• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar bi sorum olacak adetliyken dr hormon testi yaptiricaz dedi
Sonrum şu sadece hormon testine mi bakılıyor başka test ister mi ücreti fazla oluyor dediler ona göre yaptiricam
Adetin 3. günü hormon testi dışında bir test yapılmıyor canım. Fsh, E2 gibi hormonlara bakılıyor

Hmm ya ben bu testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum özelde pahalı oluyormuş ondan sordum yani hani eksik olmasın diye
Esimde sperm testi yaptiracak hepsi bir gün içinde yapılıp sonuçlar belli olur mi ki. R4bi4 R4bi4

Yok kuzum bebiş olsa yarına mı bırakırım :))
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle inşallah.
Yarın annem geliyor çok mutluyum babacığımı kaybettiğimizden beri gel hatta beraber yaşayalım diyorum yok kabul etmiyor onu da anlıyorum insanın evi gibisi yok.1 hafta kalırım sonra yine gelirim diyor:)17 saatlik yol.Buna da şükür

Hmm ya ben bu testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum özelde pahalı oluyormuş ondan sordum yani hani eksik olmasın diye
Esimde sperm testi yaptiracak hepsi bir gün içinde yapılıp sonuçlar belli olur mi ki. R4bi4 R4bi4

Devlette sabah yaptırıyorsun öğleden sonra sonuçlar çıkıyor. özelde yaptırmak şart değil. Önceden randevunuzu alın.

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle inşallah.
Yarın annem geliyor çok mutluyum babacığımı kaybettiğimizden beri gel hatta beraber yaşayalım diyorum yok kabul etmiyor onu da anlıyorum insanın evi gibisi yok.1 hafta kalırım sonra yine gelirim diyor:)17 saatlik yol.Buna da şükür

Ayy senin için de çok iyi bir değişiklik olur canım :) Gerçekten insanın evi gibisi yok . Ben de evimi çok özledim balım :@

Hepinize merhaba kızlar..uzun zamandır burayı takip ediyorum yorumları okuyorum yeni üyeyim ancak yazabildim biraz uzun olacak belki ama sanki herkesi çok önceden tanıyor gibi hissediyorum yorumları okuyunca hepinize dua ediyorum gördükçe bol bol.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı çocuk nasip etsin inşallah bende bir buçuk yıllık evliyim ve dört aydırda bi bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz.Daha mutlu haberi alamadık ama inanıyorum bi zamanı var.Çok istiyorum tabi buda bi stres oluşturuyor bende.İçimden geçenleri buraya yazmak istedim bende.hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberi alırız inşallah kızlar

Hepinize merhaba kızlar..uzun zamandır burayı takip ediyorum yorumları okuyorum yeni üyeyim ancak yazabildim biraz uzun olacak belki ama sanki herkesi çok önceden tanıyor gibi hissediyorum yorumları okuyunca hepinize dua ediyorum gördükçe bol bol.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı çocuk nasip etsin inşallah bende bir buçuk yıllık evliyim ve dört aydırda bi bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz.Daha mutlu haberi alamadık ama inanıyorum bi zamanı var.Çok istiyorum tabi buda bi stres oluşturuyor bende.İçimden geçenleri buraya yazmak istedim bende.hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberi alırız inşallah kızlar

Canım çok teşekkür ederiz ağzına yüreğine sağlık :)

Yk yavrm yanmadim ondn korkuydm :) biraz bekledim ole oturdum :) son soru kararsiz kaldim kuzum bugunde yapaym birakayimmi 3 gun mu yapaym yaa :)
KuZum yum gününe varsa yap bi zararı olmaz yeterki yuma denk gelmesin :) soru sormaktan da çekinme lütfen her zaman cevaplıcağım bi şey olduğu sürece sıkıntı yok ;)

Bu Topik De Benden Olsun =)))

Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:

Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

Ağustos Anneleri
:nazar: A April wind :anneadayı::KK200:
:nazar: @__BADE__ :nazar::anneadayı::KK200:

:nazar: @zynpzn8989 :anneadayı::KK200:
:nazar: @fulias :anneadayı::KK200:
:nazar: @_LiteraRy_ :anneadayı::KK200:
:nazar: @_D_O_ :anneadayı::KK200:

Eylül Anneleri
:nazar: @siirkiz :anneadayı::KK200:
:nazar: @Mertege123 :anneadayı::KK200:
:nazar:
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE] :anneadayı::KK200:
:nazar: @Cruelangel :anneadayı::KK200:
:nazar: @Sivilhulk :anneadayı::KK200:
:nazar: @Fairytale35 :anneadayı::KK200:

:nazar: Zeyah3917 Zeyah3917 :anneadayı::KK200:
Ekim Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)

:nazar: @Erolummm :anneadayı::KK200:
:nazar: @rainbow4607 :anneadayı::KK200:
:nazar: @H E :anneadayı::KK200:
:nazar: @wiha02 :anneadayı::KK200:
:nazar: @emineee_e :anneadayı::KK200:
:nazar: @kubra5505 :anneadayı::KK200:
:nazar: @Valensiya :anneadayı::KK200:

Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir. :KK36:
Anne Adaylarımız :dua::KK36:

:nazar: @Kbra2214 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Nurlana14 25 Ekim :KK200:
:nazar: whiterabbit88 whiterabbit88 26 Ekim :KK200:
:nazar: @1melegimolsun 2 Kasım :KK200:
:nazar: @Gulmet3 2 Kasım :KK200:
:nazar: isisxz isisxz 2 Kasım :KK200:
:nazar: @MLKn 4 Kasım :KK200:
:nazar: @papatyam67 6 Kasım :KK200:

:nazar: pawlover pawlover 7 Kasım :KK200:
:nazar: @papatyakokankadin 8 Kasım :KK200:
:nazar: @MrsRed 9 Kasım :KK200:
:nazar: @balbocegi35 10 Kasım :KK200:

:nazar: @Vuslat ne zaman 11 Kasım :KK200:
:nazar: @dvtb 11 Kasım :KK200:
:nazar: @cengelliigne 12 Kasım :KK200:

:nazar: @10N 12 Kasım :KK200:
:nazar: @AloeeVeraa 12 Kasım :KK200:
:nazar: U Umithepvar 12 Kasım :KK200:
:nazar: R4bi4 R4bi4 17 Kasım :KK200:
:nazar: @AlessiaLeon 19 Kasım :KK200:
:nazar: @bep 19 Kasım :KK200:
:nazar: @cigdemengin 20 Kasım :KK200:
:nazar: @Madammor 20 Kasım :KK200:
:nazar: @blanche_ea 24 Kasım :KK200:
:nazar: @17platon17 25 Kasım :KK200:
Benim bat ımda 1 kasım

Meehaba h.geldin aramiza :) zamani var elbette Rabbim hayirlisini nasip etsin her birimiz hakkinda insallah

KuZum yum gününe varsa yap bi zararı olmaz yeterki yuma denk gelmesin :) soru sormaktan da çekinme lütfen her zaman cevaplıcağım bi şey olduğu sürece sıkıntı yok :KK66:
Yavrm ya gordun yum gunum belli olmuyo :( bugun 15. Gun gecen ay 16. Gun yumurtlamisim ondn ben bugun de yapip birakayim olmadi ay ck kararsizim :) neyse iki gun yeter yaa :)

Back
X