• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum agrilarm artti ya gelici bnmki belli..sabah degilde hala gelmems olursa aksama insallah annemdeym bugun esim gececi :) senin minigini yerm ben yaaaa masallah kirk bin kere
Ama yaaaaa inşallah sen yanılırsın da bizi bu kadar beklettiğine yanarsın ne diyim :KK70:bende de oldu o ağrılar hem de adet ağrısının aynısı oldu canım hala da adet zamanında olur mutlaka inşaallah seninde miniğin gelmiştir :dua:

Bende geldim :):)

Günaydın balım hoşgeldin sefalar getirdin :) Ben o saatte fosur fosur uyuyordum birwz (:(:

Yirim seni yirimmm...
Ay hadi bakalim kuzuu insallah ise yarrar ebenin isleri de yuzumuz senle birlikte guler be kuzummm canm bnmm nasi isterimm
Ama ben utandım kii:eek:
Allah razı olsun canımın içi ❤️❤️❤️ Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inşaallah kuzum yaa daha fazla hasret çekmeyelim :dua:

Ee R4bi4 R4bi4 kuzucuk ebeye ne zmn gitceksin bi daha adet bitti ya baska bisi kaldimi.. yumurtlama donemindede koymadi sizi bi araya :)

Yok balım ebe dedi bi daha gelme ikizin bile olur Allahın izniyle :oops: Valla ya keşke adetim biter bitmez gitseydim o zaman yumurtlamaya denk gelirdi kuzum :)

Canım secde pozisyonu nasıl oluyor?

Canııımmm özelden yazıyorum sana :KK200:

Kızlar evi makineye tutmak silmek falan bebeğin tutunmasını engeller mi sizce? Bazen düşünüyorum ne ağır işlerde çalışıp hamile kalan var

Canım bi bayan evini taşıdığı ay gebe olduğunu öğrendi sonra düşükle sonuçlandı ağır işler yapmış.

Kızlar bugün nedense her yerde bu karşıma çıktı sizce var mıdır Bı doğruluğu https://g-v-1.myshopify.com/products/rahat-bebek-arabasi?q=90003-1922568474717050-0

Ayyy inşaallah yaa neden olmasın kuzumm :dua:

Günaydın balım hoşgeldin sefalar getirdin :) Ben o saatte fosur fosur uyuyordum birwz :-):-)

Allah razı olsun canımın içi ❤️❤️❤️ Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inşaallah kuzum yaa daha fazla hasret çekmeyelim :dua:

Yok balım ebe dedi bi daha gelme ikizin bile olur Allahın izniyle :oops: Valla ya keşke adetim biter bitmez gitseydim o zaman yumurtlamaya denk gelirdi kuzum :)

Canım bi bayan evini taşıdığı ay gebe olduğunu öğrendi sonra düşükle sonuçlandı ağır işler yapmış.

Günaydın kuşum hoşbuldum ❤️ Bende senden bi kaç dk sonra uyuyakalmışım zaten :):)

Gayet güzel bence canım ama hep adetin 3.günü e2 hormonuna da bakıyorlar,tabi ultrasonda ki yumurtalık görünümü de önemli,polikistik over varsa başka hormonlarada bakılıyo dhea testesteron kortizol falan gibi,hatta ben şunu duymuştum 2 hormonun birbiriyle uyumsuzluğundan hamile kalamayan birini,bu çook geniş bir çerçeve ve cidden anlayan birinin araştırması gerekiyor bunları,yaş kaç

Gayet güzel bence canım ama hep adetin 3.günü e2 hormonuna da bakıyorlar,tabi ultrasonda ki yumurtalık görünümü de önemli,polikistik over varsa başka hormonlarada bakılıyo dhea testesteron kortizol falan gibi,hatta ben şunu duymuştum 2 hormonun birbiriyle uyumsuzluğundan hamile kalamayan birini,bu çook geniş bir çerçeve ve cidden anlayan birinin araştırması gerekiyor bunları,yaş kaç
Canm Allah razı olsn yok polikistlikover öle bişey görülmedi kisstte yok hiçbirzamn çok şükr öle bişey görlmedi hep böyle baktılar hepte iyi çıktı dediler eşimde dahil keşke öyle güzel doktorlara denk gelebilsek. Ama malesf bize gelen doktorlar hepsi neyse... ☹️

Günaydın balım hoşgeldin sefalar getirdin :) Ben o saatte fosur fosur uyuyordum birwz :-):-)

İnş kuzumm Bnim

Eklentiler

• IMG_20181122_141613.webp
    IMG_20181122_141613.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X