• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böle doktorlarada uyuz oluyorum bisiler solese ölcekler sanki aynen canım dikkat et stresten uzak dur elinden geldigince
Doktoru değiştircem kuzum arkadaş bi tane tavsiye etti ona gidecem bakalım o söylüyormuş ilgileniyormuş baya .. uzak durmaya çalışıyorum ama gelip buluyo evimden bile çıkmıyorum milletin lafını duymamak için

Bat 2 aralık ama inşallah olmamda buraya güzrl haberleri yazarım , hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Maşallah nr güzel bi sürpriz yapmış size bebiş canım :) ben de şu an durumuma çok şaşırıyorum olsa çıkardı diye düşünüyorum, bitki çayları falan mı içsem sökülsün diye diyorum. Hiç belirtin var mıydı canım, bi de adetlerin düzenli miydi. Ay çok soru sordum kusuruma bakma :)
Bende 1 yıldan fazla bekledim eşim in morfoloji de sıkıntı vardı 1 tüp bebek 1 aşılama 1 klomen tedavisi gördüm hepsi negatifti ve artık asla doğal yollardan hamile kalacağıma inanmıyordum hatta evlatlık almak için 30 yaşını bekliyordum düşün yani ;-)en son başka bir dr a gittim tekrar tüp istiyorum dedim ama yapmadı az zamanda çok tedavi görmüşsün biraz zaman geçsin bu arada hsg çektir dedi âdetlerim çok düzenliy di sadece bir ay soğan suyu yapmıştım o ay bir hafta gecikti ve hsg çektirdiğim ertesi ayı kendiliğinden hamile kaldım bazen hala inanamıyorum hamile olduğuma bu benim için mucize çünkü onun için inancınızı hiç kaybetmeyin bir de kafa yi biraz rahatlatmak lazım ben son aylarda artık bırakmıştım bebek işini ve hiç beklemediğim anda hamile kaldım.

Merhaba tatlım nerelerdesin :)

Canım merhaba nasılsın :)
Valla bu sonuçlardan hiçbir şey anlamadım ben :)

Kuzum doktor takibi en iyisi ❤️❤️

Kuzum merhaba, şükür bebişin iyiymiş :dua: Kimseyi takma, sorunlarını da her ne olursa olsun en yakınların dahil kimseye söyleme gerekmedikçe ❤️
Allah bizleri pis nefeslerin şerrinden korusun.

Canımm biliyorum bu marka dışında bir test bulamadın ama totemin hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haber verirsin :)

Kuzum eşimin halasının da çikolata kisti varmış. Arpacık soğanını fırında biraz yumuşatıp fitil yapmış. 1 hafta sonra kadın banyoda kisti düşürmüş. Mucize gibi bir şey.

Tatlım nasılsın regl oldun mu ❤️

Merhaba canım başka şeylerle kafanı yor valla ben örgü örüyorum o yüzden buraya bile bakamadım dünden beri. o kadar kaptırmışım kendimi :-)

Merhaba tatlım az kalmış :)

Canım ben de gördüm kaç gün var bata
Sağol canım Çok şükür iyiymiş kimse bilmiyordu bugün söyledim çok zorladılar

Bende 1 yıldan fazla bekledim eşim in morfoloji de sıkıntı vardı 1 tüp bebek 1 aşılama 1 klomen tedavisi gördüm hepsi negatifti ve artık asla doğal yollardan hamile kalacağıma inanmıyordum hatta evlatlık almak için 30 yaşını bekliyordum düşün yani ;-)en son başka bir dr a gittim tekrar tüp istiyorum dedim ama yapmadı az zamanda çok tedavi görmüşsün biraz zaman geçsin bu arada hsg çektir dedi âdetlerim çok düzenliy di sadece bir ay soğan suyu yapmıştım o ay bir hafta gecikti ve hsg çektirdiğim ertesi ayı kendiliğinden hamile kaldım bazen hala inanamıyorum hamile olduğuma bu benim için mucize çünkü onun için inancınızı hiç kaybetmeyin bir de kafa yi biraz rahatlatmak lazım ben son aylarda artık bırakmıştım bebek işini ve hiç beklemediğim anda hamile kaldım.
Ay vallahi tüylerim diken diken oldu, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu canım.
Ben de kısaca şöyle anlatıyım durumumu. Geçen sene ekim ayında ilk denemede hamile kaldım ama malesef 8 haftalıkken kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 6 aydır korunmuyoruz olmuyo. 2 kez klomen tedavisi uygulandı. Meğer asıl sorun eşimdeymiş sperm sayısı normalin altında ve hareket düşüktü varikosel çıktı, 34 gün önce ameliyat oldu. Yani daha spermler normale dönmemiştir kafamız çok rahattı hiç hamile kalabileceğimi düşünmüyorum bu ay keşke öyle bi mucize olsa. Bi de bu ay ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içtim o da geciktirmiş olabilir diye düşünüyorum. Keşke bebiş olsa... senin adına çok sevindim canım, sen mucizeyi yaşamışsın darısı bize inşallah

