• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?

yanlış hesaplamıştım ben kan verdiğimde yumurtlamadan 6 gün sonra vermişim 2 çıkmıştı hamile değilim dedim üzüldüm sonra testlerde üst üste silik çıkınca kan verdim 34 çıktı 3 gün önceydi. bugün sağlık ocağı aldı gebelik dosyası açmak için 194 çıkmış
Bence sen gec de yumurtlamis olabilirsin.

taburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?

selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?

pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)
çok saol canım benim çok şükür ilk güne göre çok çok iyi duyuyo artık sadece kendine dikkat etmesi gerekecek tabiki eskisi gibi %100 duyma olmayacak ama bu haline şükür :dua:

Canım aniden neden olmus bi sebebi var mi
kuzum doktorlarda anlamadı 20 yaşına kadar duyup böyle aniden duymayan birini ilk kez gördük diyorlar, ama duymama olayı olmadan önce 2 gün falan grip oldu bu olay esnasındada devam ediyordu hastalığı doktoru büyük bir ihtimalle gece farketmemişsiniz çok yüksek bir ateşlenme geçirmiş olabilir diyo ona bağlıyorlar

kuzum doktorlarda anlamadı 20 yaşına kadar duyup böyle aniden duymayan birini ilk kez gördük diyorlar, ama duymama olayı olmadan önce 2 gün falan grip oldu bu olay esnasındada devam ediyordu hastalığı doktoru büyük bir ihtimalle gece farketmemişsiniz çok yüksek bir ateşlenme geçirmiş olabilir diyo ona bağlıyorlar
Him anldim canim Rabbim esirgesin ateslenme olayi sknt tabi havale gecirmi olabilir bnm teyzmin oglu da sonradan duyma kaybi yasadi oda yuksek atesten oldu die biliom Allah beterinden korusuun cnm dermansz dert vermesjn

Him anldim canim Rabbim esirgesin ateslenme olayi sknt tabi havale gecirmi olabilir bnm teyzmin oglu da sonradan duyma kaybi yasadi oda yuksek atesten oldu die biliom Allah beterinden korusuun cnm dermansz dert vermesjn
amin canım Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarına ŞAFİ ismi hürmetine şifa versin inşallah :KK200:daha büyük dertler var ama herkesin derdi kendini büyük işte

Sen bata kac varken kan vermistin cnm ya ben 21 ekimi bejlicem zaten erken yumurtlamaya gore bat 17 4 gun gecmia olacaj eger gelmezse
kuzum şimdi bak erken yumurtlama etki etmiyosa eğer ben 8 ekimde kan vermişm yani bat'a 10 kala ama çıkmadı 2 çıktı 3 gün önce 34 çıktı yani 5 gün kala kan vermiş oldum

inşallah ilaçlar şifa olur kuzum. hamişlik nasıl gidiyor, ne tür belirtiler yaşıyorsun bizi aydınlat biraz =)

gönlümüzdekiler hayırlı olsun ne güzel duadır kuzum.. amin inşallah.. diziyi izlemiyorum ama anlattığın sahne fenaymış hakikaten :KK43: bu arada düzenli adetin kıymetini bil gülüm çok önemli bir mevzu..

anlattığın kadarıyla tutma ihtimali yüksek bence canım. gönlünü ferah tut, nasipse varsa tek ilişkiyle bile oluyor biliyorsun..

ay kıyamam o minnoşa ben. içine mi doğmuş acaba yaa?? inşallah çok bekletmeden gelir ikinci kuzun da canım..

umutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)

hadi bakalım ikinci vicks dönemi başlasın :KK70: hsg yi de araştırıyorsun gördüğüm kadarıyla canım. inşallah güvenilir bir doktor bulup en yakın zamanda netleştirirsin. eşinin çalışma durumu benzeri bizde de var mecbur özel hastanede hafta sonu yaptırıyor benim koca..
bu arada neden ara vermek dedin ki canım? dr. ara ver demediği müddetçe kafanız rahat şekilde devam edin işte hem o rahatlıkla olur da belkim =)
Amin canım benim hamişlik güzel gidiyo elhamdulillah çok fazla göğüs hassasiyeti büyüme oldu ,arada bi de mide bulantısı vuruyor,uyku hali var başka bi şey yok kuzum bi isteksizlik vuruyo o an hiç bi şey görmüyor gözüm... sen naptın kuzum güZel haberler vardır inşaallah:):)

Back
X