• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba. Bugun regl gunum ama uygulamada oyle yaziyor ama bakalim ne zaman gelir bu ara duzensiz adetlerim. Ben bgn vitamin ve kan degerlerime baktirdim hersey normal cikti folik asit vs. Gorumcem doktor biyokimya uzmani onun calistigi yerde baktirdik. Hormonlarima da bakilmis. Benim bu ara adet olmam gerekiyor bilmiyorm ne kadar dogru sonuc verir ama prolaktinim yuksek progesteronum da dusuk cikti. Referans olarak luteal faz degerlerime bakti gorumcem ben pek anlamiyorm ama kadin doguma bir gorun dedi. Moralim bozuldu yaa sizce bu degerler suan onemli mi eger oyleyse neden hep adetin 3.gunu bakiliyor bunlara. Bunu soyledim gorumceme ama her donem icin farkli referans noktalarina bakilir dedi. Mesela yumurtlamaya kadar folikuler faz yumurtlama midcycle sonraki adete kadar olana da luteal faza bakiliyor dedi. Belki de bu yuzden hamile kalamiyorum.. ne yapmam lazim bilen var mi aranizda?

Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum.
Sivilce işi beni heyecanlandırdı :)

Salıcam anasını satayım :-)
Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.
Gerci ilac tedavisi 3 aydir suruyor tabii :) Insallah olur :) Size cok seyler onerecegim olursa :)

Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.
Gerci ilac tedavisi 3 aydir suruyor tabii :) Insallah olur :) Size cok seyler onerecegim olursa :)
Elbette şeker, tüyolarını alıcaz inşallah :)

kuZum gittim dahiliye ilaç verdi ona başlıcam inşaallah :):) çalışmaların sonu çok güzel olur inşaallah ya güzel haberlerinizi hasretle bekliyorum :):)
inşallah ilaçlar şifa olur kuzum. hamişlik nasıl gidiyor, ne tür belirtiler yaşıyorsun bizi aydınlat biraz =)

Yk kuzum esimden Allah bin kere razi olsn bendn ck istedigi icin her dedigimi yapiyr sagolsun..Rabbim mukafatini verr insallah..dedigin gibi bazen dellendiriyr bu mevzu cikmaza giriyr gibi hissediyr insn birde tabiki acaba hic mi mayacak korkusu var..Rabbim hakkimizda hayirli olani versin hepimizin..gonlumuzdekilerde hakimizda hayirli olan olsn insallah..
Sende altin gunlerdesin degerlendir bebekimm gerisi Rabbimin takdiri..
Dun krize girmemin bi sebebi de avlu dizisinde oykucuk var belki bilirsin o annesine bana minnacikken sordular kim annen olsn diye ben seni sectm dedi orda mahvoldum bizim yavrularimiz bizi ne zaman secicek diye bi de malum adet sancilari ondn bi acayiptim sukur toparlandm daha iyiyim yavrmm
gönlümüzdekiler hayırlı olsun ne güzel duadır kuzum.. amin inşallah.. diziyi izlemiyorum ama anlattığın sahne fenaymış hakikaten :( bu arada düzenli adetin kıymetini bil gülüm çok önemli bir mevzu..

Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.
anlattığın kadarıyla tutma ihtimali yüksek bence canım. gönlünü ferah tut, nasipse varsa tek ilişkiyle bile oluyor biliyorsun..

Kızlar ya bnm kız bugün aksamdan beri taktı eline karnima koyuyor burda bebek büyüyo demi anne küçücük cok tatlı senin karninda buyuyucek demi diyip duruyo bu küçücük kalbiyle insaallah demi anne diyo bi de hep var kardeş istegi ama ne bilim bi tuhaf oldum aglayasim geldi durduk yere boyle yapması cok etkiledi beni Rabbim onun duasını kabul etsin ins bu ay tutmuştur da kızımın icine doğmuştur hayırlısıyla :) :KK43:
ay kıyamam o minnoşa ben. içine mi doğmuş acaba yaa?? inşallah çok bekletmeden gelir ikinci kuzun da canım..

Kuzum bu ayı da değerlendirip öyle gideyim dedim .. Umudumuzun bittiği yerden yeni bi umut doğuyor çok şukür takvime göre 21 Ekim yumurtlama günüm 24 gideyim diyorum .. İnş gelir kendiliğinden bat 4 kasımı gösteriyor 11 kasımda da dönüş yaparım .. 25 kasımda tanışma yıldönümümüz 7 yıl olucak allahın iznıyle gelsede küçük mucizem bana bayram sevinci yaşatsa ve o büyülü sürprizi yapmayı nasip etse rabbim ne güzel olur:dua::dua:
umutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)

Kızlar ben de adet bitimi vicks'e başlıycam. Sizler için bi çılgınlık yapıcam :-)

Bebek işi kuzum ya. Sanki hiç olmycak gibi. O yüzden ara mı versem dedim
hadi bakalım ikinci vicks dönemi başlasın :D hsg yi de araştırıyorsun gördüğüm kadarıyla canım. inşallah güvenilir bir doktor bulup en yakın zamanda netleştirirsin. eşinin çalışma durumu benzeri bizde de var mecbur özel hastanede hafta sonu yaptırıyor benim koca..
bu arada neden ara vermek dedin ki canım? dr. ara ver demediği müddetçe kafanız rahat şekilde devam edin işte hem o rahatlıkla olur da belkim =)

Kızlar aranızda çikolata kisti olan var mı? Ya da çikolata kistiyle hamile kalan tanıdığı olan? Ben geçen sene kaldım ama boş gebelik olunca acaba bi daha kalmama hep engel mi olacak diye düşünüyorum, doktorlar olmaz da diyo olabilir bişey yapamayız da diyo, bu illetin tek çaresi hamilelik :(

Kızlar aranızda çikolata kisti olan var mı? Ya da çikolata kistiyle hamile kalan tanıdığı olan? Ben geçen sene kaldım ama boş gebelik olunca acaba bi daha kalmama hep engel mi olacak diye düşünüyorum, doktorlar olmaz da diyo olabilir bişey yapamayız da diyo, bu illetin tek çaresi hamilelik :KK43:
Kuzum sen doktorları dinleme soğan kürü yap

Back
X