- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
Amin canım beniminş kuzum rabbim hepimize nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım beniminş kuzum rabbim hepimize nasip etsin
Canımsın RabişCanını yerim inşallah kuzum benim ben de inanıyorum yavaş yavaş yaklaştın![]()
Canım ben hiç tüp bebek bahsetmdm karistrdn sanırımbu ay fakülte hastanesinde ( aşılama ve tüp bebek diye geciyor) Fsh için hormon tahlili yatrcm ve kontrle orda devam etcem ki 4 aydır denemedyz daha
![]()
Sağol canım sana da hayırlı cumalarbu ayı da böyle geçirdik bakalım bundan sonrası için rabbim alnımıza yazsın bebeklerimizi

Ki süreç tüp bebeğe giderse de paylaşırım hepimiz bilglnlm hemehehhh o yüzden yanlış anlamışım demek ki, adından dolayı:
ayy amiiinnn inşaallah kuzum ya hayırlı, sağlıklı evlatlar![]()
Yeni bat 15 aralıkBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
![]()
Zeyah3917
Ekim Anneleri
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
@emineee_e
@kubra5505
Kasım Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Gulmet3
Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir.
Anne Adaylarımız
![]()
Anneyimbenanne35 18 Kasım
![]()
PiaLeon 19 Kasım
@bep 19 Kasım
@cigdemengin 20 Kasım
![]()
whiterabbit88 20 Kasım
@damlaozcan0666 20 Kasım
@Madammor 20 Kasım
@bet7512 20 Kasım
@blanche_ea 24 Kasım
@Valensiya 24 Kasım
@17platon17 25 Kasım
@yildizprm 29 Kasım
@isisxz 1 Aralık
@Hyomay 4 Aralık
![]()
MLKn 3 Aralık
@ggul1212 5 Aralık
@MrsRed 9 Aralık
![]()
pawlover 6 Aralık
@yaprakali 10 Aralık
![]()
papatyam67 10 Aralık
![]()
bengiisuu 10 Aralık
@Huzur45 13 Aralık
@AloeeVeraa 13 Aralık
@cengelliigne 14 Aralık
![]()
![]()
R4bi4 16 Aralık
![]()
Sana 19 Kasım bat yazmışız erken mi geldiYeni bat 15 aralık![]()
hsg sonrası adet gecikmesi yaşayanları duymuştum belki senin de öyle bir durumdur. gecikme hala devam mı? istersen evde test yap önce :)Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?
kurumuş hali olmuş gibi valla =)
eşinde de sende de sorun yok yani, öyle mi kuzum?yumurtan da daha kaliteli şekilde gelişirse bu iş olur inşallahKuzum aşılama demişti eski doktorum yeni birini buldum çok iyi diyolar gittim gebeliğe engel hiçbirşey yok dedi ... Bi ilaç yazdı .
off şu kocaların sigarayı acil bırakması gerekiyor yaa.. sayı üzerinde çok etkili diye biliyorum, nitekim sayı düşük bizdeBuay soğan suyu icicem canım eşim sigarayida bırakacak vitaminlere yine başladı hayırlısı bakalim
hayırlısı olsun kuzumm en azından sökülmüşsün gecikmeden, bu da güzelKuzular bu arada regl oldum hadi bir an önce bitsin çalışmalara başlayalım![]()
ayy evet insalah oldu bu segerhsg sonrası adet gecikmesi yaşayanları duymuştum belki senin de öyle bir durumdur. gecikme hala devam mı? istersen evde test yap önce :)
eşinde de sende de sorun yok yani, öyle mi kuzum?yumurtan da daha kaliteli şekilde gelişirse bu iş olur inşallah
off şu kocaların sigarayı acil bırakması gerekiyor yaa.. sayı üzerinde çok etkili diye biliyorum, nitekim sayı düşük bizdesizde durum ne? soğan suyu da şifa olur umarım. ama adet düzensizliğin yoksa yapmana gerek var mı kürü bilemedim..
hayırlısı olsun kuzumm en azından sökülmüşsün gecikmeden, bu da güzel
zaman geçsin gün aşırı çalışmalar başlasınn
ben de bata 4 kaldı. ama düzensiz olduğum için çok emin olamıyorum. hayırlısı bakalım..
Yolunu bekledgm için erken gelmişSana 19 Kasım bat yazmışız erken mi geldi
Evet canım sayıda yukselmisSayıyıda yükseltiyo o canım
Çok şükür canım :)Evet canım sayıda yukselmis
İşte morfoloji düşük kuzum ya inşallah oda yükselirse bakicaz işte inşallah buay tutarda Aralık ayı için doğum günü hediyem olurÇok şükür canım :)

Morfolojiye takılma canım o çok sıkıntı değil iyi tarafından bak olumlu düşün inşaallah tutar... aralığın kaçı Doğum günün benimde Aralık’ta :)İşte morfoloji düşük kuzum ya inşallah oda yükselirse bakicaz işte inşallah buay tutarda Aralık ayı için doğum günü hediyem olur![]()
18Aralikta kuzum.ay insallahMorfolojiye takılma canım o çok sıkıntı değil iyi tarafından bak olumlu düşün inşaallah tutar... aralığın kaçı Doğum günün benimde Aralık’ta :)
Ben yapıyorummOvulasyon testi yapan var mı aranızda? bnde regliden sonra başlıcam inşallah
şükür valla canım ya hemen söküldüm. inşallah bu son olsun hayırlısıylahsg sonrası adet gecikmesi yaşayanları duymuştum belki senin de öyle bir durumdur. gecikme hala devam mı? istersen evde test yap önce :)
eşinde de sende de sorun yok yani, öyle mi kuzum?yumurtan da daha kaliteli şekilde gelişirse bu iş olur inşallah
off şu kocaların sigarayı acil bırakması gerekiyor yaa.. sayı üzerinde çok etkili diye biliyorum, nitekim sayı düşük bizdesizde durum ne? soğan suyu da şifa olur umarım. ama adet düzensizliğin yoksa yapmana gerek var mı kürü bilemedim..
hayırlısı olsun kuzumm en azından sökülmüşsün gecikmeden, bu da güzel
zaman geçsin gün aşırı çalışmalar başlasınn
ben de bata 4 kaldı. ama düzensiz olduğum için çok emin olamıyorum. hayırlısı bakalım..

Nasıl gidiyor pekiBen yapıyorumm
İyi bakalım daha çok varmış araya bi bebiş sığar inşaallah :)18Aralikta kuzum.ay insallah