Gebeliğin ilk haftalarında sıkıntılı diye duymuştum, ağır hareketler falan
Ağır zaten yapamam canım, belimde kayma var, sağ koluma dikkat etmem gerek trafik kazasında kırılmıştı ağır kaldıramıyorum onunla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin ilk haftalarında sıkıntılı diye duymuştum, ağır hareketler falan
Çok geçmiş olsun canım, evde leslie yap. En hafifiAğır zaten yapamam canım, belimde kayma var, sağ koluma dikkat etmem gerek trafik kazasında kırılmıştı ağır kaldıramıyorum onunla
Çok geçmiş olsun canım, evde leslie yap. En hafifi
Ayy o tontişler spor mu yapıyorCanım belediyenin açtığı spor gidecek olduğum, çok ağır olacağını sanmıyorum, bi sürü teyzeler var :)
Ayy o tontişler spor mu yapıyor![]()
Sağol canım amin allah hepinizin gönlüne göre versinhayırlı olsun canım darısı bizlere olur inşallah
aminnnn inşallahSağol canım amin allah hepinizin gönlüne göre versin![]()
Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum.
Sivilce işi beni heyecanlandırdı :)
Salıcam anasını satayım![]()
düşük tehliken yoksa sıkıntı olmaz. aksine faydalıdır spor. yürüyüş bile yapsan müthiş farkeder. ayrıca spor yapınca vücut mutluluk hormonu üretiyor haberiniz olsun. :)Ben spora başlıyorum, gebe kalmaya uğraşırken bi sıkıntı olur mu spor yapmam?
Elbette şeker, tüyolarını alıcaz inşallah :)Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.
Gerci ilac tedavisi 3 aydir suruyor tabii :) Insallah olur :) Size cok seyler onerecegim olursa :)
inşallah ilaçlar şifa olur kuzum. hamişlik nasıl gidiyor, ne tür belirtiler yaşıyorsun bizi aydınlat biraz =)kuZum gittim dahiliye ilaç verdi ona başlıcam inşaallah :):) çalışmaların sonu çok güzel olur inşaallah ya güzel haberlerinizi hasretle bekliyorum :):)
gönlümüzdekiler hayırlı olsun ne güzel duadır kuzum.. amin inşallah.. diziyi izlemiyorum ama anlattığın sahne fenaymış hakikatenYk kuzum esimden Allah bin kere razi olsn bendn ck istedigi icin her dedigimi yapiyr sagolsun..Rabbim mukafatini verr insallah..dedigin gibi bazen dellendiriyr bu mevzu cikmaza giriyr gibi hissediyr insn birde tabiki acaba hic mi mayacak korkusu var..Rabbim hakkimizda hayirli olani versin hepimizin..gonlumuzdekilerde hakimizda hayirli olan olsn insallah..
Sende altin gunlerdesin degerlendir bebekimm gerisi Rabbimin takdiri..
Dun krize girmemin bi sebebi de avlu dizisinde oykucuk var belki bilirsin o annesine bana minnacikken sordular kim annen olsn diye ben seni sectm dedi orda mahvoldum bizim yavrularimiz bizi ne zaman secicek diye bi de malum adet sancilari ondn bi acayiptim sukur toparlandm daha iyiyim yavrmm
anlattığın kadarıyla tutma ihtimali yüksek bence canım. gönlünü ferah tut, nasipse varsa tek ilişkiyle bile oluyor biliyorsun..Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.
ay kıyamam o minnoşa ben. içine mi doğmuş acaba yaa?? inşallah çok bekletmeden gelir ikinci kuzun da canım..Kızlar ya bnm kız bugün aksamdan beri taktı eline karnima koyuyor burda bebek büyüyo demi anne küçücük cok tatlı senin karninda buyuyucek demi diyip duruyo bu küçücük kalbiyle insaallah demi anne diyo bi de hep var kardeş istegi ama ne bilim bi tuhaf oldum aglayasim geldi durduk yere boyle yapması cok etkiledi beni Rabbim onun duasını kabul etsin ins bu ay tutmuştur da kızımın icine doğmuştur hayırlısıyla :)![]()
umutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)Kuzum bu ayı da değerlendirip öyle gideyim dedim .. Umudumuzun bittiği yerden yeni bi umut doğuyor çok şukür takvime göre 21 Ekim yumurtlama günüm 24 gideyim diyorum .. İnş gelir kendiliğinden bat 4 kasımı gösteriyor 11 kasımda da dönüş yaparım .. 25 kasımda tanışma yıldönümümüz 7 yıl olucak allahın iznıyle gelsede küçük mucizem bana bayram sevinci yaşatsa ve o büyülü sürprizi yapmayı nasip etse rabbim ne güzel olur![]()
Kızlar ben de adet bitimi vicks'e başlıycam. Sizler için bi çılgınlık yapıcam![]()
hadi bakalım ikinci vicks dönemi başlasınBebek işi kuzum ya. Sanki hiç olmycak gibi. O yüzden ara mı versem dedim
Olacak olacak umutlar tam hepElbette şeker, tüyolarını alıcaz inşallah :)
insallah canim buralardan da baya sey ogrendim zira :) tecrube de oldu tabii 14 ay dile
insallah canim buralardan da baya sey ogrendim zira :) tecrube de oldu tabii 14 ay dile
kolay :))))
Kuzum sen doktorları dinleme soğan kürü yapKızlar aranızda çikolata kisti olan var mı? Ya da çikolata kistiyle hamile kalan tanıdığı olan? Ben geçen sene kaldım ama boş gebelik olunca acaba bi daha kalmama hep engel mi olacak diye düşünüyorum, doktorlar olmaz da diyo olabilir bişey yapamayız da diyo, bu illetin tek çaresi hamilelik![]()
Ben kv'deyim kuzum hastayım 2 gündür midem allak bullak.kızlar napıyosunuz nasılsınız uzak kaldım sizlerden 3 gündür![]()