• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20181115_235613.webp anlayan var mı kuzular

Ben de öyle düşündüm canım, ilaçla ne bileyim sonuçta kimyasal balım. Bitkiler daha faydalı bence ❤️
O ilaçı alacağıma eşime verilen ilacı alayım diye düşünüyorum madem bnde bi sorun yok... Rabbim bize yardım etsin inş ne diyim bazen aman olmayacaksa olmasın diyorum... Sonra hemen içime bi sıkıntı oturuyor namaz kılıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden bakalım bu gün başka şeyler denicem. Biliyorum bi gün bnde yazıcam hamileyim kızlar Diye hissediyorum :dua::KK200:

O ilaçı alacağıma eşime verilen ilacı alayım diye düşünüyorum madem bnde bi sorun yok... Rabbim bize yardım etsin inş ne diyim bazen aman olmayacaksa olmasın diyorum... Sonra hemen içime bi sıkıntı oturuyor namaz kılıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden bakalım bu gün başka şeyler denicem. Biliyorum bi gün bnde yazıcam hamileyim kızlar Diye hissediyorum :dua::KK200:
İnşallah yazacaksın canım :nazar:

Canını yerim inşallah kuzum benim ben de inanıyorum yavaş yavaş yaklaştın ❤️❤️

Günaydın canlarım :KK200::KK200:

Günaydın balım iyi cumalar ❤️❤️❤️

Canımm namazdan sonra uyku yok bize valla uykuya hasretim :)

Merhaba böceğim nasılsın :-)

Hadi inşallah kuzum ya nasıl geçti randevun balım ❤️❤️

Son olsun canım inşaallah ❤️ benim pembe leke gelmiş sabaha sökülür adetim :)

Tamam tatlım benim ❤️❤️

amin canım hoşgeldin nasılsın

Ay yeni gördüm mesajını , iyidir hoştir sen nasılsın ?:halay:

brokoli kürünü deneyen var mı içinizde yardımcı olur musunuz rahim arkasında sıvı birikmiş nedeni de tüplerin tıkalı olmasıymıs bebek istiyorum ama tüpler tıkalıyken bu mümkün degil i.saracoglunun brokoli kürünü buldum yaptınız mı siz adet döneminde yapılır mı

Rica ederim canım benim ❤️

Ay yeni gördüm mesajını , iyidir hoştir sen nasılsın ?:halay:

Hamdolsun canım iyiyim ben de :))

brokoli kürünü deneyen var mı içinizde yardımcı olur musunuz rahim arkasında sıvı birikmiş nedeni de tüplerin tıkalı olmasıymıs bebek istiyorum ama tüpler tıkalıyken bu mümkün degil i.saracoglunun brokoli kürünü buldum yaptınız mı siz adet döneminde yapılır mı

Adetliyken yapılmaz canım öncesinde aslan pençesi kürü yapman lazım

Canım sen geçen tüp bebekten bahsediyordun bu ne acele :)
Canım ben hiç tüp bebek bahsetmdm karistrdn sanırım;) bu ay fakülte hastanesinde ( aşılama ve tüp bebek diye geciyor) Fsh için hormon tahlili yatrcm ve kontrle orda devam etcem ki 4 aydır denemedyz daha ;)

Canını yerim inşallah kuzum benim ben de inanıyorum yavaş yavaş yaklaştın ❤️❤️

Günaydın balım iyi cumalar ❤️❤️❤️
Sağol canım sana da hayırlı cumalar :KK19: bu ayı da böyle geçirdik bakalım bundan sonrası için rabbim alnımıza yazsın bebeklerimizi

Back
X