- 6 Aralık 2017
- 6.622
- 6.659
- 198
geçmiş olsun kuzucum iyim bende hamolsun mesai bitsin diye dk sayıyorumBen kv'deyim kuzum hastayım 2 gündür midem allak bullak.
Sen nasılsın balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kuzucum iyim bende hamolsun mesai bitsin diye dk sayıyorumBen kv'deyim kuzum hastayım 2 gündür midem allak bullak.
Sen nasılsın balım
Saol kuzum Bnim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş önce size sonra kendime istıyorum tüm namazlarımda duamdasınızumutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)
Napim canım vala grip oldum onunla ugrasiyorum ya yatiorum bpl bol halszlik var baya sen nasilsinkızlar napıyosunuz nasılsınız uzak kaldım sizlerden 3 gündür![]()
Bu üzgün etiketi nedir? Bir şey mi oldu ?Çok doğru balım, insan neler tecrübe ediyor neler
Nie neden sıktın canını iki kat iyi olman lazım seninnnnDuarınızda bana da yer verin kızlar canım çok sıkkın...![]()
Ailevi sorunlar,evden çıkma durumu vs vs. kasığım sancılanıyo korkuyorumNie neden sıktın canını iki kat iyi olman lazım seninnnn
Geçmiş olsun canım benim bizde hastanelerle uğraşıyoruz napalimNapim canım vala grip oldum onunla ugrasiyorum ya yatiorum bpl bol halszlik var baya sen nasilsin
Hayrdr kiz nieGeçmiş olsun canım benim bizde hastanelerle uğraşıyoruz napalim
Kuzum kendini ve bebeğini düşün stres iyi değil olmicak bişeye sebebiyet vermeAilevi sorunlar,evden çıkma durumu vs vs. kasığım sancılanıyo korkuyorum
Canım ben Flo kullanıyorum ve memnunum hemde uzun zamandırKızlar adet döngüsünü hesaplayan uygulamalari kullanan var mi flo die bi uygulam vr simdi indirdjm onceki adet tarihlerini ekleyince bnm bat tarihini 19 ekim gosteriyor 4 gun gözüküyor orda
Adet gunlerin tutuyor mu yani adet döngüsünü onceki aylara gore farkli hesapladi su an bnm bata son 4 gun dio ben 6 gun diodumKuzum kendini ve bebeğini düşün stres iyi değil olmicak bişeye sebebiyet verme
Canım ben Flo kullanıyorum ve memnunum hemde uzun zamandır
Benim tutuyor canım ben 28 günde bir oluyorum tek saydığımda bile denk geliyorAdet gunlerin tutuyor mu yani adet döngüsünü onceki aylara gore farkli hesapladi su an bnm bata son 4 gun dio ben 6 gun diodum
Himm anladim cnm bklm adet olursam ne zmn olucam ben tutacak mi gorrcezBenim tutuyor canım ben 28 günde bir oluyorum tek saydığımda bile denk geliyor
Pepp kullanıyordum ben daha önce ondan daha çok sevdim açıkçası bundan sonra hamilelik takibi programı kullanalım inşallahHimm anladim cnm bklm adet olursam ne zmn olucam ben tutacak mi gorrcez
Ay ins hamilelik takvimi floda da var snrm ole gormus gibiyimPepp kullanıyordum ben daha önce ondan daha çok sevdim açıkçası bundan sonra hamilelik takibi programı kullanalım inşallah
Aynen öle canım hemen o moda döndürüyoruz inşallah :)))Ay ins hamilelik takvimi floda da var snrm ole gormus gibiyim
Kuzum geçen hafta bahsetmiştim burda yiğenim ameliyat oldu diye denk gelmissindir o yüzden hastaneye git gel uğraştıkHayrdr kiz nie
Benim var çikolata kisti daha önce gebelik yok ama kistten ameliyat oldum. Ve dr lar hamile kalma sürecini uzatabilir diyor,kimi dr zaman kaybetme tüp bebek yap dedi, çevremde var tedavisiz hamile kalan.. bekleyen herkese inşallah .. umutsuz olmamak lazım.Kızlar aranızda çikolata kisti olan var mı? Ya da çikolata kistiyle hamile kalan tanıdığı olan? Ben geçen sene kaldım ama boş gebelik olunca acaba bi daha kalmama hep engel mi olacak diye düşünüyorum, doktorlar olmaz da diyo olabilir bişey yapamayız da diyo, bu illetin tek çaresi hamilelik![]()