Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tertemiz canım
Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?Eki Görüntüle 2206064 tek benmi goruyorumya
cncazim ben reg oldum. bakalim bu ay doktor yurt disinda. kendimiz degerlendircz
Kız hâlâ duruyor musun koşşşMeraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?
Canım valla kan ver rahatla bu markaya güvenmiyorumEki Görüntüle 2206064 tek benmi goruyorumya
Yeni regl tarihi ne zaman canımcncazim ben reg oldum. bakalim bu ay doktor yurt disinda. kendimiz degerlendircz
13 aralik cnnYeni regl tarihi ne zaman canım
Benim 4 gun kaldı bata gün sayiyorum. Kasım da aşk başkadır diyerekten beklemedeydmKızlar ya Kasım bitecek liste bomboş![]()
Fotodan anlslmyr ama siz bebek takvimi koymssnz yanlskla mi eklednz anlaymdmEki Görüntüle 2206064 tek benmi goruyorumya
totem olsun diye ekmemstmFotodan anlslmyr ama siz bebek takvimi koymssnz yanlskla mi eklednz anlaymdm
totem olsun diye ekmemstm
güzelmiş hayırlısıKuzum çok erkencisin maşallah bnde geç kalktım diyordum kendim için...inşaallah güzel bir sebepten dolayı gelmez canımm :)
huhuhuugünaydın balımm :)
Valla kuzum Bn 7 yıl şerefine bile olsa gümbür gümbür gelmek isterdim ama olmadı sonunda yakalama umuduyla 25 kasımda yakalarım belkiKızlar ya Kasım bitecek liste bomboş![]()
şimdi doktora gidiyorum uğur getirir inş yeni doktorerken gebelik testi al derim , sonucu bize bildir :)Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?
kızlar uzun bir aradan sonra merhaba. idrarda yanma ve ilişkide acıdan dolayı doktora gittim candida ve bakteriyel vajinosiz çıktı cumaya randevu aldım. eşim de sperm testi yaptırdı dün sonucu buraya yüklüyorum aglütinasyon çıktı iki kutu antibiyotik yazıldı bir ay sonra tekrar test verecek siz de bakar mısınız bilen varsa yorumlayabilir mi? :)
Eki Görüntüle 2205418 Eki Görüntüle 2205419 Eki Görüntüle 2205420
Yeni bat 14 aralık canım..
Doktor ne diyor kuzum? Doktor değiştirdiğini bilmiyodumValla kuzum Bn 7 yıl şerefine bile olsa gümbür gümbür gelmek isterdim ama olmadı sonunda yakalama umuduyla 25 kasımda yakalarım belkişimdi doktora gidiyorum uğur getirir inş yeni doktor