- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
Teşekkürler cevap ıcın erken yumurtlamak demek erken döllenme demek mi oluyorerken yumurtladım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cevap ıcın erken yumurtlamak demek erken döllenme demek mi oluyorerken yumurtladım canım
yani haliyle öyle oluyor canım. belli olur ultrason muayenesinde sorarım günü gününe uyuyor mu diye ama ben erkenden öğrendim demekki erkenden yumurtladım ki çıktıTeşekkürler cevap ıcın erken yumurtlamak demek erken döllenme demek mi oluyor
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah peki ne zaman öğrendiniz tam olarak adet gecikmesi oldu muyani haliyle öyle oluyor canım. belli olur ultrason muayenesinde sorarım günü gününe uyuyor mu diye ama ben erkenden öğrendim demekki erkenden yumurtladım ki çıktı
Amin sağol canım inşallah, gecikme olmadan öğrendim bugün gecikmemin 1.günü bitti 2ye gircemHayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah peki ne zaman öğrendiniz tam olarak adet gecikmesi oldu mu
O zaman dediğiniz gibi erken yumurtlama olmuş Allah esirgesin inşallah darısı isteyen herkese olsunAmin sağol canım inşallah, gecikme olmadan öğrendim bugün gecikmemin 1.günü bitti 2ye gircem
Azalma neden olur kiAzalma var ilk yazdığınız 0.160 ikincisi 0.100
Amin kuzum amin bazen korkuyorum bazende allahın dediği olur diyorumO zaman dediğiniz gibi erken yumurtlama olmuş Allah esirgesin inşallah darısı isteyen herkese olsun
Tatlım hiç korkma strese girme bebişinide etkileme olumlu düşün anne karnında herşeyden etkileniyorlarAmin kuzum amin bazen korkuyorum bazende allahın dediği olur diyorum
canim senin silik cikmistiya ondan dedimkız benim 10 gün önceden çıkmadı 2 çıkmıştı kanda![]()
Bol su mutlu ol ki mutluluk hormonu salgılansın korkma inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı huzurlu bir gebelik gecırırsın canım bu günlerin ilerde hep anlatacağın güzel anıların olacakAmin kuzum amin bazen korkuyorum bazende allahın dediği olur diyorum
Tatlım hiç korkma strese girme bebişinide etkileme olumlu düşün anne karnında herşeyden etkileniyorlar
Amin kızlar inşallah çok sağolun, fena belim ağrıyor bir kaç saattir bugün yoğun bi gündü acaba ondan mı kasık ağrım da eklendi üstüne ama belim çok kötü resmen ortadan ikiye ayrılıyo ggibi
Bol su mutlu ol ki mutluluk hormonu salgılansın korkma inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı huzurlu bir gebelik gecırırsın canım bu günlerin ilerde hep anlatacağın güzel anıların olacak
ignenin etkisi olabilir canim bence sen bekle.Kızlar test yaptım çok çok çok aşırı silik bir çizgi çıktı sanki iğnenin 8. günüydü bugün. Sizce onun etkiai midir?
Canım sen hep ondan mı bekliyorsun? Sen git yanına /)ignenin etkisi olabilir canim bence sen bekle.
Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu auda bir kez falan sevmiyormu beni
canim bu yumurtlama donemlerinde ben gittim ama sanki is gibi goruyor. Ben bayanim isteksiz olabilirim ama o sonicta erkek mesela 8 gundur olmamis girdi dus aldi film izliyor sizce normalmi bu durumCanım sen hep ondan mı bekliyorsun? Sen git yanına /)
Bencede sen ilgini arttır yanına git istekli olcanim bu yumurtlama donemlerinde ben gittim ama sanki is gibi goruyor. Ben bayanim isteksiz olabilirim ama o sonicta erkek mesela 8 gundur olmamis girdi dus aldi film izliyor sizce normalmi bu durum
sıkıldim bu durumdan daha dogrusu gururuma dokunuyor ilk evlendigimiz iki yil boyle degildi sonradan oldu. Defalarca konustum ama degismediBencede sen ilgini arttır yanına git istekli ol
canım ama sen isteksiz görünürken o da isteyemez ki... bunu konusmak bence cok anlamli degil zaten sen yanina gideceksin esin sonucta isteycek duruma onu sen getireceksin... Ne bileyim guzel bir elbise giyersin makyaj yaparsin elini tutarsin falan filan... Ilgisini cekmeye calisman lazim :)canim bu yumurtlama donemlerinde ben gittim ama sanki is gibi goruyor. Ben bayanim isteksiz olabilirim ama o sonicta erkek mesela 8 gundur olmamis girdi dus aldi film izliyor sizce normalmi bu durum
Birbirinize zaman ayırın canım ama gerçekten kaliteli vakit geçirmek önemli yada net tavır konulmalısıkıldim bu durumdan daha dogrusu gururuma dokunuyor ilk evlendigimiz iki yil boyle degildi sonradan oldu. Defalarca konustum ama degismedi
Cnm bende 5 yillik evliyim 4 yaşında kızımız var cogu zmn kizdan dolayi sknt oluyo ilişki ama genel olarak tek bi taraf iatemiyor bizzde 3 o istiyir da iliski oluyorsa 3 de ben iatiyorum ilişki oluyo ayda bazen daha az her ay sabit su kadar olacak mevzusu olmuyor her zmn aynı olmuyor durumlar sonucta hastalık stres skntignenin etkisi olabilir canim bence sen bekle.
Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu auda bir kez falan sevmiyormu beni