• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaa ck utandim suannnn vala cevabinu bekliym bndee ozur dilerim kuzum yaa :olamaz: dun basladim 14.gunmus ben 16. Gun saniyodum vardir bir hayir :) ovu testi silik hala ki seffaf akintimda hala gelmedi kuzum napim artk hayirlisi 3 gun yapicam 5 diyenler var ama bilemedim.. dun iliski olmadi yaptim yattim direk bugun olur insallah

İyi akşamlar herkese.Ay sürekli lavaboya gitmekte mi psikolojik.Belki de üşüttüm bu ara baya soğuktu gripten yeni kurtuldum.Bebis olsaydi Gecen hafta cumartesi doktor görür muydu 20 ekimde gittim.sat 23 eylül.Ama ultrasonda görünmesi icin de cok erken değil mi.Normalde 4-5 haftalık görünüyor
Sat 23 eylül yazmışım salak kafam iyice leyla oldum.Sat 3 ekim eylülde adet olmamıştım.

Anaa ck utandim suannnn vala cevabinu bekliym bndee ozur dilerim kuzum yaa :olamaz: dun basladim 14.gunmus ben 16. Gun saniyodum vardir bir hayir :) ovu testi silik hala ki seffaf akintimda hala gelmedi kuzum napim artk hayirlisi 3 gun yapicam 5 diyenler var ama bilemedim.. dun iliski olmadi yaptim yattim direk bugun olur insallah
Yok bebeğim utanma tahmin etmiştim bende görmediğini o kadar kişiye yazdı bana yazmadı görmedi dedim kendi kendime :) kuZum en büyük etken tamamen teslimiyetle yap bu niye böyle oldu diye sorgulama 3 gün yapacaksan 3.gün ilişki olsun çünkü 2.gün ilişki olursa 3.gün yaptığın süt buharı içerdeki spermi öldürür hem daha vakitte varmış dün başladıysan bugünde otur direk yat yarın oturduktan sonra ilişki olsun hiç kalkmadan sabah namazına kadar yat sabah namazdan önce duşunu al:)

Yok bebeğim utanma tahmin etmiştim bende görmediğini o kadar kişiye yazdı bana yazmadı görmedi dedim kendi kendime :) kuZum en büyük etken tamamen teslimiyetle yap bu niye böyle oldu diye sorgulama 3 gün yapacaksan 3.gün ilişki olsun çünkü 2.gün ilişki olursa 3.gün yaptığın süt buharı içerdeki spermi öldürür hem daha vakitte varmış dün başladıysan bugünde otur direk yat yarın oturduktan sonra ilişki olsun hiç kalkmadan sabah namazına kadar yat sabah namazdan önce duşunu al:)
Tmm kuzucummm..akinti ck oldumu sende bende biraz agri yapti kasiklarda ama akinti yk..ck ck tskr edermm ya k bakma lutfenn tekrar..gozdn nasi kacar dort gozle yazini beklemistim..

Tmm kuzucummm..akinti ck oldumu sende bende biraz agri yapti kasiklarda ama akinti yk..ck ck tskr edermm ya k bakma lutfenn tekrar..gozdn nasi kacar dort gozle yazini beklemistim..
Olur öyle şeyler sorun değil kuZum :) akıntı çok olmadı bende kasık ağrısı oluyomuş kimisinde ama bende o da olmadı kuZum ufak tefek kanamada olabilirmiş korkma etki ediyo demek bu sadece dikkat et yanma ;)

Olur öyle şeyler sorun değil kuZum :) akıntı çok olmadı bende kasık ağrısı oluyomuş kimisinde ama bende o da olmadı kuZum ufak tefek kanamada olabilirmiş korkma etki ediyo demek bu sadece dikkat et yanma :KK66:
Yk yavrm yanmadim ondn korkuydm :) biraz bekledim ole oturdum :) son soru kararsiz kaldim kuzum bugunde yapaym birakayimmi 3 gun mu yapaym yaa :)

İyi akşamlar arkadaşlar bi sorum olacak adetliyken dr hormon testi yaptiricaz dedi
Sonrum şu sadece hormon testine mi bakılıyor başka test ister mi ücreti fazla oluyor dediler ona göre yaptiricam

Back
X