Umudunu hiç yitirme neler neler olur allah isterse inşallah.
İnşallah Allahım nasip eder artık. 8 gün gecikme boyunca idrarda çıkmadı mı canım? Benim 2 gün gecikti ama idrarda çıkmıyo. Biraz daha bekliyim gelmezse kan vericem

Ay vallahi tüylerim diken diken oldu, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu canım.
Ben de kısaca şöyle anlatıyım durumumu. Geçen sene ekim ayında ilk denemede hamile kaldım ama malesef 8 haftalıkken kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 6 aydır korunmuyoruz olmuyo. 2 kez klomen tedavisi uygulandı. Meğer asıl sorun eşimdeymiş sperm sayısı normalin altında ve hareket düşüktü varikosel çıktı, 34 gün önce ameliyat oldu. Yani daha spermler normale dönmemiştir kafamız çok rahattı hiç hamile kalabileceğimi düşünmüyorum bu ay keşke öyle bi mucize olsa. Bi de bu ay ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içtim o da geciktirmiş olabilir diye düşünüyorum. Keşke bebiş olsa... senin adına çok sevindim canım, sen mucizeyi yaşamışsın darısı bize inşallah
Amin allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.bencede daha normale dönmemiştir çünkü daha erken biraz sabırla inşallah hepiniz evlat sahibi olacaksınız.

İnşallah Allahım nasip eder artık. 8 gün gecikme boyunca idrarda çıkmadı mı canım? Benim 2 gün gecikti ama idrarda çıkmıyo. Biraz daha bekliyim gelmezse kan vericem
Benim 3 gün geçtiğinde yaptım çıkmadı idrarda bi daha da yapmadım zaten 8 gün geçtiğinde de direk kan batırdık orda cıktı canım

kuzum. rabia nasilsin canm benm bugün iğnenin 12.günü üstteki dün e alttaki bugüne ait ilk başta çok çok silikti kurudukça böyle oldu kuzum
Screenshot_20181114-132746.webp
R4bi4 R4bi4

Merhaba tatlım nerelerdesin :)
Beklemedeyim kendimi rahat biraktim cnm stres yapmiyorum artik dusunmuyorum yumdu bat tuttu mu tutmadi mi die yarin bat gunum bklm nolcak Allah tan hersey bu ay acayip rahatti kafam vala duusnmeyince gunlerde su gibi gecti sen nasilsn napiosn

Canım ben cevap yazmayı beceremedim birseyleri karıştırdım kusura bakma yeni uyeyim 14 gün var adetime ama ben önceki adetten suphelendim çok kısa ve kahverengi olarak geçti ama o zaman hamile olsaydım koyu çıkardı galiba demi ayrıca adetim çok düzensiz sürekli 33-34-32 günde bir oluyordum son adetim ilk defa 27. Günde geldi

Canımm testin markası ne. Belki yanılmış olabilir ama inşaallah vardır bebiş. Bir de kan ver istersen.
Bir de adetlerin neden düzensiz canım

Doktoru değiştircem kuzum arkadaş bi tane tavsiye etti ona gidecem bakalım o söylüyormuş ilgileniyormuş baya .. uzak durmaya çalışıyorum ama gelip buluyo evimden bile çıkmıyorum milletin lafını duymamak için
Gerçi neyi istemiosan genede gelip buluyor canım bizde bugün doktora gittik eşim yine ilaca devam edicek sayı hareketlilik düzelmiş canım ama morfoloji %2 çıktı oyuzden devam edicek bakalım inşallah duzelir

Kızlar bişi soracam ben 2.cocuk için deniyorum bazılarınız bilio.bugunde eşim urolojiye çıkmıştı oda hsg çekildinmi dedi.bi arkadaşımda zaten bi çocuğun var hsg nie iistemiski dio.yani çektirsemmi ki

Back
X