- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
Ha doğru cnm pardon ya nasil olfu yeğeninKuzum geçen hafta bahsetmiştim burda yiğenim ameliyat oldu diye denk gelmissindir o yüzden hastaneye git gel uğraştık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha doğru cnm pardon ya nasil olfu yeğeninKuzum geçen hafta bahsetmiştim burda yiğenim ameliyat oldu diye denk gelmissindir o yüzden hastaneye git gel uğraştık
Daha iyi canım çok şükür taburcu oldu bugunHa doğru cnm pardon ya nasil olfu yeğenin
Dahada iyi olsun ins cnm Rabbim sifa versinDaha iyi canım çok şükür taburcu oldu bugun
Amin canım çok saolDahada iyi olsun ins cnm Rabbim sifa versin
Merhaba canim akinti iyiye isaret cok akintisi olan genelde hamile cikiyor baska belirtin var mi?Kızlar ne durumdasınız kinseden ses çıkmıyor?
@R4b4a banlandı mı anlamadım? Üzgün etiketi vardı
Çok yoğun bir akıntım var kızlar sebebini anlayamadığım...
Yok canim sadece ara ara batma oluyor kasiklarimda ama ince ince ve sık değil. Çok ağrımıyor yani ama akıntım aşırı aşırı fazla anlatamam sular seller gibi; benim de iğnenin bugün 8. günü; zaten cuma sabahı test yapacağım. Bilmem çok da umutlu değilim ama sanırım daha az takıyorum hamile olmasam da bir şey kaybetmiyorum sonuçta :) Göğsümde benim de bir şey yok canım.Merhaba canim akinti iyiye isaret cok akintisi olan genelde hamile cikiyor baska belirtin var mi?
Benim de catlatma ignesinin 5. Gunu cok az sol kasikda ara ara yoklayan bir batma oluyor. Goguslerde hic birsey yok acaba erken mi belirti olmamasi icin merak ediyorum
Canim bana kalirsa akinti buyuk isaret daha onceki aylarda akintin oluyor muydu gecmis zamanlarla karsilastir benim bugun dedigim gibi 5. Gun bir iki gundur hafif hafif akintim var belki bir kac gune yogunlasabilir.Yok canim sadece ara ara batma oluyor kasiklarimda ama ince ince ve sık değil. Çok ağrımıyor yani ama akıntım aşırı aşırı fazla anlatamam sular seller gibi; benim de iğnenin bugün 8. günü; zaten cuma sabahı test yapacağım. Bilmem çok da umutlu değilim ama sanırım daha az takıyorum hamile olmasam da bir şey kaybetmiyorum sonuçta :) Göğsümde benim de bir şey yok canım.
Canim illa 14 gun sonra olacak diye bir kural yok bazen stresten bazen mevsimsel gecislerden gec yada erken olabilir. Hsg sonrasi zaten cogu insanda bir kac gun gecikme oluyor. Eger merak ediyorsan hemen git bi kan ver aklinda kalmasin .kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim
Insallah bu ay guzel bir ay olur canim senin icin.günaydın hanımlar. sogan kürüne başladım. bal tarçın çörek otu nuda yapıp yiyorum. çatlama gününe yakın bali birakip havya suyu içicem. bol çalışma. :) cuma günü dr gitcem. süreçte de dr kontrolune devam. yeni ay yeni umut. Hayırlı haberlerde gorusmek üzere...
yok canım gecıkme olur benı onu demıyorum dediğim ben bu ay ovulasyon testi kullandım normalde 19. gün pik olurdu adet başlangıcından itibaren sonra 14 gün sonrada adet olurdum. Herkes derki yumurta catladıgından 14 gun sonra adet oluyorsun diye bende o olmadı yoksa gecikme olabilir onu demiyorumCanim illa 14 gun sonra olacak diye bir kural yok bazen stresten bazen mevsimsel gecislerden gec yada erken olabilir. Hsg sonrasi zaten cogu insanda bir kac gun gecikme oluyor. Eger merak ediyorsan hemen git bi kan ver aklinda kalmasin .
kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim
İnşallah evet :) Akıntım oldu geçen ay da ama bu kadar değil; bir de yumurta akı gibi yapış yapış ama kokusuz; inşallah bu ay ikimiz de güzl haber alırız :)Canim bana kalirsa akinti buyuk isaret daha onceki aylarda akintin oluyor muydu gecmis zamanlarla karsilastir benim bugun dedigim gibi 5. Gun bir iki gundur hafif hafif akintim var belki bir kac gune yogunlasabilir.
Insalllah guzel haberler alacagiz canim benim
yok canim silik bile yok gebelik testindeCanım herkeste 14 gün diye bir kural yok; benim 16 gün mesela yumırtladıktan 16 gün sonra regl oluyorum. Bir de ovülasyon testleri de %100 doğru değil :) Belki daha geç çatlamışsındır. 2 gün daha bekle kan testi yap derim :)
İnşallah evet :) Akıntım oldu geçen ay da ama bu kadar değil; bir de yumurta akı gibi yapış yapış ama kokusuz; inşallah bu ay ikimiz de güzl haber alırız :)
Canım idrar testleri de her zaman güvenilir değil, sen kan ver. Cunku ornegin cok su icen biriysen vs o testler algilayamayabiliyor. Cok ornek okudum internette de... Reglinin kacinci gunu, normalde duzenin nasil?yok canim silik bile yok gebelik testinde
canim adet duzenin 33 37 gun arasi. Yani daha adetime var ama ovulasyon testini baz aldim. Idrar testleride canim ilk gebeligimde adetten 2 gun once ogrenmistim anliyacagin varsa cok silikte olsa cikiyor. Cikmayanlar 1000 kiside 1 canimCanım idrar testleri de her zaman güvenilir değil, sen kan ver. Cunku ornegin cok su icen biriysen vs o testler algilayamayabiliyor. Cok ornek okudum internette de... Reglinin kacinci gunu, normalde duzenin nasil?
Tamam o zaman 37’yi bekle derim :) Bir de herkeste 14 gun degil genelde 14 gun :)canim adet duzenin 33 37 gun arasi. Yani daha adetime var ama ovulasyon testini baz aldim. Idrar testleride canim ilk gebeligimde adetten 2 gun once ogrenmistim anliyacagin varsa cok silikte olsa cikiyor. Cikmayanlar 1000 kiside 1 canim
canim orasi demekki oyle benim gecrn ay adetten sonra 19. Gun pik olmustu ovulasyon 14 gun sonrada adet olmustumTamam o zaman 37’yi bekle derim :) Bir de herkeste 14 gun degil genelde 14 gun :)
Mesela bende de gecen ay ayin 8’inde doktora gitmistik catlamisti o gun, belki 1-2 gun once catladi hatta ama reglim 24’unde geldi; en iyi ihtimalle 16 gun demek.canim orasi demekki oyle benim gecrn ay adetten sonra 19. Gun pik olmustu ovulasyon 14 gun sonrada adet olmustum