• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?

Screenshot_20181115-120642.webp
tek benmi goruyorumya

Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?

Kız hâlâ duruyor musun koşşş

erken gebelik testi al derim , sonucu bize bildir :)

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba. idrarda yanma ve ilişkide acıdan dolayı doktora gittim candida ve bakteriyel vajinosiz çıktı cumaya randevu aldım. eşim de sperm testi yaptırdı dün sonucu buraya yüklüyorum aglütinasyon çıktı iki kutu antibiyotik yazıldı bir ay sonra tekrar test verecek siz de bakar mısınız bilen varsa yorumlayabilir mi? :)
Eki Görüntüle 2205418 Eki Görüntüle 2205419 Eki Görüntüle 2205420

Selam canım bu aglütinasyon neymiş? baktırdınız mı tekrar geçti mi ? Hamileliğe engel bi durum mu

Back
X