• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkaten özleniyor keratalar kuzum :KK70:

Günaydın balımm şifa olur inşallah :)

Günaydın balım :)

Canımm yumurtan yakın zamanda çatlayacak değerlendir

Cevabın için teşekkür ederim :KK54: inşallah bu defa tutunur bebegim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:dua:

Aslında bende istiyorum ama zaten tiroidim var ilaç kullanıyorum değerlerimle oynar da değişir die soğan hariç bişey yapamıyorum korkudan
Tiroide etkisini hiç bilmiyorum ama hormonları dengeliyo falan yazıyodu bi araştır istersen canım

Arkadaşlar 1 aydır folik asit kullanıyorum ama 2 gun önce eczacı başka bir marka verdi 60 tl ye aldım hepsının işlevi aynı mı boşa mı o kadar verdim

Eklentiler

• D8E40444-48A5-4CE3-8508-AF68F0F2B9D3.webp
    D8E40444-48A5-4CE3-8508-AF68F0F2B9D3.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım çok şükür ben kullanmadan da 17 18mm olduğunu görüyodum dedim belki bu kür kalitesini iyice arttırır bi faydası dokunur. Havuç çatlatması için miydi?
Bnim de öyle canım işte belki bi paydası bizede dokunur diye denedim. Evet canım çatlaması için .

Viks ne amaçla kullanılıyor? Ben kaçırdım sanırım.
Bu arada bende sanırım mantar var. Normalde nasıl başedeceğimi biliyorum ancak şimdi ya gebelik oluyorsa diye çekiniyorum. Başına gelen oldu mu ?

Vicks'i Kayseri'de bi ebe kendisine g2l3n hastalara uyguluyor canım. İltihap ve tıkalı tüpleri açıyormuş.

Yaaa o ne öle ilk kez duyuyorum :))))

Yukarıda anlattım canım :)

asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor

Kuzum ya ben genital bölge temizleyici kullanıyorum ay o da mı zararlı

Arkadaşlar 1 aydır folik asit kullanıyorum ama 2 gun önce eczacı başka bir marka verdi 60 tl ye aldım hepsının işlevi aynı mı boşa mı o kadar verdim

Hepsinin işlevi aynı canım benim

Sukredin ama halinize gerçekten saglıklısın demektir :)
Ben de kendimle dalga geçiyordum klomene rağmen diyorum milletin 6-7 yumurtası oluşuyor bende 1 tane ancak büyüyor diye sonra buralarda hiç yumurtası büyümeyen senede ancak 3-4 defa regl olabilen vakalar okudum, şükrettim halime.
Tabiki sukur kuzumm o da bi nimet..hayirlisi Rabbimdn

Degerlendirebilseniz iyi olurdu canim bence cunku benim okudugum kadariyla 5 gun ard arda iliskisi olanlar tutmus... Yine de sperm biliyorsun daha uzun yasiyor bence zaten olacagi varsa olmustur. Ha bir de bence pazar aksamini da mutlaka degerlendirin ne olur ne olmaz :)
Evet canim bu aksam musaitiz ama dun malesef kacirdik. Simdi olmazsa bu ay keske cumartesi de degerlendirseydik der dururum Allahtan tabi hersey de. Neyse artik umutluyuz. Bu umudun varligi bile guzel. Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin

şimdi bize o değerlendirme detayı lazım :) çift çizgiyi gördüğün gün mü sadece degerlendirdin yoksa silikleşincemi yoksa peşpeşe hepsinimi :confused: bi aydınlatıver bizi :) inşallah sağlıcakla kavuşursun:emir_bebek:
amin kuzum darısı hepinize inşallah. ben koyu olduğu gün ve 2 gün sonrasını değerlendirdim sonra da 1 hafta totomu devirip yattım :-)

Ben de denemelerden sonra bol bol dağa tırmandım hopladım zıpladım gezdim koştum hiç durmadım. Eşim de diyor ki bu kadar harekete çocuk olursa kesin sana çeker keçi gibi heryere tırmanır durur diyor :KK48:
Şaka bir yana adete normal olarak 7gün var ama bu ay geç yumurtladığım için 11 gün sonra da olabilir. Bugün dayanamadım test yaptım tabiki bembeyaz. Test surelab diye bir test(ovülasyon testinin yanında hediye gelmişti). Elimde son 2 tane var. Birini hafta ortasında diğerini de adetten 1-2 gün önce yaparım bitirir rahatlarım:işsiz: Ama umudum çoktu bu ay gitti nedense:cry:

Ben de denemelerden sonra bol bol dağa tırmandım hopladım zıpladım gezdim koştum hiç durmadım. Eşim de diyor ki bu kadar harekete çocuk olursa kesin sana çeker keçi gibi heryere tırmanır durur diyor :KK48:
Şaka bir yana adete normal olarak 7gün var ama bu ay geç yumurtladığım için 11 gün sonra da olabilir. Bugün dayanamadım test yaptım tabiki bembeyaz. Test surelab diye bir test(ovülasyon testinin yanında hediye gelmişti). Elimde son 2 tane var. Birini hafta ortasında diğerini de adetten 1-2 gün önce yaparım bitirir rahatlarım:işsiz: Ama umudum çoktu bu ay gitti nedense:cry:

ilk negatifi görünce daha zamanda olsa insanın hevesi kaçıyor keşke biraz daha bekleseydin test yapmak için. henüz geç değil heran hersey olabilir ;)

Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallah cnm.bnmm

Oyy Allah razı olsun kuzum

R4bi4 R4bi4 nasıl uygulanıyor canım kaç gün devam etmek gerekli

Canım okuduğumu direkt aktarıyorum
Rahimde bulunan tüplerin kapalı olmasında yapılan uygulama: Her akşam 15 gün
yatmadan bir nohut büyüklüğünde vicks, iltihabın akması ve rahmin ısınması için
vajina (rahim ağzı) içine konulması önerilir. Bu süreç boyunca kasık bölgesine sıcak su
uygulaması (termofor) tavsiye edilir.

Allah muhabbetinizi arttırsın kuzum

Canımın içi Allah razı olsun

Back
X