Ay ne kötü inşallah biran önce biterde rahatlarsınız Allah yardımcın olsun
Canim haklisin. Kayinvalideme cok yuk olmak istemiyorum. Ayni odada yatiyoruz. Nobetleserek bakiyoruz bebege.

Evet canım gittim
Çok şükür herşey yolundaymiş
Bi sıkıntı yokmuş

Boşuna korkutmuşum kendimi
Nasıl rahatladım anlatamam valla

Doktor olabilir sen takılma takma kafana böyle şeyleri dedi.
Herseyin yolnda olmasi super canim. Bizler normal hamilelere gore tabi daha panigiz korkuyoruz halyle icimizin rahatlamasi lazim cok iyi yapmssn gitmekle

Uykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
Bugunlerimizjn tadini cikaralim dimi canimcm insaat olmasi kotu olms gercktn. Bi yazida bnde nekadr uykunuzu alip dinlenirseniz sutunuz okadr olur die okumustum dinlenmende onemli. Kacgunlk oldu Meric ege

Çok sevindim canım. Hepimizin acı tatlı geçmişi var herşeyi önemser olduk.
Sen benden 1 hafta öndesin kaç cm kaç gr olmuş bebiş benim bir aksilik çıkmazsa kontrolüm 11martta
23cm
300 gram olmuş yavrucak :)

Normalde 19+3 üm ama
Ultrasonda 20+3 çıktı

2muaynedir 1 hafta önde çıkıyor maşallah

gve canım sünnet konusunu hiç konuştunuz mu aranızda ne zaman yaptirmayi düsunuyosunuz merak ettim

Ben şimdiden bunu düşünür oldum :) nasıl olur nasıl ederim diye düşünüyorum

Kizlarr selam kargomuz geldi bugun bebislerimizin arabasi Allah saglikla kucagimiza alip da kullanmayi nasip eder inss bide bu cantalari begeniyordum uyguna bulunca aldim kaliteliymis baya:) heyecanla hemen size atiyorum

Eklentiler

• 20190213_200548.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190213_200535.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20190213-WA0005.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190213_203837.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 59
Kizlarr selam kargomuz geldi bugun bebislerimizin arabasi Allah saglikla kucagimiza alip da kullanmayi nasip eder inss bide bu cantalari begeniyordum uyguna bulunca aldim kaliteliymis baya:) heyecanla hemen size atiyorum
Oo annesi almissn arabalrini kuzularinin güle gule kullanin inşallah ay bu cantadan bende bakiyorm da guvenemedm nasil iyimi diye sipariş vermemistm sen hangi siteden aldın canım ?

23cm
300 gram olmuş yavrucak :)

Normalde 19+3 üm ama
Ultrasonda 20+3 çıktı

2muaynedir 1 hafta önde çıkıyor maşallah
Bende 18+3üm benimkide 20cm olmuştur heralde sağlıkla büyüsün zamanında gelein kuzucuklar
Canım çok güzel bende geçen sene skip hop mıydı öyle bi çanta almıştım alt açma termos koruma vs vardı ama bunlar kadar içi geniş değil rengide çok güzelmiş.
İkizler için ben geçen sene araştırdığımda yanyana olanları asansör ve apartman girişlerinde sorun olabiliyor demişlerdi zaten alamadan doğurdum orasıda ayrı. Tek tekerlek olması tekli arabalarda bana sanki devrilecekmiş gibi izlenim veriyor ama ikizlerde daha geniş olunca sorum olmaz heralde

gve canım sünnet konusunu hiç konuştunuz mu aranızda ne zaman yaptirmayi düsunuyosunuz merak ettim

Ben şimdiden bunu düşünür oldum :) nasıl olur nasıl ederim diye düşünüyorum
Canim bende dogmadan once bunu hep dusundum. 1 yasina kadar yapilmasi cok iyi olur. Bir kac kez babasiyla konustum kabul etmedi. Yaza belki yapariz. Mevlut yapmak lazim birde onun icin.

Bugunlerimizjn tadini cikaralim dimi canimcm insaat olmasi kotu olms gercktn. Bi yazida bnde nekadr uykunuzu alip dinlenirseniz sutunuz okadr olur die okumustum dinlenmende onemli. Kacgunlk oldu Meric ege
Canim suan 25 gun bitti. Uyku meselesi malesef olmuyor. Gece yanima yatarsa uyuyor acikinca uyaniyor felan. Dun mesela uyumadi. Bu gun insaat gurultusunden uyandi. Bazen gazi oluyor. Bazen kakasini yapamiyor. Zaten emme konusunda sikinti yasiyoruz hala. Uyumak pek mumkun olmuyor. Uykusuzluk onemli degilde o aglayinca derdini anlayamiyorsun ya o kotu iste.

Cnta cok kullansliyms bisuru goz hosuma gtti dayanklida n11 dn 110 a aldim bilginize arkali onlu hic uygun gelmiyor bana arabada ben en cok bu model ve msrkayi begendm kullananlar memnn kalms hep gens degl cnku kapilrda engel olmaz on tekrlk 360 derece donuyo ve tekrleklr baya buyk norml kucuk tekrlk degl hosumuza gtti kalitelyms bakalm ins saglikla kullaniriz❤

Oo annesi almissn arabalrini kuzularinin güle gule kullanin inşallah ay bu cantadan bende bakiyorm da guvenemedm nasil iyimi diye sipariş vermemistm sen hangi siteden aldın canım ?
Aslnda erken almayi hic dusunmiyoduk canim kafamzda model bellidi %28 indrm olnca alalim dedik:) inss ah aminn canim❤ bnde bakiyodm 180 160 tl gordum hep n11 dn 110 tlye aldim canim vala sasrdm ben kaliteli dayankli bisi bklemiyodm iyi cikti tvsiye ederim:))

Ay nasi zaman gecms canimm ya 25 gun olms bile maslalahh kuzuya❤ ayy arkadasmn oglusuda bole uyumuyo hic perisan oldu kiz:s evet ya sadece agliyo ama acaba neyi kastediyo annelk zor

Ayy masallah canim hayirlisiyla kullanip eskitmek nasip etsin Allah. Bebek arabasinda en takildigim konu su tutma yeri one geliyo mu. Yani bebekler onunde olup surebiliyomusun. Anlatabilmisimdir insallah

Canım hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullan. Ben bebek arabası almayacağım arkadaşım gönderecek ikiz yan yana olanlardan.

Ayy masallah canim hayirlisiyla kullanip eskitmek nasip etsin Allah. Bebek arabasinda en takildigim konu su tutma yeri one geliyo mu. Yani bebekler onunde olup surebiliyomusun. Anlatabilmisimdir insallah
Amin canim sagolasn. Anladim ben:) bnde hem bebegi gormk istiyodm ama ikiz arabalrnda malesf bole hep :s bi iki duylmams markada gordm internette dayankli durmuyodu begendgm icin onu kabullendm artik pencereden bakacam cocklara:)) teyzemden azcok deneymliym ikizleri vardi ozamanlar cesit yoktu cok genisti arabasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…