Kızlar bugün nedense her yerde bu karşıma çıktı sizce var mıdır Bı doğruluğu https://g-v-1.myshopify.com/products/rahat-bebek-arabasi?q=90003-1922568474717050-0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yaaaaa inşallah sen yanılırsın da bizi bu kadar beklettiğine yanarsın ne diyimKuzum agrilarm artti ya gelici bnmki belli..sabah degilde hala gelmems olursa aksama insallah annemdeym bugun esim gececi :) senin minigini yerm ben yaaaa masallah kirk bin kere

Bende geldim :):)
Ama ben utandım kiiYirim seni yirimmm...
Ay hadi bakalim kuzuu insallah ise yarrar ebenin isleri de yuzumuz senle birlikte guler be kuzummm canm bnmm nasi isterimm

EeR4bi4 kuzucuk ebeye ne zmn gitceksin bi daha adet bitti ya baska bisi kaldimi.. yumurtlama donemindede koymadi sizi bi araya :)
Canım secde pozisyonu nasıl oluyor?
Kızlar evi makineye tutmak silmek falan bebeğin tutunmasını engeller mi sizce? Bazen düşünüyorum ne ağır işlerde çalışıp hamile kalan var
Kızlar bugün nedense her yerde bu karşıma çıktı sizce var mıdır Bı doğruluğu https://g-v-1.myshopify.com/products/rahat-bebek-arabasi?q=90003-1922568474717050-0

Günaydın kuşum hoşbuldumGünaydın balım hoşgeldin sefalar getirdin :) Ben o saatte fosur fosur uyuyordum birwz
Ama ben utandım kii
Allah razı olsun canımın içiRabbim hepimizin yuzunu guldursun inşaallah kuzum yaa daha fazla hasret çekmeyelim
Yok balım ebe dedi bi daha gelme ikizin bile olur Allahın izniyleValla ya keşke adetim biter bitmez gitseydim o zaman yumurtlamaya denk gelirdi kuzum :)
Canııımmm özelden yazıyorum sana
Canım bi bayan evini taşıdığı ay gebe olduğunu öğrendi sonra düşükle sonuçlandı ağır işler yapmış.
Ayyy inşaallah yaa neden olmasın kuzumm![]()
Nasılsın balım iyi misinGünaydın kuşum hoşbuldumBende senden bi kaç dk sonra uyuyakalmışım zaten :):)
Yok balım ebe dedi bi daha gelme ikizin bile olur Allahın izniyleValla ya keşke adetim biter bitmez gitseydim o zaman yumurtlamaya denk gelirdi kuzum :)
Teşekkürler, Allah her isteyene nasip etsin inşallahAnladım canım ne mutlu sana hayırlı olsun :))
Gayet güzel bence canım ama hep adetin 3.günü e2 hormonuna da bakıyorlar,tabi ultrasonda ki yumurtalık görünümü de önemli,polikistik over varsa başka hormonlarada bakılıyo dhea testesteron kortizol falan gibi,hatta ben şunu duymuştum 2 hormonun birbiriyle uyumsuzluğundan hamile kalamayan birini,bu çook geniş bir çerçeve ve cidden anlayan birinin araştırması gerekiyor bunları,yaş kaçEki Görüntüle 2206300 anlayan var mı kuzular
Canm Allah razı olsn yok polikistlikover öle bişey görülmedi kisstte yok hiçbirzamn çok şükr öle bişey görlmedi hep böyle baktılar hepte iyi çıktı dediler eşimde dahil keşke öyle güzel doktorlara denk gelebilsek. Ama malesf bize gelen doktorlar hepsi neyse...Gayet güzel bence canım ama hep adetin 3.günü e2 hormonuna da bakıyorlar,tabi ultrasonda ki yumurtalık görünümü de önemli,polikistik over varsa başka hormonlarada bakılıyo dhea testesteron kortizol falan gibi,hatta ben şunu duymuştum 2 hormonun birbiriyle uyumsuzluğundan hamile kalamayan birini,bu çook geniş bir çerçeve ve cidden anlayan birinin araştırması gerekiyor bunları,yaş kaç
2sinde canım biiznillahHadi bakalım inşallah :) Yumurtlama günün ne zaman bu ay
Çok şükür kuzum iyiyim elhamdulillah sen nasılsın nasıl gidiyo ?Nasılsın balım iyi misin![]()
Daim olsun balımm iyiyim ben de şükürÇok şükür kuzum iyiyim elhamdulillah sen nasılsın nasıl gidiyo ?
İnş kuzumm BnimGünaydın balım hoşgeldin sefalar getirdin :) Ben o saatte fosur fosur uyuyordum birwz
Ama ben utandım kii
Allah razı olsun canımın içiRabbim hepimizin yuzunu guldursun inşaallah kuzum yaa daha fazla hasret çekmeyelim
Canııımmm özelden yazıyorum sana
Canım bi bayan evini taşıdığı ay gebe olduğunu öğrendi sonra düşükle sonuçlandı ağır işler yapmış.
Ayyy inşaallah yaa neden olmasın kuzumm![]()
Hadi inşallah tutmuştur bu ayİnş kuzumm Bnim
İnş canım ya rabbim hepimize nasip eder inşHadi inşallah tutmuştur bu ayBende bugün ilk kez bu kadar koyu ovülasyon testi gördüm kendimde