• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadslar hormon tahlililmde dün akşam gözüme çarptı daha doktora gösteremdm Tsh 11.4 çıkmış sanırım aralık en fazla 10 olmalyms değer durumuna baktm. Regl 3. Günü yaptrdm testi ve hipotroidim ama kan değerlerim troid için normal sınırlarda. Bugün öğleden sonra doktora gdcgm.
Hipotroit için ilaç kullanıyor musun? 11.4 çok yüksek hatta gebelik öncesi 2.50 altında olması iyi diyorlar. Eutrox verir doktor eğer kullanıyorsan. Çabuk kontrol altına alınıyor. Ben de kullanıyorum. İlacı bırakınca yükseliyor tekrar. Halsizlik vs yapmıyor mu?

inş cnm ama dediğimi araştır sen ayda bir yumurtlama olur dr. kağan kocatepe'nin videolarını izlemştim orda demşti bulsaydım link atacaktım bulamadım..
Canım merhaba. dra gittim bugün. ayda bir olayını da sordum. senin dediğin gibi dedi. ben burda KK. bi yerde okulumdu. :) çalışmalara devam :)

Ahahaha kimyasal vs gibi veya hatalı test olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum kanda çıkmadan inanmam sanırım :)
Haklsin tabiki kuzum da fener tutup cizgiyi gorenler var masallah net ondn ole bi trpki verdim saglikli bi gebbelik olsn siiki siki tutunsun annesine insallah

Hipotroit için ilaç kullanıyor musun? 11.4 çok yüksek hatta gebelik öncesi 2.50 altında olması iyi diyorlar. Eutrox verir doktor eğer kullanıyorsan. Çabuk kontrol altına alınıyor. Ben de kullanıyorum. İlacı bırakınca yükseliyor tekrar. Halsizlik vs yapmıyor mu?
Yanlis yazmisim FSHmis 11.4 olan troid değerleri normal ilaç kullnyrm. Doktora gttm değer yüksek ama Amh diye başka kan testi var onu yaptrp 2sini degerlendrmk gerek dedi. FSH yuksek ve yumurta hacmi biraz küçük deyince icimde bisey koptu. Şimdi Özel labaratuarda yapilyrms AMH onu yaptrcm bakalm sonic ne olacak ama bugün çok mutsuzum esimin değerleri çok çok iyi dedi doktor

Yanlis yazmisim FSHmis 11.4 olan troid değerleri normal ilaç kullnyrm. Doktora gttm değer yüksek ama Amh diye başka kan testi var onu yaptrp 2sini degerlendrmk gerek dedi. FSH yuksek ve yumurta hacmi biraz küçük deyince icimde bisey koptu. Şimdi Özel labaratuarda yapilyrms AMH onu yaptrcm bakalm sonic ne olacak ama bugün çok mutsuzum esimin değerleri çok çok iyi dedi doktor
Kötüyü düşünme amh yumurta rezervini gösteriyor. Ben de yaptırcam bu ay. İlaç kullanırsın düzelir fsh de (amh de bi şey çıkmazsa) yok amh de sıkıntı çıkarsa tüp bebek diye bi şey var. Nasibimizde varsa yolu da vardır

Hayırlı cumalar herkese bat 2 kasım yaklaştı ya bende bi belirtiler bi belirtiler her ay hamileyim sanki:)))yine halsizlik sürekli uyku mide yanması başladı.Sanırım artık regl öncesi belirtiler:)Bu arada rabiacım isis olan bildirimı silebilir misin? O da benmisim:)zamanında sanırım yeni üyelik acmisim karışık bişey olmus:)

Kötüyü düşünme amh yumurta rezervini gösteriyor. Ben de yaptırcam bu ay. İlaç kullanırsın düzelir fsh de (amh de bi şey çıkmazsa) yok amh de sıkıntı çıkarsa tüp bebek diye bi şey var. Nasibimizde varsa yolu da vardır
Yanii o an düşündüm daha kötü durumda olanlar bile metanetli sende ol dedim ama agladim Allah aratmasn ama çok zormus.

