• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde tsh 4,87 çıktı. Doktor sınırda dedi. Gerekli değil amaç tedbir amaçlı ilaç başlayalım dedi. 25 mg euthrox verdi 1 aydır kullanıyorum
canım benimde 4.74 doktora dedim bebek olmuyormuş 2 3 civarı olması gerekliymiş diye dedi ilgisi yok yolladı beni:(

Benimde bat 29 Kasım yazıyor. Bilmiyorum ama bi ay 25 bi ay 33 bi ay 35 bi ay 28 yapmış. Belli olmaz ileri geri

Merhaba tatlım nerelerdesin :)

Canım merhaba nasılsın :)
Valla bu sonuçlardan hiçbir şey anlamadım ben :)

Kuzum doktor takibi en iyisi ❤️❤️

Kuzum merhaba, şükür bebişin iyiymiş :dua: Kimseyi takma, sorunlarını da her ne olursa olsun en yakınların dahil kimseye söyleme gerekmedikçe ❤️
Allah bizleri pis nefeslerin şerrinden korusun.

Canımm biliyorum bu marka dışında bir test bulamadın ama totemin hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haber verirsin :)

Kuzum eşimin halasının da çikolata kisti varmış. Arpacık soğanını fırında biraz yumuşatıp fitil yapmış. 1 hafta sonra kadın banyoda kisti düşürmüş. Mucize gibi bir şey.

Tatlım nasılsın regl oldun mu ❤️

Merhaba canım başka şeylerle kafanı yor valla ben örgü örüyorum o yüzden buraya bile bakamadım dünden beri. o kadar kaptırmışım kendimi :-)

Merhaba tatlım az kalmış :)

Canım ben de gördüm kaç gün var bata

Malesef bugün reglim geldi gelmeyesice :kızgın:

Kuzum merhaba, şükür bebişin iyiymiş :dua: Kimseyi takma, sorunlarını da her ne olursa olsun en yakınların dahil kimseye söyleme gerekmedikçe ❤️

Canımm biliyorum bu marka dışında bir test bulamadın ama totemin hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haber verirsin :)

Kuzum eşimin halasının da çikolata kisti varmış. Arpacık soğanını fırında biraz yumuşatıp fitil yapmış. 1 hafta sonra kadın banyoda kisti düşürmüş. Mucize gibi bir şey.

Merhaba canım başka şeylerle kafanı yor valla ben örgü örüyorum o yüzden buraya bile bakamadım dünden beri. o kadar kaptırmışım kendimi :-)

Canım ben cevap yazmayı beceremedim birseyleri karıştırdım kusura bakma yeni uyeyim 14 gün var adetime ama ben önceki adetten suphelendim çok kısa ve kahverengi olarak geçti ama o zaman hamile olsaydım koyu çıkardı galiba demi ayrıca adetim çok düzensiz sürekli 33-34-32 günde bir oluyordum son adetim ilk defa 27. Günde geldi

Öyle canım benim hiç umudum olmadığı için bekledim o kadar allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Canım merhaba ben konuya vakıf olamadım ama gebeliğin adet gecikmesinden 8 gün sonra mı belli oldu acaba? İdrarda kanda falan durum nasıldı merak ettim. Ben de 2 gündür regl gecikmesi yaşıyorum ve çok düzenli adet olurum normalde. İdrar testi yaptım negatif, kan yaptırmadım henüz. 2-3 gündür çok bel ağrım var, arada kasık ağrım da oluyo ama gelmiyo bi türlü adet

Canım merhaba ben konuya vakıf olamadım ama gebeliğin adet gecikmesinden 8 gün sonra mı belli oldu acaba? İdrarda kanda falan durum nasıldı merak ettim. Ben de 2 gündür regl gecikmesi yaşıyorum ve çok düzenli adet olurum normalde. İdrar testi yaptım negatif, kan yaptırmadım henüz. 2-3 gündür çok bel ağrım var, arada kasık ağrım da oluyo ama gelmiyo bi türlü adet
Evet canım 3 gün geçtiğinde idrar testi yaptım çıkmadı sonra da umursamadım artık olmaz diye bi daha yapmadım 8 gün geçtiğinde eşim artık zorla yaptırdı:-)kanda cıktı öyle

Benim de batma şeklinde ağrılarım oluyordu belirti olarak

Evet canım 3 gün geçtiğinde idrar testi yaptım çıkmadı sonra da umursamadım artık olmaz diye bi daha yapmadım 8 gün geçtiğinde eşim artık zorla yaptırdı:-)kanda cıktı öyle
Maşallah nr güzel bi sürpriz yapmış size bebiş canım :) ben de şu an durumuma çok şaşırıyorum olsa çıkardı diye düşünüyorum, bitki çayları falan mı içsem sökülsün diye diyorum. Hiç belirtin var mıydı canım, bi de adetlerin düzenli miydi. Ay çok soru sordum kusuruma bakma :)

bat 4 gün geçti ama adet olmadım testler negatif kan negatif ama doktorum 20 kasıma kadar bekleyelim acele etmeyelim sonra tarlusal başla adet söksün dedi bekliyoruz
cnm bende regl oldm. doktor yurt disinda sinirlerim alylt ust oldu yine9

Back
X