baslngci ne isaretlysnz pekiBenim de adetten 1 gun once ve 1 gun sonra oluyor canim o lekelenme
Ovu testi herhaldeKimsecikler niye yok
Bilmiyorum ki Vala yaKimsecikler niye yok
Evet canım ovulasyon testi gebelik testi nasip olmadı maalesefOvu testi herhalde
Olur cnm o da olur insAllahEvet canım ovulasyon testi gebelik testi nasip olmadı maalesef