Kızlar, beli sırtı ve sağ göğsünün altı agrıyan var mı?
Birde leğen kemiği
Bu ara fazla dinlenemiyorum, heryerim batıp, ağrıyor
Ayakta kalinca bel agrisi oluyo canim. Bendede sirt agrisi oluyo calisirken belime destk koydum dun. Dinlenmeye calis sende vucudun sinyal gonderiyo sana ama herzmaan mumkn olmuyo tabi bide kucuk cocugn var

Birde leğen kemiği
Yok yok masallah canim benimde bel alti kuyruk sokumu denen yer bazen oyle ahriyorki ozellikle ayakta çok dolanıp iş yaptıysam cok oturdysam gecen yaprak sardk oturmaktan 2 gün ayaklarima kadar vurdu ağrısi bel sürekli destek istiyor boşluğu doldurmazsam ağrıyor daha şimdiden bide

Merhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
36 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamileyim.
Dün doktor kontrolümüz vardı, 6 hafta 2 günlüğüz, henüz kalp atışı için erken sanırım.
Bu arada hamile kalmak isteyenler inşallah bir an önce güzel haberi alırlar, hamile olanlar da sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirirler inşallah

Hoşgeldin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Hayirli uğurlu olsun kucagina almakta nasip olsun inşallah

Hosgeldin canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inss

Uykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
Canım sen zaten lohusasın ne işi. Gebeler eğitimlerde anne sütü dieti gibi birşey diyorlar. Anne sütü artsın diye 3 gün yataktan çıkmasan loş odada uyku bol su ve emzirme. Sadece bu anne dinlenmeZse suyu olmaz. Zaten ebeveynler 40 çıkınca çok kalmaz sen bu durumda bol bol dinlenmeye çalış. İnş inşaatta en kısa Zamanda biter

Evet canım gittim
Çok şükür herşey yolundaymiş
Bi sıkıntı yokmuş

Boşuna korkutmuşum kendimi
Nasıl rahatladım anlatamam valla

Doktor olabilir sen takılma takma kafana böyle şeyleri dedi.
Çok sevindim canım. Hepimizin acı tatlı geçmişi var herşeyi önemser olduk.
Sen benden 1 hafta öndesin kaç cm kaç gr olmuş bebiş benim bir aksilik çıkmazsa kontrolüm 11martta

Birde leğen kemiği

aynı ağrılar bendede var canım gecen hafta sağ tarafım cok ağrıyo diye gittim hatta doktoruma rahim biraz sağa yatık dururmus böbrek damarları sıkışabiliyormuş o yüzden ağrı hissediyosundur dedi yinede safra keseme, böbregime baktı bisey cikmadi
ayakta kalince yada biraz fazla yürüyünce de belim ağrıyor
iştede hemen yoruluyorum aksamı zor ediyorum raporda almak istemiyorum doguma yakın kullanırım diye ama cok zorlanıyorum isyerinde
bu gecede sabaha kadar kasıklarım ağrıdı her sağa sola döndüğümde ağrıyla uyandım gün içinde devam etseydi doktora gidicektim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…