- 12 Eylül 2016
- 196
- 164
- 53
- 35
Bi de grip oldum burnum falan tıkalı .nefes alıp vermekte zorlanıyorumGelmiş nasıl sarılıp öpüyor Ben olsam benden tiksinirim
şavtım kaydı resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de grip oldum burnum falan tıkalı .nefes alıp vermekte zorlanıyorumGelmiş nasıl sarılıp öpüyor Ben olsam benden tiksinirim
şavtım kaydı resmen
İnş kuzum Bnim seninde gözün aydın kocişin gelmiş valla Bn yanımda b le özlüyorum...Ayyy, hadi hayırlısıyla ya çok güzel sürpriz olur inşallahKurban olduğum mevlam umutları boşa çıkarır mı hiç.
Bu sefer olacak inşallah![]()
pek birşey yapmadım ov testi kullandım canım pik olduğu günleri değerlendirdim
Günaydın kızlar nasılsınız?? Çörek otu bal tarçına başladım bu ay bundan bi fayda görürüm inşallah
Canım bnde kullandım onu tam 14 gününde doktora gittiğimde 18mm bir olmuş dedi doktor bi gün sonra gel çatlatalım dedi bnım yumurtam gelişir ve kendiliğinden çatlar o yüzden eve gelip havuç tükettim bolcana sabah gittiğimde doktor yumurta 20mm olup kendisi çatladı demişti... İnş sende faydası olurGünaydın kızlar nasılsınız?? Çörek otu bal tarçına başladım bu ay bundan bi fayda görürüm inşallah
Canım bnde kullandım onu tam 14 gününde doktora gittiğimde 18mm bir olmuş dedi doktor bi gün sonra gel çatlatalım dedi bnım yumurtam gelişir ve kendiliğinden çatlar o yüzden eve gelip havuç tükettim bolcana sabah gittiğimde doktor yumurta 20mm olup kendisi çatladı demişti... İnş sende faydası olur
Valla canim o akinti bende de mutemadiyen var canim, daha anlam veremedim :)Merhaba arkadaşlar benim bat 2 kasım. Takvimime göre 19 ekimde yumurtlama günü. Bende dünden beri söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı geliyor. Sadece wcdeyken peceteyle silince geliyor. Çamaşırım temiz. Sizce bu akıntı neden kaynakli olabilir ? Iki aydır bebegimiz olsun diye çalışma yapıyoruz sonuçlar negatif.![]()
İnş kuzum Bnim seninde gözün aydın kocişin gelmiş valla Bn yanımda b le özlüyorum...![]()
Günaydın kızlar nasılsınız?? Çörek otu bal tarçına başladım bu ay bundan bi fayda görürüm inşallah
Günaydın canlarım
Merhaba arkadaşlar benim bat 2 kasım. Takvimime göre 19 ekimde yumurtlama günü. Bende dünden beri söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı geliyor. Sadece wcdeyken peceteyle silince geliyor. Çamaşırım temiz. Sizce bu akıntı neden kaynakli olabilir ? Iki aydır bebegimiz olsun diye çalışma yapıyoruz sonuçlar negatif.![]()
Yaaa o ne öle ilk kez duyuyorum :))))Kızlar ben de adet bitimi vicks'e başlıycam. Sizler için bi çılgınlık yapıcam![]()
Canim ben sana anlatayim, ben cok cektim mantardan bu sene. Harici krem alabilirsin rahatlatma amacli, yapnizca suyla yikan ve asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor. Ayrica probiyotik beslenmen lazim, sekeri kesmen lazim; diyet onemli bu surecte. Mumkunse evde uzun etek ve altina ic camasiri giyme; oranin mumkun oldugunca kuru ve serin durmasi onemli.Viks ne amaçla kullanılıyor? Ben kaçırdım sanırım.
Bu arada bende sanırım mantar var. Normalde nasıl başedeceğimi biliyorum ancak şimdi ya gebelik oluyorsa diye çekiniyorum. Başına gelen oldu mu ?
Yumurta kalitesi içinmiş okuduğum kadarıyla bide zaten çörekotu ölüm hariç her derde deva diyolar ya bi şansımı deniyim dedimgünaydın. bu ay tutturamazsam bende bir küre başlayayım diyorum ama bu kürler herhangi bi şikayete göremi başlanıyor yoksa maksat sağlıklı olması içinmi yumurtanın falan
Canım çok şükür ben kullanmadan da 17 18mm olduğunu görüyodum dedim belki bu kür kalitesini iyice arttırır bi faydası dokunur. Havuç çatlatması için miydi?Canım bnde kullandım onu tam 14 gününde doktora gittiğimde 18mm bir olmuş dedi doktor bi gün sonra gel çatlatalım dedi bnım yumurtam gelişir ve kendiliğinden çatlar o yüzden eve gelip havuç tükettim bolcana sabah gittiğimde doktor yumurta 20mm olup kendisi çatladı demişti... İnş sende faydası olur
Aslında bende istiyorum ama zaten tiroidim var ilaç kullanıyorum değerlerimle oynar da değişir die soğan hariç bişey yapamıyorum korkudanYumurta kalitesi içinmiş okuduğum kadarıyla bide zaten çörekotu ölüm hariç her derde deva diyolar ya bi şansımı deniyim dedim
Normalde Zaten şekerli yemiyorum diyetle birlikte kesmiştim CANIM isterse sadece kahvaltıda bir tatlı kaşığı kadar bal alıyorum. Günde üç kez çamaşır değiştim dün ama gece dayanamadım çıkardım tamamen. Sirkeli su hazırlayacam bugün onunla yıkayacam bölgemi. Ama sanki bi hap filan kullanmam gerekiyor gibi.Canim ben sana anlatayim, ben cok cektim mantardan bu sene. Harici krem alabilirsin rahatlatma amacli, yapnizca suyla yikan ve asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor. Ayrica probiyotik beslenmen lazim, sekeri kesmen lazim; diyet onemli bu surecte. Mumkunse evde uzun etek ve altina ic camasiri giyme; oranin mumkun oldugunca kuru ve serin durmasi onemli.