Hee anladm kuzum kacinci gunundu ki kesildi..bayadir erkenen yada gununde gelirdi bekletmezdi biliyosun bu ay uzuntuden herhalde atti..sizilar var kuzum ya geldi gelecek modundayim evde test var harcamaya kuyamiym))
akşama herkes bebek avlasın o zaman tembellik etmek yok
Ayy valla heyecan yaptım kuzum ya neden olmasın yap yahu :)
ahahhtotomuza kuvvet
Ben de çok az olurum maksimum üç gün sürer ve maksimum 4ped doluyodur. Doktora gitmiştim bu yüzden az olması önemli değil demişti. 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demiştiGünaydın kızlar adetim in 3. Günü deyim ama bitti gibi leke gibi çok az geliyor peçeteye ilk gün çok yoğun değildi normaldi iki ped degstrdm aslında ama Bi ped anca doldururdu ikinci gün biraz daha azdi zaten çok yoğun adt görmüyorum bugün tamamen bitti gibi peçeteye geliyor leke gihi niye böyle oluyor anlamadım sanki git gide adet günlerim kısalıyor bu bı sorun mu bilemedim
Vala gelmezse sabaha kdr sabah bi yapayim yavru..sizilar beni yaniltmaz ama bakalim hayirlisi AllahtanAyy valla heyecan yaptım kuzum ya neden olmasın yap yahu :)
ahahhtotomuza kuvvet
kocişlerinde beline kuvvet
Amin canım benim yanıltır inşaallah :)Vala gelmezse sabaha kdr sabah bi yapayim yavru..sizilar beni yaniltmaz ama bakalim hayirlisi Allahtan
Kız benimki belini incitmiş kaç gündür öyle dolanıyor
Amin canım benim yanıltır inşaallah :)
Kız benimki belini incitmiş kaç gündür öyle dolanıyor
Amin canım benim yanıltır inşaallah :)
Hoşgeldin canımBeni de listeye ekler misiniz bat 3 AralıkR4bi4
vallahi günler su gibi akıp gidiyor canım az kalmış :)Canım bu arada benimde BAT tarihim 10 aralık
pahalı olduğunu söylüyorlardı canımKizlar bugun doktora gittim ister al ister alma catlatma ignesi 100 tl dedi eczaneden. Bu kadar pahalimi bilgisi olan varmi
Bnm 4 5 ped dolmuyor cnm işte 2 3 anca öyle çok aşırı yoğun da gelmiyor zatenBen de çok az olurum maksimum üç gün sürer ve maksimum 4ped doluyodur. Doktora gitmiştim bu yüzden az olması önemli değil demişti. 4 5 ped doluyosa sıkıntı yok demişti
vallahi günler su gibi akıp gidiyor canım az kalmış :)
Burdayım kuzu yazacaktım uyuyakalmışım. Azıcık ajanlık yapmıştım adet gelmemiş galiba öyleyse test isterizzzA April wind nerelerdesin kuzu
Kuzu gelmedi de yktr yaa nerde bizde o sans :) hayirlisi bakalim gideym yapaym bari gecti sonucta ya herru ya merriu :)) siz nasilsiniz baklmmBurdayım kuzu yazacaktım uyuyakalmışım. Azıcık ajanlık yapmıştım adet gelmemiş galiba öyleyse test isterizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?