Yapamadık değişik hallere girdik vallaO da benim kolayıma geliyor kuzum bence denemeye değer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamadık değişik hallere girdik vallaO da benim kolayıma geliyor kuzum bence denemeye değer![]()
Peki kuzum o Zaman hayırlı haberi vereceksin inşallah bu seferYavrm istememmi keskee hamislikten olsaa..anneme geldim kiz yarin aksm yaparm artk insallah bakalim yaaa..gelceksede gelsinde asilama yaptiralim dedik bu ay bekliyrm iste..yavru elim gitmiyo da teste ama yarinda gelmezse artk yaparm bakalim
Yarın kesin yap YA İNŞ BEBİŞTİR OYk be yavrm yapmicam agrilarim var yaa yoktur kendimi hic uzmeyeym bosu bosuna
Yk be kuzu beklemeye devam hayirlisi Rabbimdn bakalim
Guzel yuregine saglk kuzumm insallah o haberi vermeyi nasip eder Rabbimm kuzummm Allah razi olsnn..Peki kuzum o Zaman hayırlı haberi vereceksin inşallah bu sefer![]()
Oy kuzum insallah yaa nasi iyi gelir bize hayirlisi bakalimYarın kesin yap YA İNŞ BEBİŞTİR O
canim yarim gidememki hem doktoru bulamayabilirim arastirma hastanesi hemde izin almam sikinti neyse artik zamana birakayim en iyisi yumurtam kendi catlarÖnce bi doktoruna git zaten onlar bakınca anlıyor çatlayıp çatlamadığını eğer çatlamamışsa hemen alır yaparsın iğneyi Bn her seferinde öyle yaptım
Yok canım düşünüyoruz ben heyecanlıyım zaten bırakamam son zamanlara :))Guzel yuregine saglk kuzumm insallah o haberi vermeyi nasip eder Rabbimm kuzummm Allah razi olsnn..
Isim konusu ne durumda :)) son zamanlara birakma :)
Geldimmm :)
Rahmimi aşağı indirdi kuzum ,sırt üstü ilişki olunca rahim yukarı kaçıyormuş, secde pozisyonunda ilişki önerdi bu ay öyle yapıcaz bakalım :))Yavru o.niyee
Yapamadık değişik hallere girdik valla![]()
Sabaha gelmezse yap kuzum kesin yap bak ha çatlarım meraktan belki miniğime arkadaş geliyordur ayyy hadi inşaallah ya Rabbim5. Gun bitiyo kuzuu gelen giden yk ama agrilarim artmaya basladi sankim yaa..test yapcaktm yapmadim bekleyeyim bakalim

Bende geldim :):)huhhu kızlar hadi toplaşın şekerler azıcık kaynatalım![]()
Oo super son asamalarda ankwte katilmak isteriz o zmn :)) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasipetsin kuzum bnmmYok canım düşünüyoruz ben heyecanlıyım zaten bırakamam son zamanlara :))
Yirim seni yirimmm...Hoşgeldin canımın dibi
Rahmimi aşağı indirdi kuzum ,sırt üstü ilişki olunca rahim yukarı kaçıyormuş, secde pozisyonunda ilişki önerdi bu ay öyle yapıcaz bakalım :))
Allah iyiliğini versin balım ya gece gece güldürdün![]()
Amin kuzum. İsteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah çokça amiinOo super son asamalarda ankwte katilmak isteriz o zmn :)) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasipetsin kuzum bnmm

Kuzum agrilarm artti ya gelici bnmki belli..sabah degilde hala gelmems olursa aksama insallah annemdeym bugun esim gececi :) senin minigini yerm ben yaaaa masallah kirk bin kereSabaha gelmezse yap kuzum kesin yap bak ha çatlarım meraktan belki miniğime arkadaş geliyordur ayyy hadi inşaallah ya Rabbim![]()
Aminn cnm bnmm kalpten isteyenlerdensin bizler icin var olasinnn :*Amin kuzum. İsteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah çokça amiin![]()
![]()
Canım secde pozisyonu nasıl oluyor?Kız ebe bana dedi ilişkiye girerken sırt üstü uzanma, secde pozisyonunda dediHaberin olsun balım
Onları kullandığın ay mi hamile kaldin önceden mi kullanmıştın
Anladım canım ne mutlu sana hayırlı olsun :))Yaklaşık 2 aydır kullanıyordum