- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
hayırlı olsun darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim sonucum 260,71 acildeki doktor gebelik var dedi :) çok heyecanlıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim sonucum 260,71 acildeki doktor gebelik var dedi :) çok heyecanlıyım :)
Ben 2 kez çekilmiş biri olarak söylüyorum kendini kasmayıp stres yapmadıktan sonra çok kolay bir çekim canım toplamı girmen çıkman çekilmen 5 dk ka benimki normal film şeklinde ve yanında rapor yazarak verdi sonuçları normal jinekolojik muaynenin ilaçlısı gibi düşünebilirsinKızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Canım Rabbimin bir sınavı. Basa gelenlerde vardır bir hayr. Arkadaşın dediği gibi yüreğini ferah tut.Canlarım benim merhabalar ben gecen hafta 13 haftalik gebeligim kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi suan icimde sonsuz bi bosluk yasiyorum ve tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hemen kalamiyorum cunku benim gibi olup hamile kalan varsa bir umut olsun buna cok ihtiyacım var kanamam devam ediyor nekadar süre sonra bitiyor ...![]()
benim 3. ayim yumurta kalitesini artırıyor. eczanelerde var bazıları da isterseniz getirtiyor. iki kere 175 ve 183 aldım. Henüz hamilelik yok. bakalım hayırlısı.Merhaba arkadaşlar bu ay tedaviye başladım dr gittim prowomen verdi dr
Ama eczanelerde bulamadım kullananlar nerden aldı birde faydası var mi acaba
Ben de baya tırsarak gitmiştim ama normal doktor muayenesi gibiydi hiç fark yoktu :) inşallah bişey çıkmaz tüplerinde de 15dk sonra vermişlerdi bana sonucuInsallah; aslinda benim agri esigim cok yuksek de yine de bilmedigim bir sey ya tirsiyorum :)
Yok kuZum özelle alakası yok bizde 2 kere baktırdık ikisindede ayrıntılı bakıldı siz nerde baktırdınız hangi şehirdesinÖzel hastanede mi bakılıyor diğerleri peki cnm
Amin canım cümlemizden inşaallah Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin:)Allah rszı olsn bu arada
Canım sonuç gayet güzel sıkıntı yapacağın bi şey yok morfolojiyi nasıl düzelttiniz tavsiye bi şey kullandınız mı ?Selam hanimlar. Bizim morfoloji hep sifir cikiyordu. Ilk defa yüksek cikti. Testi yorumlayacak olan var mii
Kızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Tesekkurler :)hsg beş on dk sürüyor en fazla.. dr rapor vermedi bana ama ağrı olursa isterseniz bir günlük verebilir. Çok zor bir işlem değil içiniz rahat olsun
Kızlar bişey sorucam yumurtlamada göğüs ağrısı çeken varmı ganolf iğne kullandim ve estorfem kullanmaya devam ediyorum adete 15 gun var ama acayip göğüs agrım var nedenini bilen varmi![]()
Çok teşekkürler. Morfolijinin 4 olmasi yeterli mi sizce?Canım sonuç gayet güzel sıkıntı yapacağın bi şey yok morfolojiyi nasıl düzelttiniz tavsiye bi şey kullandınız mı ?
Hayırlısı olsun canım test yaptın mı.Aynı geçen ay ben de 10 gün gecikmeli olmuştum ve ilk defa başıma gelince kesin hamileyim demiştim ne kanda çıktı ne testte.Gecikme sebebı de yumurtanın geç çatlaması dedi doktor.HayırlısıBat 2 gün geçti sevinsem mi üzülsem mi bilemedimgeçen ay 10 gün gecikmeli adet olmuştum inş tekrarlamaz
Test yapmışsın şimdi gördüm her şeyde var bir hayırHayırlısı olsun canım test yaptın mı.Aynı geçen ay ben de 10 gün gecikmeli olmuştum ve ilk defa başıma gelince kesin hamileyim demiştim ne kanda çıktı ne testte.Gecikme sebebı de yumurtanın geç çatlaması dedi doktor.Hayırlısı
Test yaptım cnm negatifHayırlısı olsun canım test yaptın mı.Aynı geçen ay ben de 10 gün gecikmeli olmuştum ve ilk defa başıma gelince kesin hamileyim demiştim ne kanda çıktı ne testte.Gecikme sebebı de yumurtanın geç çatlaması dedi doktor.Hayırlısı
Estrofem kullandığım ay benim göğüsler de kocaman ve ağrılıydı ilaç yağıyorKızlar kimse bişey yazmamış konuyla alakalı bilgisi olan yokmu
inşallah öyle olmuştur senin için.Ya kizlarven bir umutlandim acaba dun gelen bir damla pembelik yerlesme olabilir mi? Oyle yazmislar hep kk’da...
ben bilmiyorum canım.Kızlar kimse bişey yazmamış konuyla alakalı bilgisi olan yokmu
Rica ederim canım aslında doktorlarda morfoloji konusunda ayrıma düşüyor bazısı önemsemiyor bazısı önemsiyor ama %4 yeterli zaten en fazla %8 olması gerekiyor daha fazlası neredeyse yok denecek kadar azÇok teşekkürler. Morfolijinin 4 olmasi yeterli mi sizce?
Emodeks kullandik. Ayrica evicap yani e vitamini. Keciboynuzu özü kullandik düzenli olarak. Ceviz yedi günde 2 tane. Bolbol findik yedi. Günde 1 muz 1 de havuç yedi. Bir de hergün cobançökerten, cakşır otu ve kirkkilit otu kaynatip icirdim.