• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrm istememmi keskee hamislikten olsaa..anneme geldim kiz yarin aksm yaparm artk insallah bakalim yaaa..gelceksede gelsinde asilama yaptiralim dedik bu ay bekliyrm iste..yavru elim gitmiyo da teste ama yarinda gelmezse artk yaparm bakalim
Peki kuzum o Zaman hayırlı haberi vereceksin inşallah bu sefer❤️

Önce bi doktoruna git zaten onlar bakınca anlıyor çatlayıp çatlamadığını eğer çatlamamışsa hemen alır yaparsın iğneyi Bn her seferinde öyle yaptım
canim yarim gidememki hem doktoru bulamayabilirim arastirma hastanesi hemde izin almam sikinti neyse artik zamana birakayim en iyisi yumurtam kendi catlar

Hoşgeldin canımın dibi ❤️❤️

Rahmimi aşağı indirdi kuzum ,sırt üstü ilişki olunca rahim yukarı kaçıyormuş, secde pozisyonunda ilişki önerdi bu ay öyle yapıcaz bakalım :))

Allah iyiliğini versin balım ya gece gece güldürdün :-)
Yirim seni yirimmm...
Ay hadi bakalim kuzuu insallah ise yarrar ebenin isleri de yuzumuz senle birlikte guler be kuzummm canm bnmm nasi isterimm

Sabaha gelmezse yap kuzum kesin yap bak ha çatlarım meraktan belki miniğime arkadaş geliyordur ayyy hadi inşaallah ya Rabbim :dua:
Kuzum agrilarm artti ya gelici bnmki belli..sabah degilde hala gelmems olursa aksama insallah annemdeym bugun esim gececi :) senin minigini yerm ben yaaaa masallah kirk bin kere

Kızlar evi makineye tutmak silmek falan bebeğin tutunmasını engeller mi sizce? Bazen düşünüyorum ne ağır işlerde çalışıp hamile kalan var

Back
X