Ayakta kalinca bel agrisi oluyo canim. Bendede sirt agrisi oluyo calisirken belime destk koydum dun. Dinlenmeye calis sende vucudun sinyal gonderiyo sana ama herzmaan mumkn olmuyo tabi bide kucuk cocugn varKızlar, beli sırtı ve sağ göğsünün altı agrıyan var mı?
Birde leğen kemiği
Bu ara fazla dinlenemiyorum, heryerim batıp, ağrıyor
Yok yok masallah canim benimde bel alti kuyruk sokumu denen yer bazen oyle ahriyorki ozellikle ayakta çok dolanıp iş yaptıysam cok oturdysam gecen yaprak sardk oturmaktan 2 gün ayaklarima kadar vurdu ağrısi bel sürekli destek istiyor boşluğu doldurmazsam ağrıyor daha şimdiden bideKızlar, beli sırtı ve sağ göğsünün altı agrıyan var mı?
Birde leğen kemiği
Hoşgeldin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
36 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamileyim.
Dün doktor kontrolümüz vardı, 6 hafta 2 günlüğüz, henüz kalp atışı için erken sanırım.
Bu arada hamile kalmak isteyenler inşallah bir an önce güzel haberi alırlar, hamile olanlar da sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirirler inşallah
Teşekkür ederim canım, amin inşallahHoşgeldin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
Dün doktor kontrolümüz vardı, 6 hafta 2 günlüğüz, henüz kalp atışı için erken sanırım.
Bu arada hamile kalmak isteyenler inşallah bir an önce güzel haberi alırlar, hamile olanlar da sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirirler inşallah
Hayirli uğurlu olsun kucagina almakta nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
Amin,inşallah...Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminnnn, sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahHayirli uğurlu olsun kucagina almakta nasip olsun inşallah
Hosgeldin canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inssMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
Hosgeldin canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inss
Canım noldu doktora görünebildin mi?Kızlar benim karnım bayaği bi büyümuştu ve sertti ama
dünden beri bi yumuşadı yayıldı gibi bişey oldu korkmalımiyim bundan bilemedim
Yarına randevu aldım gidicem inşallah bi terslik yoktur
Evet canım gittimCanım noldu doktora görünebildin mi?
Canım sen zaten lohusasın ne işi. Gebeler eğitimlerde anne sütü dieti gibi birşey diyorlar. Anne sütü artsın diye 3 gün yataktan çıkmasan loş odada uyku bol su ve emzirme. Sadece bu anne dinlenmeZse suyu olmaz. Zaten ebeveynler 40 çıkınca çok kalmaz sen bu durumda bol bol dinlenmeye çalış. İnş inşaatta en kısa Zamanda biterUykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
Çok sevindim canım. Hepimizin acı tatlı geçmişi var herşeyi önemser olduk.Evet canım gittim
Çok şükür herşey yolundaymiş
Bi sıkıntı yokmuş
Boşuna korkutmuşum kendimi
Nasıl rahatladım anlatamam valla
Doktor olabilir sen takılma takma kafana böyle şeyleri dedi.
Kızlar, beli sırtı ve sağ göğsünün altı agrıyan var mı?
Birde leğen kemiği
Ay ne kötü inşallah biran önce biterde rahatlarsınız Allah yardımcın olsunUykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?