- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
değilim canım ama dediğin gibi kalanlar var
Inşallah canim bende öyle okudum kendimde de öyle bişey olunca belirti mi acaba dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değilim canım ama dediğin gibi kalanlar var
canim pik oldugu gun ve siliklestigi gun degerlendirdim 4 gun ust ustede cok zor oluyor canim :)Tekrar yumurtlamış olabilirsin canım değerlendirseydin bi iki kişinin öyle oldu ikinci yum da hamile kaldılar hep değerlendirdin mi ?
canim bende buay instagramdako bir gebenin gunlugune gonderdim ovu testini oda 4 gun ust uste e dedi ama 4 gun ust uste zor oluyor ya kis birdeCanim bugun aklima ne geldi. Simdi ben her zaman ovulasyon testim 20 ya 21. Gun kirmizi olurdu. Iliskiyi hep 19 20 21. Gun yapardim . Aslinda hamile kalanlar mesela kendimden yola cikarak izah edeyim. 20 ve 21. Gunu pikse 20. 21 22. 23 gun ust uste deniyor ben hep arkasini bos birakiyordum. Test iki cizgi iliski ok sonra yok bugun cep telefonumdaki programa baktim 20 21 dolu gerisini hep sallamisim.
Ben bu ay ileriye de 3 gun daha deneyecegim bakalim tezim dogru mu cikacak
Canım ben onları bilmiyorum ama bu sefer bende 10 günlük sureyi kapsayacağım. :) hakkımızda hayırlısıCanim bugun aklima ne geldi. Simdi ben her zaman ovulasyon testim 20 ya 21. Gun kirmizi olurdu. Iliskiyi hep 19 20 21. Gun yapardim . Aslinda hamile kalanlar mesela kendimden yola cikarak izah edeyim. 20 ve 21. Gunu pikse 20. 21 22. 23 gun ust uste deniyor ben hep arkasini bos birakiyordum. Test iki cizgi iliski ok sonra yok bugun cep telefonumdaki programa baktim 20 21 dolu gerisini hep sallamisim.
Ben bu ay ileriye de 3 gun daha deneyecegim bakalim tezim dogru mu cikacak
Radar gibisin vesselâm :) nasılsın bu arada?Valensiya batınız geçti mi, bildirim yapmadınız
Valla insallah bu ay da hamile kalir kaderdas oluruz :) Benim moralim iyi ya hic uzulmedim bu defa :)Kizlar merhaba herkese
Klomenin ve menogon ignenin 2. Gunundeyim.
Biraz halsiz hissediyorum kendimi. Canim hicbirsey yapmak istemiyor. Bu ilaclar beni hepten depresif yapti galiba.
B blanche_ea canim regl olursan uzulme. Seninle kaderimiz hep mi ortak olur be yaw?
R4bi4 sen nasilsin ?
Zeyah3917 bulantilarin basladi mi kiz? Basladiysa uzulmeyecegim kendin ettin :)
Serap-_- insallah tedavin guzel sonuclanir.
Herkese selam sevgiler
Sagol beybiiim :)Hayirlisi olsn canisi :*
canim yumurtlama gununden eminsen yumurtlamadan sonra 12 13 gunde silik cikar testslm kızlar adet günüme tahmnimce daha 15 gün varrr. Gebelik varsa eğer belirtileri ne zaman ortaya çıkar? geçen hafta yumurtlama günümdü.
emnm ovulasyon yaptım bugün itibariyle 8 gün oldu henüz erken biliyorum ama baya sabırsızım bu ay....canim yumurtlama gununden eminsen yumurtlamadan sonra 12 13 gunde silik cikar test
soğan için regl bitiminden iki gün sonra diyolar. bende bu ay 5 gün ictim. yumurtlamaya denk gelir diye korkuyordum. Kist olmadığını öğrenince bıraktım. hadi bakalım hayırlısı. yeni ay yeni umut.Valla insallah bu ay da hamile kalir kaderdas oluruz :) Benim moralim iyi ya hic uzulmedim bu defa :)
Sagol beybiiim :)
Kizlar ya bu sogan kurune kacinci gun baslanmali? Bana bir akil verin :)
Bir de biri bana burada clife tavsiye etmisti, ondan almak istiyorum ben bu ay o kacinci gun baslaniyor acaba?
Gebelik ve regl belirtileri çok benziyor. sen çalışmalar devam. Allah'a havale et. Hepimizin hakkında hayırlısı.slm kızlar adet günüme tahmnimce daha 15 gün varrr. Gebelik varsa eğer belirtileri ne zaman ortaya çıkar? geçen hafta yumurtlama günümdü.
amn cnm.. ovulasyondan sonra bıraktım çalışmalarııı... iyice yoruldum artıkkkGebelik ve regl belirtileri çok benziyor. sen çalışmalar devam. Allah'a havale et. Hepimizin hakkında hayırlısı.
yok yok devam.az önce de yazdım. geç ya da 2. yumurtlama olabilir. devamamn cnm.. ovulasyondan sonra bıraktım çalışmalarııı... iyice yoruldum artıkkk![]()
tatlım bir ayda bir yumurtlama olur diye biliyorumm. bu ay erken döllenme oldu . geçen hafta kasık ağrım olduu baya. Hiç olmazdı oysaki yumurtlamamda. Bazıları döllenme ağrısı olabileceğini söyledi ama umut bağlamadımm ..yok yok devam.az önce de yazdım. geç ya da 2. yumurtlama olabilir. devam![]()
inşallah öyledir canım.tatlım bir ayda bir yumurtlama olur diye biliyorumm. bu ay erken döllenme oldu . geçen hafta kasık ağrım olduu baya. Hiç olmazdı oysaki yumurtlamamda. Bazıları döllenme ağrısı olabileceğini söyledi ama umut bağlamadımm ..
inş cnm ama dediğimi araştır sen ayda bir yumurtlama olur dr. kağan kocatepe'nin videolarını izlemştim orda demşti bulsaydım link atacaktım bulamadım..inşallah öyledir canım.
Valensiya batınız geçti mi, bildirim yapmadınız

cnm tebrik ederm bata kaç gün vardı