• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de denemelerden sonra bol bol dağa tırmandım hopladım zıpladım gezdim koştum hiç durmadım. Eşim de diyor ki bu kadar harekete çocuk olursa kesin sana çeker keçi gibi heryere tırmanır durur diyor :KK48:
Şaka bir yana adete normal olarak 7gün var ama bu ay geç yumurtladığım için 11 gün sonra da olabilir. Bugün dayanamadım test yaptım tabiki bembeyaz. Test surelab diye bir test(ovülasyon testinin yanında hediye gelmişti). Elimde son 2 tane var. Birini hafta ortasında diğerini de adetten 1-2 gün önce yaparım bitirir rahatlarım:işsiz: Ama umudum çoktu bu ay gitti nedense:cry:

Ben de sen gibi çok aktif bir iş hayatım var ce çok aşırı yoruldum ve aşırı yürümek durumunda kaldım çoğu kez zamanım da kısıtlıydı bakalım hayırlısı

ilk negatifi görünce daha zamanda olsa insanın hevesi kaçıyor keşke biraz daha bekleseydin test yapmak için. henüz geç değil heran hersey olabilir :KK66:
Haklısın canım ama işte bekleyemiyor insan sabırsızlanıyor. İnşallah ama umudum gitti

Oyy Allah razı olsun kuzum

Canım okuduğumu direkt aktarıyorum
Rahimde bulunan tüplerin kapalı olmasında yapılan uygulama: Her akşam 15 gün
yatmadan bir nohut büyüklüğünde vicks, iltihabın akması ve rahmin ısınması için
vajina (rahim ağzı) içine konulması önerilir. Bu süreç boyunca kasık bölgesine sıcak su
uygulaması (termofor) tavsiye edilir.

Canımın içi Allah razı olsun
Senden de razı olsun bacikom benim :KK19::KK200:

Kızlar bilgisi olandan rica ediyorum adetime 5 gün var idrarda tortular mevcut daha önce yaşayan yada bilgisi olan yazabilir mi ¿

Kızlar bilgisi olandan rica ediyorum adetime 5 gün var idrarda tortular mevcut daha önce yaşayan yada bilgisi olan yazabilir mi ¿
Bende de oluyordu sonuç negatif canım senin bebiş vardır inşallah

Hatunlar bu iş artık bana çok uzakmış gibi geliyor . Sanırım bana yol göründü

Aceleleri var demi heves bile ettirmiyor bana yaa arkadas tak anindaa geliveriyo..test bi kere yapabildim omru hayatimda o da negatif zatn :) test bile yaptirtmiyr sagolsn....
Böylesi emin ol daha iyi kuzm adet olmayınca şnsan sıkntıya giryor ve gelsinde yeni umutlar peşine düşelim oluyor bu sefer onun için inşaAllah 2. Sinde çift çizgiyi yakalarsn

Deme öyle canısı yaa hiç beklemediğinde olur diyorlar ya hep öyle olur inşallah. Hem Allah’tan ümit kesilmez. İyi düşünelim iyi olsun. Sen bırakırsan biz napalım sen bize ümit verensin :KK200::KK19:

Değil mi canım, beklenmedik anda gelir :KK61:
Kafam allak bullak kuzum bari sizlerden güzel haber gelsin bu ay :dua:

Hayiiir Rabiacim gitmee sakinn vazgecmee, sen topigimizi birakirsan biz napariz :KK36:

Canımm benim ya :KK61: Çok duygusalım şu aralar :KK61:

Back
X