• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee anladm kuzum kacinci gunundu ki kesildi..bayadir erkenen yada gununde gelirdi bekletmezdi biliyosun bu ay uzuntuden herhalde atti..sizilar var kuzum ya geldi gelecek modundayim evde test var harcamaya kuyamiym :KK66:))

Ayy valla heyecan yaptım kuzum ya neden olmasın yap yahu :)

:KK53: akşama herkes bebek avlasın o zaman tembellik etmek yok

ahahh (: totomuza kuvvet :eğlence:

Günaydın kızlar adetim in 3. Günü deyim ama bitti gibi leke gibi çok az geliyor peçeteye ilk gün çok yoğun değildi normaldi iki ped degstrdm aslında ama Bi ped anca doldururdu ikinci gün biraz daha azdi zaten çok yoğun adt görmüyorum bugün tamamen bitti gibi peçeteye geliyor leke gihi niye böyle oluyor anlamadım sanki git gide adet günlerim kısalıyor bu bı sorun mu bilemedim
Ben de çok az olurum maksimum üç gün sürer ve maksimum 4ped doluyodur. Doktora gitmiştim bu yüzden az olması önemli değil demişti. 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demişti

Ben de çok az olurum maksimum üç gün sürer ve maksimum 4ped doluyodur. Doktora gitmiştim bu yüzden az olması önemli değil demişti. 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demişti
Bnm 4 5 ped dolmuyor cnm işte 2 3 anca öyle çok aşırı yoğun da gelmiyor zaten

Back
X