yok canım bende gordum hatta net gordum neden kurumuş halini atmıyorsunEki Görüntüle 2206064 tek benmi goruyorumya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bende gordum hatta net gordum neden kurumuş halini atmıyorsunEki Görüntüle 2206064 tek benmi goruyorumya
olmuş tabiki canım kan ver hemen çok sevindim sağ salim kucagınada al inşallah. Banada dua edermisin canım
eserim tabi kuzum etnezmiyim ama ben mesela adetten sonra meryem suresi başladım günde 1 kere okudum 41 güne tamamlayacağım akşama güneş batarken 21 ya musavvir elimi karnıma koyarak yaptım çok inandım çok dua ettim tıbbi ilaç iğne ne varsa uyguladım ve çok şükür 3 yılın sonunda geldi bebeğim rabbime binlere şükürler olsn kan sindi gidemem kuzum salı gününe randevu almıştım amca ozamanaolmuş tabiki canım kan ver hemen çok sevindim sağ salim kucagınada al inşallah. Banada dua edermisin canım
tamam canım çok net var zaten ama farklı bir markayla içini rahatlatabilirsin. Dua tabi çok önemli. Bendemi totem yapsameserim tabi kuzum etnezmiyim ama ben mesela adetten sonra meryem suresi başladım günde 1 kere okudum 41 güne tamamlayacağım akşama güneş batarken 21 ya musavvir elimi karnıma koyarak yaptım çok inandım çok dua ettim tıbbi ilaç iğne ne varsa uyguladım ve çok şükür 3 yılın sonunda geldi bebeğim rabbime binlere şükürler olsn kan sindi gidemem kuzum salı gününe randevu almıştım amca ozamana
yapın valla kuzum evet yarın eşimin getirdiği farklı marka ile yapacagimtamam canım çok net var zaten ama farklı bir markayla içini rahatlatabilirsin. Dua tabi çok önemli. Bendemi totem yapsam![]()
Kuzum aşılama demişti eski doktorum yeni birini buldum çok iyi diyolar gittim gebeliğe engel hiçbirşey yok dedi ... Bi ilaç yazdı .Doktor ne diyor kuzum? Doktor değiştirdiğini bilmiyodum
Canım ne ilacı yazdı doktor? Yumurtana baktı mı?Kuzum aşılama demişti eski doktorum yeni birini buldum çok iyi diyolar gittim gebeliğe engel hiçbirşey yok dedi ... Bi ilaç yazdı .
Baktı kuzum gelişen bi yumurtan var dedi gün aşırı ilişki olsun dedi..Canım ne ilacı yazdı doktor? Yumurtana baktı mı?
Hiç duymamıştım canım ilacı al kullan bari. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsında.Baktı kuzum gelişen bi yumurtan var dedi gün aşırı ilişki olsun dedi..
impryl diye bir ilaç canım bakımda şimdi fiyatı biraz yüksek
İnş kuzum bakalım rabbim hepimize nasip etsin inşHiç duymamıştım canım ilacı al kullan bari. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsında.
Aynı regl oldm tam günümde
Buay soğan suyu icicem canım eşim sigarayida bırakacak vitaminlere yine başladı hayırlısı bakalimSoğan suyu mucize zaten canım eğer gastrit yoksa dene tabi .. tıkalı tüpler için brokoli kürü diyodu galiba tam hatırlamıyorum ama ...hsg çok ağrılı bi şey değil diyo yaptıranlar normal muayene gibiymiş
bende oyle cnm. keske beraber hamile kalaydikAynı regl oldm tam günümde
Kuzum çok erkencisin maşallah bnde geç kalktım diyordum kendim için...
huhuuuu selammm herkese
Valla kuzum Bn 7 yıl şerefine bile olsa gümbür gümbür gelmek isterdim ama olmadı sonunda yakalama umuduyla 25 kasımda yakalarım belkişimdi doktora gidiyorum uğur getirir inş yeni doktor
Yeni bat 14 aralık canım..
Sende belirti var mı bat yaklaşıyor![]()
R4bi4 canımcım ben bugün adet oldum. Yeni bat 13 aralık
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza BAT 5 aralık 2019 bizim yılımız olsun inşallahh
Canım sen geçen tüp bebekten bahsediyordun bu ne acele :)Benim 4 gun kaldı bata gün sayiyorum. Kasım da aşk başkadır diyerekten beklemedeydm![]()
Kuzum valla kontrol etti hamile kalman için herşey ideal dedi.. Bi ilaç yazdı açıkçası fiyatı biraz pahalı geldi .. İki ay sonra görüşürüz dedi.. Gerçi daha erken görüşcez inş dedi ...Hadi inşallah kuzum ya nasıl geçti randevun balım![]()
ayy inşallah canım ya inşaallahKuzum valla kontrol etti hamile kalman için herşey ideal dedi.. Bi ilaç yazdı açıkçası fiyatı biraz pahalı geldi .. İki ay sonra görüşürüz dedi.. Gerçi daha erken görüşcez inş dedi ...