seni merakla bekliyoruz cnmGünaydın ballar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni merakla bekliyoruz cnmGünaydın ballar
eh adama kızma o zamanValla benim koca her haliyle cazip geliyor bana
Günaydın balım![]()
günaydın ♡ ben diğer kalpten yapamiomGünaydın ballar
oda olabilir canim :))
gunaydin canim ne zaman soyleceksin :)
seni merakla bekliyoruz cnm
eh adama kızma o zamanallahım daim kılsın yuvalarımızı.yavrularimizla daha da costursun inşallah.

Günaydınlar herkese
Günaydın balım bence yarın yap olsun bitsin :)Kızlar bende erken gebelik testi aldım daha beş gün var ama yarın yapayım diyorum sonra acaba bugün mü yapsam ne farkeder diyorum sanırım olumsuz sonuç görürüm diye öteliyorum öyle karışık duygular içindeyim napsam bilemedim![]()
LAbouıqe canımhangi markayı yaptın canım
Günaydınevet yarın yapayım en iyisi belki bişi çıkarsa hayırlısıyla inşallah Salı günü hastaneye gittiğimde kan veririm çıkmazsada üzülürüm ama o da hayırlısı tabi teşekkürler tatlım burda birilerinin desteği çok fazla moral oluyor gerçekten
![]()
o çok hassas bir test canım. bence var bebişin :)LAbouıqe canım
HaklısınŞimdi eşlere cinselliği bi görev olarak benimsetmemek lazım kuzum. yoksa uzaklaşıyorlar. Ben yumurtlama döneminde koştur koştur çağırıyorum
Aslında öyle değil de işte süslenip püslenerek teşvik edeceksin![]()
Hayırlı olsun :)Kızlar merhaba bende pko var ve adetim 4 gün geçti test yaptım böyle çıktı gebe miyim değil miyim bilmiyorum aklım karıştı silik çıktı 2.çizgi
Hamileymiş misiniz??R4bi4 kuzum demiştim ahdım var yazcam diye eğlencesine az önce test yaptım bata 11 gün var hafif çok zor görülen çizgi çıktı tabi test bozuktur diye düşünüyorum ben bu kadarı mucize olur
Gebelik var mı şimdi sizce ya ben heycannyaptım daHayırlı olsun :)
Ben de anlamadım ki şuanHamşkeymişmiisniz?
Ya insallah ama sonradan çıktı o korkutuyor beniHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum inşallah gelmiştir bebişin :)
o çok hassas bir test canım. bence var bebişin :)
Var gibi gözüküyo kan testi yaptır istersen sağlıklı bi gebelik olur inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınGebelik var mı şimdi sizce ya ben heycannyaptım da
İnşallah canım bakalım kan testi yaptırıcam bi deVar gibi gözüküyo kan testi yaptır istersen sağlıklı bi gebelik olur inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın