• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy, hadi hayırlısıyla ya çok güzel sürpriz olur inşallah :dua: Kurban olduğum mevlam umutları boşa çıkarır mı hiç.
Bu sefer olacak inşallah ❤️
İnş kuzum Bnim seninde gözün aydın kocişin gelmiş valla Bn yanımda b le özlüyorum... :-)

pek birşey yapmadım ov testi kullandım canım pik olduğu günleri değerlendirdim

şimdi bize o değerlendirme detayı lazım :) çift çizgiyi gördüğün gün mü sadece degerlendirdin yoksa silikleşincemi yoksa peşpeşe hepsinimi :confused: bi aydınlatıver bizi :) inşallah sağlıcakla kavuşursun:emir_bebek:

:KK73:Ben hepinize dua ediyorum Yazılarınızı okudukça kendimi bile unuttum ben Rabbim hepinizin muradına en kısa zamanda erdirsin inşallah gelecegin güzel anneleri ne tatlı bir anne olursunuz siz ya şimdiden bu kadar sahiplenmişsiniz bebeişlerinizi hayırlı haberlerinizi takip ediyorum sevgiyle kalın:KK31:

Günaydın kızlar nasılsınız?? Çörek otu bal tarçına başladım bu ay bundan bi fayda görürüm inşallah

günaydın. bu ay tutturamazsam bende bir küre başlayayım diyorum ama bu kürler herhangi bi şikayete göremi başlanıyor yoksa maksat sağlıklı olması içinmi yumurtanın falan

Günaydın kızlar nasılsınız?? Çörek otu bal tarçına başladım bu ay bundan bi fayda görürüm inşallah
Canım bnde kullandım onu tam 14 gününde doktora gittiğimde 18mm bir olmuş dedi doktor bi gün sonra gel çatlatalım dedi bnım yumurtam gelişir ve kendiliğinden çatlar o yüzden eve gelip havuç tükettim bolcana sabah gittiğimde doktor yumurta 20mm olup kendisi çatladı demişti... İnş sende faydası olur

Canım bnde kullandım onu tam 14 gününde doktora gittiğimde 18mm bir olmuş dedi doktor bi gün sonra gel çatlatalım dedi bnım yumurtam gelişir ve kendiliğinden çatlar o yüzden eve gelip havuç tükettim bolcana sabah gittiğimde doktor yumurta 20mm olup kendisi çatladı demişti... İnş sende faydası olur

yumurta büyütmek iinmi bu kür ben klomen kullandım 3 tane yumurtam olmuş ovülasyonda dün akşam çift çizgiyi gördğm

Merhaba arkadaşlar benim bat 2 kasım. Takvimime göre 19 ekimde yumurtlama günü. Bende dünden beri söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı geliyor. Sadece wcdeyken peceteyle silince geliyor. Çamaşırım temiz. Sizce bu akıntı neden kaynakli olabilir ? Iki aydır bebegimiz olsun diye çalışma yapıyoruz sonuçlar negatif. :110:

Merhaba arkadaşlar benim bat 2 kasım. Takvimime göre 19 ekimde yumurtlama günü. Bende dünden beri söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı geliyor. Sadece wcdeyken peceteyle silince geliyor. Çamaşırım temiz. Sizce bu akıntı neden kaynakli olabilir ? Iki aydır bebegimiz olsun diye çalışma yapıyoruz sonuçlar negatif. :110:
Valla canim o akinti bende de mutemadiyen var canim, daha anlam veremedim :)

İnş kuzum Bnim seninde gözün aydın kocişin gelmiş valla Bn yanımda b le özlüyorum... :-)

Hakkaten özleniyor keratalar kuzum :D

Günaydın balımm şifa olur inşallah :)

Günaydın canlarım

Günaydın balım :)

Canımm yumurtan yakın zamanda çatlayacak değerlendir

Viks ne amaçla kullanılıyor? Ben kaçırdım sanırım.
Bu arada bende sanırım mantar var. Normalde nasıl başedeceğimi biliyorum ancak şimdi ya gebelik oluyorsa diye çekiniyorum. Başına gelen oldu mu ?

Viks ne amaçla kullanılıyor? Ben kaçırdım sanırım.
Bu arada bende sanırım mantar var. Normalde nasıl başedeceğimi biliyorum ancak şimdi ya gebelik oluyorsa diye çekiniyorum. Başına gelen oldu mu ?
Canim ben sana anlatayim, ben cok cektim mantardan bu sene. Harici krem alabilirsin rahatlatma amacli, yapnizca suyla yikan ve asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor. Ayrica probiyotik beslenmen lazim, sekeri kesmen lazim; diyet onemli bu surecte. Mumkunse evde uzun etek ve altina ic camasiri giyme; oranin mumkun oldugunca kuru ve serin durmasi onemli.

günaydın. bu ay tutturamazsam bende bir küre başlayayım diyorum ama bu kürler herhangi bi şikayete göremi başlanıyor yoksa maksat sağlıklı olması içinmi yumurtanın falan
Yumurta kalitesi içinmiş okuduğum kadarıyla bide zaten çörekotu ölüm hariç her derde deva diyolar ya bi şansımı deniyim dedim

Canım çok şükür ben kullanmadan da 17 18mm olduğunu görüyodum dedim belki bu kür kalitesini iyice arttırır bi faydası dokunur. Havuç çatlatması için miydi?

Yumurta kalitesi içinmiş okuduğum kadarıyla bide zaten çörekotu ölüm hariç her derde deva diyolar ya bi şansımı deniyim dedim
Aslında bende istiyorum ama zaten tiroidim var ilaç kullanıyorum değerlerimle oynar da değişir die soğan hariç bişey yapamıyorum korkudan

Canim ben sana anlatayim, ben cok cektim mantardan bu sene. Harici krem alabilirsin rahatlatma amacli, yapnizca suyla yikan ve asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor. Ayrica probiyotik beslenmen lazim, sekeri kesmen lazim; diyet onemli bu surecte. Mumkunse evde uzun etek ve altina ic camasiri giyme; oranin mumkun oldugunca kuru ve serin durmasi onemli.
Normalde Zaten şekerli yemiyorum diyetle birlikte kesmiştim CANIM isterse sadece kahvaltıda bir tatlı kaşığı kadar bal alıyorum. Günde üç kez çamaşır değiştim dün ama gece dayanamadım çıkardım tamamen. Sirkeli su hazırlayacam bugün onunla yıkayacam bölgemi. Ama sanki bi hap filan kullanmam gerekiyor gibi.

Back
X