Valla insallah bu ay da hamile kalir kaderdas oluruz :) Benim moralim iyi ya hic uzulmedim bu defa :)

Sagol beybiiim :)

Kizlar ya bu sogan kurune kacinci gun baslanmali? Bana bir akil verin :)

Bir de biri bana burada clife tavsiye etmisti, ondan almak istiyorum ben bu ay o kacinci gun baslaniyor acaba?
Canım ben soğana adetinin ilk gününden saydığında 7. gün başladım ve 15 gün günde iki sefer yaptım inşallah sanada vesile olur bende kullandığım ay kaldım valla

Hayırlı cumalar herkese bat 2 kasım yaklaştı ya bende bi belirtiler bi belirtiler her ay hamileyim sanki:)))yine halsizlik sürekli uyku mide yanması başladı.Sanırım artık regl öncesi belirtiler:)Bu arada rabiacım isis olan bildirimı silebilir misin? O da benmisim:)zamanında sanırım yeni üyelik acmisim karışık bişey olmus:)
Tamam tatlım tahmin etmiştim :)

Yanlis yazmisim FSHmis 11.4 olan troid değerleri normal ilaç kullnyrm. Doktora gttm değer yüksek ama Amh diye başka kan testi var onu yaptrp 2sini degerlendrmk gerek dedi. FSH yuksek ve yumurta hacmi biraz küçük deyince icimde bisey koptu. Şimdi Özel labaratuarda yapilyrms AMH onu yaptrcm bakalm sonic ne olacak ama bugün çok mutsuzum esimin değerleri çok çok iyi dedi izimde sinavimiz bu be yavrm
Cnmm bizim de sinavimiz bu bee :( dun kendi kendime esimin sonuclarina baktm herkes iyi dedi dr.larin...dun dedimki asilama tup bebek baktim olmuyo bosanaym :( gitsin baskasiyla evlensin cocugu olsn bi huzunlendim sikildim ne bileyim yaa :(

Cnmm bizim de sinavimiz bu bee :KK43: dun kendi kendime esimin sonuclarina baktm herkes iyi dedi dr.larin...dun dedimki asilama tup bebek baktim olmuyo bosanaym :KK43: gitsin baskasiyla evlensin cocugu olsn bi huzunlendim sikildim ne bileyim yaa :KK43:
yazdığına çok içerledim cnm. Aynı durum bnde de var kendmdenn çok eşime üzülüyorum. Dua ederken eşimin yüzü gülsün diye ediyorum hep. Rabbim aratmaz inş. Hyrlısıyla versn inş hepimize

yazdığına çok içerledim cnm. Aynı durum bnde de var kendmdenn çok eşime üzülüyorum. Dua ederken eşimin yüzü gülsün diye ediyorum hep. Rabbim aratmaz inş. Hyrlısıyla versn inş hepimize
Hepimiz ayniyiz be yavrm yetersiz hissediyo insn kendini kadin olaeak bunu yasamak ck zormus gercektnn :( Rabbim gonlumuzde olanlari hakkimizda hayirli olan eylesin insallahh

Hepimiz ayniyiz be yavrm yetersiz hissediyo insn kendini kadin olaeak bunu yasamak ck zormus gercektnn :KK43: Rabbim gonlumuzde olanlari hakkimizda hayirli olan eylesin insallahh
biribirimize dua edelm inş hep. gerçekten çok zormuş bu süreç ... sabah uyandım mı aklımda bu konu hep. akşam yatıyorum bu. Kafayı yiyecem yakında. bu siteye grmeyim diyorum yine giriyorummm başka derdimi paylaşacak kmsem yok... hyrlısı kuzum

Slm cnm ne kuru yapiyosun bnde bu ara kurlerle bozdumm :confused:
soğan suyunu yaptım ama 5 gün
yumurtlamaya girince terslik olmasin diye.bu arada bal tarçın çörek otu yaptım. yumurtlamaya yakın bal tarcini corek otunu bırakıp sabah-akşam havuç suyuna başladım. bu arada bol çalışma. bir gün arayla. :) 12 kasım bat. bol bol da dua ediyorum kendime. sizlere. hayırlısı.

Back
X