• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum ben hala regl olmadım nedense gecikti. Testte yaptım dün ve bugün negatif malesef. Sanırım mevsimsel bi gecikme. Regl olunca yeni bat ı vericem sana canım

Valla inşaallah bir mucize olur da gelmiştir bebeğin balım. Herkes gecikti bu ay. inşallah güzelliklerin habercisidir :)

@Huzur45 merhaba canim Izmir'desin sanirim hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsun ve memnun musun? Burdan isim vermek yasaksa ozelden de yazabilirsin canim.
Sagolasin simdiden

Canım sen Tr'ye mi geldin.

Günaydın kızlar ❤️

xerlı geceler yawri :deli:

canım benimde 4.74 doktora dedim bebek olmuyormuş 2 3 civarı olması gerekliymiş diye dedi ilgisi yok yolladı beni:KK43:

yahu ben bu doktorları anlamıyorum başlarından mı savıyorlar. 2 doktora gittim ikisi de tsh yüksekliği gebeliğe mani dediler, ha gebelik olsa bile düşükle sonuçlanırmış inanamıyorum şu doktorlara valla :63:

Malesef bugün reglim geldi gelmeyesice :kızgın:

Hayırlısı olsun balım,, zamanı var demek ki ❤️
bat 4 gün geçti ama adet olmadım testler negatif kan negatif ama doktorum 20 kasıma kadar bekleyelim acele etmeyelim sonra tarlusal başla adet söksün dedi bekliyoruz
haydaa, bekle bakalım canım.

Bat 2 aralık ama inşallah olmamda buraya güzrl haberleri yazarım , hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Merhaba tatlım inşallah ❤️❤️❤️

Sağol canım Çok şükür iyiymiş kimse bilmiyordu bugün söyledim çok zorladılar

Allah'a emanet olun kuzum :dua:

Evet canım kendi söküldü

En azından ilaca gerek kalmadı canım buna da şükür

kuzum. rabia nasilsin canm benm bugün iğnenin 12.günü üstteki dün e alttaki bugüne ait ilk başta çok çok silikti kurudukça böyle oldu kuzum Eki Görüntüle 2205911 R4bi4 R4bi4

Canımm bu marka yanıltıyor ama inşaallah seni yanıltmamıştır yaa :dua: Çok istiyorum güzel haberini almayı canım ❤️❤️

Beklemedeyim kendimi rahat biraktim cnm stres yapmiyorum artik dusunmuyorum yumdu bat tuttu mu tutmadi mi die yarin bat gunum bklm nolcak Allah tan hersey bu ay acayip rahatti kafam vala duusnmeyince gunlerde su gibi gecti sen nasilsn napiosn

Hay maşallah canımın içi, ne güzel takmamışsın inşaallah güzel sonuçlanır bu sabrın :dua: Regl belirtileri var mı peki :) :KK36:
Benim regl 16 sı bekliyorum öyle canım ❤️:KK31:

Valla inşaallah bir mucize olur da gelmiştir bebeğin balım. Herkes gecikti bu ay. inşallah güzelliklerin habercisidir :)

yahu ben bu doktorları anlamıyorum başlarından mı savıyorlar. 2 doktora gittim ikisi de tsh yüksekliği gebeliğe mani dediler, ha gebelik olsa bile düşükle sonuçlanırmış inanamıyorum şu doktorlara valla :63:

Canımm bu marka yanıltıyor ama inşaallah seni yanıltmamıştır yaa :dua: Çok istiyorum güzel haberini almayı canım ❤️❤️

Hay maşallah canımın içi, ne güzel takmamışsın inşaallah güzel sonuçlanır bu sabrın :dua: Regl belirtileri var mı peki :) :KK36:
İnşallah kuzum benim inşallah bi mucize olur

Gerçi neyi istemiosan genede gelip buluyor canım bizde bugün doktora gittik eşim yine ilaca devam edicek sayı hareketlilik düzelmiş canım ama morfoloji %2 çıktı oyuzden devam edicek bakalım inşallah duzelir
Morfoloji çok önemli değil hareketlilik sayı düzeldiyse bir iki aya gelir bebiş inşallah bi arkadaş %1 le hamile kaldı... hsg mevzusuna gelince bazen Doğumda kapanabiliyomuş canım kanallar bi çektir istersen çok sancılı bi durum değil herhalde

Allah razı olsun bitanem :):)

Canımm testin markası ne. Belki yanılmış olabilir ama inşaallah vardır bebiş. Bir de kan ver istersen.
Bir de adetlerin neden düzensiz canım
Canım benim markayı bilmiyorum ya hiç bakmadım bile bilmiyorum adetim neden düzensiz doktora gittim ama 10-15 gün fark olmadığı sürece sıkıntı yok dedi sadece benim 2 yaşında oğlum var burda yazanları görüyorum ben o duyguyu tattım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de :-* :-)

Morfoloji çok önemli değil hareketlilik sayı düzeldiyse bir iki aya gelir bebiş inşallah bi arkadaş %1 le hamile kaldı... hsg mevzusuna gelince bazen Doğumda kapanabiliyomuş canım kanallar bi çektir istersen çok sancılı bi durum değil herhalde
Canım oda çok kötüymüş ya korktum valla çektirmeye buay soğan suyu icim diyorum bende esimde zaten ilaç vs kullanacak olmazsa bidahaki aya belki çektirirken.ama İbrahim Saraçoğlu da Dio tüpü tıkalı bile kurle hamile kalmış

Vala kasik agrisi var biraz onun dışında hic bisey yok akintim hic yoktu bayadir bugun beyaz kesik kesik akinti geldi nedense bklm beklemedym

R4bi4 R4bi4 evet canım ilaca gerek kalmadı şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Hamdolsun canım iyiyim ben de ya yarın regl günüm bu ay da böyle geçsin ne yapalım :)

Canım benim markayı bilmiyorum ya hiç bakmadım bile bilmiyorum adetim neden düzensiz doktora gittim ama 10-15 gün fark olmadığı sürece sıkıntı yok dedi sadece benim 2 yaşında oğlum var burda yazanları görüyorum ben o duyguyu tattım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de :-* :-)

Allah bağışlasın canım, inşallah ya hayırlısıyla :dua:

Vala kasik agrisi var biraz onun dışında hic bisey yok akintim hic yoktu bayadir bugun beyaz kesik kesik akinti geldi nedense bklm beklemedym

ay valla ben heyecanlandım okurken canım, hadi inşallah ya :dua:

Canım oda çok kötüymüş ya korktum valla çektirmeye buay soğan suyu icim diyorum bende esimde zaten ilaç vs kullanacak olmazsa bidahaki aya belki çektirirken.ama İbrahim Saraçoğlu da Dio tüpü tıkalı bile kurle hamile kalmış
Soğan suyu mucize zaten canım eğer gastrit yoksa dene tabi .. tıkalı tüpler için brokoli kürü diyodu galiba tam hatırlamıyorum ama ...hsg çok ağrılı bi şey değil diyo yaptıranlar normal muayene gibiymiş

kızlarrr sabah yaptım bu testi tam süzülürken çektim de b
Screenshot_20181115-120015.webp
akrmsnz bi

Back
X