• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan suyunu yaptım ama 5 gün
yumurtlamaya girince terslik olmasin diye.bu arada bal tarçın çörek otu yaptım. yumurtlamaya yakın bal tarcini corek otunu bırakıp sabah-akşam havuç suyuna başladım. bu arada bol çalışma. bir gün arayla. :) 12 kasım bat. bol bol da dua ediyorum kendime. sizlere. hayırlısı.
var mı canm belrtin falan?

buraya girince sıkıntı olmaz ki canım. paylaşmak güzeldir. kurleride burayı okurken öğrendim ;)

Tatli dillerini yesinler :) iyidir kuzummm dun biraz dagilmsitm toparlandmsukur sende ne var ne yk bakalm kacnci gundesin :)
Okudum mesajı balım bence herşey kafada bitiyor :) Sakın kendini bırakma, illa ki olur. dermansız dert vermez Allah :)
Benim adet yeni bitti canımın içi ❤️

Kızlar nasılsınız, benim geçen hafta cumartesiden beri kahverengi lekelenmem var , çok az geliyor bazen kesiliyor hala kanama gelmedi, böyle durum yaşayan var mı..

Cnmm bizim de sinavimiz bu bee :KK43: dun kendi kendime esimin sonuclarina baktm herkes iyi dedi dr.larin...dun dedimki asilama tup bebek baktim olmuyo bosanaym :KK43: gitsin baskasiyla evlensin cocugu olsn bi huzunlendim sikildim ne bileyim yaa :KK43:
Üzülme canım, bilemeyiz belki onun da sınavı, Rabbimin getireceği güzellikler vardır elbet..

soğan suyunu yaptım ama 5 gün
yumurtlamaya girince terslik olmasin diye.bu arada bal tarçın çörek otu yaptım. yumurtlamaya yakın bal tarcini corek otunu bırakıp sabah-akşam havuç suyuna başladım. bu arada bol çalışma. bir gün arayla. :) 12 kasım bat. bol bol da dua ediyorum kendime. sizlere. hayırlısı.
:)) kuzum bu kadar çok üst üste yapma sistemine zarar bir tanesine başla ve onu yap bak soğanı bende yaptım istikrarla 15 gün yaptım korkma bebeğe zararı yok olsa ben o ay hamile kalamazdım belki vesile oldu ama en azından iltihabım falan kalmadı

• Beğen
Reactions: 10N
Kötüyü düşünme amh yumurta rezervini gösteriyor. Ben de yaptırcam bu ay. İlaç kullanırsın düzelir fsh de (amh de bi şey çıkmazsa) yok amh de sıkıntı çıkarsa tüp bebek diye bi şey var. Nasibimizde varsa yolu da vardır
Kızlar amh testi ne zaman yapılabilir?

:)) kuzum bu kadar çok üst üste yapma sistemine zarar bir tanesine başla ve onu yap bak soğanı bende yaptım istikrarla 15 gün yaptım korkma bebeğe zararı yok olsa ben o ay hamile kalamazdım belki vesile oldu ama en azından iltihabım falan kalmadı
hepsi bitkisel ama :)

Selam kızlaar, nasılsınız? Evde geçen aylardan kalma ovülasyon testi buldum, normalde ben yumurtlama dönemi geçmiştir diye düşünüyodum. Normal şartlar altında 12 gün var regl olmama çünkü ve erken olduğu oluyo ama hiç geç olduğunu bilmiyorum bide çörek otu bal tarçın yediğim için iyice erken olmuştur dedim. Elime ovülasyon testi geçince dur bi bakim öylesine diye bi yaptım baya pik yapmış nedendir bilemedimm kafam karıştı

Eklentiler

• 956BEB1F-062B-4574-9A33-0A19EAA07E68.webp
    956BEB1F-062B-4574-9A33-0A19EAA07E68.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Selam kızlaar, nasılsınız? Evde geçen aylardan kalma ovülasyon testi buldum, normalde ben yumurtlama dönemi geçmiştir diye düşünüyodum. Normal şartlar altında 12 gün var regl olmama çünkü ve erken olduğu oluyo ama hiç geç olduğunu bilmiyorum bide çörek otu bal tarçın yediğim için iyice erken olmuştur dedim. Elime ovülasyon testi geçince dur bi bakim öylesine diye bi yaptım baya pik yapmış nedendir bilemedimm kafam karıştı
canim hemen gebelik testi yap

canim bu ay yine ovu yaptinmi gec yumurtlamis olabilirsin ne zaman yunurtladin
Yok yapmamıştım geçen aylardan kalmış çekmecede öyle elime geçince gözümün önünde durmasın diye öylesine yaptım bunu da canım. Çörekotu bal tarçın kürü yapanların genelde erken çatlamış hep ama geç mi çatladı benim şansıma acaba

Back
X