- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzummm elaziglimisin sennn oyyElazığdayım kuzm böyle baktılar 1 kere daha baklmltı ama yine bmyle benzeridi sanırsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm elaziglimisin sennn oyyElazığdayım kuzm böyle baktılar 1 kere daha baklmltı ama yine bmyle benzeridi sanırsam
Amaaann gecikmesin umutlaniyz alla allaa :))bu sabah canım tertemizsenede bir kez gecıkırdıde böyle demek o zaman mevsım geçişlerinden ama hsgde çekilmiştim bu ay
Anladım canımElazığdayım kuzm böyle baktılar 1 kere daha baklmltı ama yine bmyle benzeridi sanırsam
Biraz daha devam edin kuZum ama çok sıkıntı yapma çünkü gayet iyi sonuçAnladim canim. Suan bizim tam sinirda. Takviyelere devam edeyim en iyisi
Test yaptın mı canım belki gelmiştir miniğinGunaydın kızlar benım reglımde hala gelmedı içim sıkılıyor hemen gelsede doktora gitsem ama çok gecikti ya geçen ay 16 da olmuştum sürekli randevu alıp iptal ediyorum
canım bir sürü test yaptım ara ara hepsi negatif zaten en son bat gunu ovulasyon koyu çıkmıştıTest yaptın mı canım belki gelmiştir miniğin![]()
yok canım ben umutlanmıyorum her ay bata 8 kala başladıgım için test yapmaya yok oldugunu biliyomAmaaann gecikmesin umutlaniyz alla allaa :))
Değerlendirdiniz mi? Geç yumurtlama geç döllenme ye de sebep olur 14 gün koyun üstüne adet olmak için. Benim de durum aynı yumurtlama geç oldu adet bekliyorum hormon ve hsg içincanım bir sürü test yaptım ara ara hepsi negatif zaten en son bat gunu ovulasyon koyu çıkmıştı
3 ay öncesinde folik asit alımı, tam kan sayımı yeterli olacaktır. 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik olmazsa hormon tahlilleri, rahim filmi, spermiyogram istiyor doktorlar. Sigara alkol kullanımını bırakmak ve düzenli sağlıklı beslenm ekte vücudu dengeler. Bi doktor muayenesinde geçin tabi... Ultrasonla rahim ve yumurtalık larda herhangi bir kist oluşum var mı bakar.Merhaba arkadaşlar. Bizde nasipse Mayıs-Haziran gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. Neler önerirsiniz öncesinde?
pik oldugu gün ve ertesi gun değerlendirdim canım ama ben bu ay ikinci kez yumurtladım test bozuk değilse ilk yumurtlama 27 eylülde olmuştu.Değerlendirdiniz mi? Geç yumurtlama geç döllenme ye de sebep olur 14 gün koyun üstüne adet olmak için. Benim de durum aynı yumurtlama geç oldu adet bekliyorum hormon ve hsg için
Selam kizlar :)
Ben regl oldum, yeni bat 24 kasimR4bi4 rabiacim.
Hayirlisi olsun kizlar haftaya hsg cekilecektim zaten :) insallah regl biter o gune :)
Meraba kuzummm nasılsınız kızlarselam kuzular
göğüs ağrısı adete kadar geçmez kuzum
Baskent’te, Hulusi Zeynel’e gittim.Nerde çektirceksin canım
Tatlım değişmesi normal hele ki şu mevsim geçişlerinde daha da normal ekstra bişey denedin mi bu ay ?Nedn geçmez canım normalde bu zamanda ağrımazdı daha 13 gun var adetime 3 4 gun kala başlardı ağrıması
Nedn geçmez canım normalde bu zamanda ağrımazdı daha 13 gun var adetime 3 4 gun kala başlardı ağrıması