• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar 2gündür uzak kaldım forumdan. Kimler hamile yeni haberler var mı dökülün bakalım :KK51:

Kuzum geçen hafta bahsetmiştim burda yiğenim ameliyat oldu diye denk gelmissindir o yüzden hastaneye git gel uğraştık
taburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?

Kızlar ne durumdasınız kinseden ses çıkmıyor?

@R4b4a banlandı mı anlamadım? Üzgün etiketi vardı :KK43:
Çok yoğun bir akıntım var kızlar sebebini anlayamadığım...
selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?

kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim
pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)

taburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?

selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?

pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)
Akinti tam gaz devam acaba yeniden mi yumurtluyorum diye dusundurtuyor , bir de bu ay yuksek doz klomen kullanmistim...onun da etkisi olabilir ama sullar seller gibi valla...

Kızlar ne durumdasınız kinseden ses çıkmıyor?

@R4b4a banlandı mı anlamadım? Üzgün etiketi vardı :KK43:
Çok yoğun bir akıntım var kızlar sebebini anlayamadığım...
Vala cnm benm halszlik var bol bol gribim demin aniden sol kasigima tatli bi sancı girdi tuvalete gittim peceteye cok acik pembe akıntı geldi adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgildir ya bata 5gun var

Vala cnm benm halszlik var bol bol gribim demin aniden sol kasigima tatli bi sancı girdi tuvalete gittim peceteye cok acik pembe akıntı geldi adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgildir ya bata 5gun var
Bence var canım sende bir şeyler zaten adet kanaması reglden bürkaç gün önce geliyor.

canım ovulasyon devamlı yaptım bir kez pik yaptı ama hatta ertesi günde silikleşti ama herşey insanlar için değişik durumlar olabilir demekki test yaptım kocaman bir negatif:) bari erken olsamda doktora gitsem bu ay oldu oldu olmadı 5 6 ay erteleyeceğim cunku oglum birinci sınıfa gidecek yeni dogum yapmış olursam gidemem yanında

Mesela bende de gecen ay ayin 8’inde doktora gitmistik catlamisti o gun, belki 1-2 gun once catladi hatta ama reglim 24’unde geldi; en iyi ihtimalle 16 gun demek.

Akinti tam gaz devam acaba yeniden mi yumurtluyorum diye dusundurtuyor , bir de bu ay yuksek doz klomen kullanmistim...onun da etkisi olabilir ama sullar seller gibi valla...

Ay kızlar 9 gün kaldı reglime sizce 6 gün kala çıkar mı idrarda?
bakalım canım benim 19 gun oldu 18 e randevu almıştım inş o zamana kadar hazta olurumda tedaviye başlarım.
sen kendi kendinemi klomen kullandın yoksa doktormu dedi yüksek doz eger elinde gebelik testi fazla varsa yap canım nolucak sankı:D

Ya aslinda ben 24’une randevu almistim zaten eger regl olmazsam 23’unde kan vereyim de pozitifse bosuna gitmeyeyim; baska doktora gorunecektim hsg icin. Hamileysem kendi doktoruma gideyim.

Ben evet doktor kontrolunde klomen kullandim catlatma ignesi oldum; iste 8’inde ignem vuruldu 9’unda catlamis olsa bugun 1 haftalik oluyor.
canım çatlatma ignesi olduysan şimdi yapman mantıksız o zaman çünkü ignenin etkisi oluyormuş. O yüzden ignenin etkisi geçince yap canım

kaç gün önce çıktı canım senin?
yanlış hesaplamıştım ben kan verdiğimde yumurtlamadan 6 gün sonra vermişim 2 çıkmıştı hamile değilim dedim üzüldüm sonra testlerde üst üste silik çıkınca kan verdim 34 çıktı 3 gün önceydi. bugün sağlık ocağı aldı gebelik dosyası açmak için 194 çıkmış

Özel bir hastane kanda gebelik testini ne karara yapar ve sağlık ocağında ne kadar zamanda çıkar bir ücret söz konusu mu

Back
X