- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aaaa bu olmadi yaaaAmin canim sagolasn. Anladim ben:) bnde hem bebegi gormk istiyodm ama ikiz arabalrnda malesf bole hep :s bi iki duylmams markada gordm internette dayankli durmuyodu begendgm icin onu kabullendm artik pencereden bakacam cocklara:)) teyzemden azcok deneymliym ikizleri vardi ozamanlar cesit yoktu cok genisti arabasi:)
Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Bu seferki kalça kemiği çok agrıyor yaa, yattığım yerden zor kalkıyorum.Ayy beni tarif etmissin resmennn. Belim sirtim zaten agriyor ustune sag gogus alti. hatta son gittigimde dedim doktoruma sagolsun safra keseme bakti kum tas var mi diye bisey cikmadi. durus bozuklugundandir dedi. Gercektende sola meyilli otururum ben duz oturdugumda sanki hamisligimin son zamani gibi kaburgam falan batmaya basliyo.
evet küçük çocugum ve misafirim var,dinlenmek mümkün değilAyakta kalinca bel agrisi oluyo canim. Bendede sirt agrisi oluyo calisirken belime destk koydum dun. Dinlenmeye calis sende vucudun sinyal gonderiyo sana ama herzmaan mumkn olmuyo tabi bide kucuk cocugn var
Allah yardımcımız olsun, çok zorluyor ağrılarYok yok masallah canim benimde bel alti kuyruk sokumu denen yer bazen oyle ahriyorki ozellikle ayakta çok dolanıp iş yaptıysam cok oturdysam gecen yaprak sardk oturmaktan 2 gün ayaklarima kadar vurdu ağrısi bel sürekli destek istiyor boşluğu doldurmazsam ağrıyor daha şimdiden bide
Merhaba canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazarsan seni de listeye ekleyeyimMerhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz?
36 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamileyim.
Dün doktor kontrolümüz vardı, 6 hafta 2 günlüğüz, henüz kalp atışı için erken sanırım.
Bu arada hamile kalmak isteyenler inşallah bir an önce güzel haberi alırlar, hamile olanlar da sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirirler inşallah
Allah yardımcınız olsunUykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
Benim her gebeliğimde oluyor malesef. Safrakesesinde taş yok ama polip varaynı ağrılar bendede var canım gecen hafta sağ tarafım cok ağrıyo diye gittim hatta doktoruma rahim biraz sağa yatık dururmus böbrek damarları sıkışabiliyormuş o yüzden ağrı hissediyosundur dedi yinede safra keseme, böbregime baktı bisey cikmadi
ayakta kalince yada biraz fazla yürüyünce de belim ağrıyor
iştede hemen yoruluyorum aksamı zor ediyorum raporda almak istemiyorum doguma yakın kullanırım diye ama cok zorlanıyorum isyerinde
bu gecede sabaha kadar kasıklarım ağrıdı her sağa sola döndüğümde ağrıyla uyandımgün içinde devam etseydi doktora gidicektim yine
Ben oglumu 8 aylıkken sünnet ettirmiştim. O bile çok geç bence. Eli ayagı durmuyor@gve canım sünnet konusunu hiç konuştunuz mu aranızda ne zaman yaptirmayi düsunuyosunuz merak ettim
Ben şimdiden bunu düşünür oldum :) nasıl olur nasıl ederim diye düşünüyorum
Maşallah canım, çok güzeller. :) Rabbim saglıkla kullanabilmeyi nasip etsinKizlarr selam kargomuz geldi bugun bebislerimizin arabasi Allah saglikla kucagimiza alip da kullanmayi nasip eder inssbide bu cantalari begeniyordum uyguna bulunca aldim kaliteliymis baya:) heyecanla hemen size atiyorum
Evet canım sağolsun çok makbule geçtiSagolasin canim. Harika vala super olms senin icin
Dediğin gibi bende oğlumda magnezyum içmiştim. Tekrar sorayım. Hatırlattığın için teşekkür ederimC A N O canım kalça ağrım benimde olmuştu çorabımı giyemeyip adım atamıyordum doktor magnezyum başladı çok iyi gelmişti. İstersen doktoruna sor
Iyi markalar hep bole canim malesf 2 cocuk agrligi esyasi olacagndn dayanklilkda onemliAaaa bu olmadi yaaahos araba alasim hic yokkkk ama ihtiyacta bi yere gidince saatlerce bebek kucakta tasinmiyo. Ayy galiba ben doguma yakin alicam araba. Onceligim besik dusunmek surekli tasiniyorum hafif kullanisli ve yer kaplamayan bisey olmali.
Sagolasin canim inss gorelim o gunleride❤Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Bu seferki kalça kemiği çok agrıyor yaa, yattığım yerden zor kalkıyorum.
evet küçük çocugum ve misafirim var,dinlenmek mümkün değil
Allah yardımcımız olsun, çok zorluyor ağrılar
Merhaba canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Allah yardımcınız olsun
Benim her gebeliğimde oluyor malesef. Safrakesesinde taş yok ama polip vardogumdan 1 sene sonra ameliyat olmayı düşünüyorum
Ben oglumu 8 aylıkken sünnet ettirmiştim. O bile çok geç bence. Eli ayagı durmuyorbu sefer ya yeni doğan sünneti yada 40 ı çıkınca yaptıracağız
Maşallah canım, çok güzeller. :) Rabbim saglıkla kullanabilmeyi nasip etsin
Arkadaşım park yatak aldı. Kurması toplaması çok basit. Şehir dışında ailelere giderken yatağı toplayıp çantasına koyup götürüyor gittikleri yere kurup yatırıyor. Tek dezavantajı anne yanı gibi bi tarafı açılmıyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta sonra 1-2 yaş gibi yataklı oda takımı almayı planlıyorum bizim de taşınma ihtimalimiz var da odasına uygun mobilya alırız böylece.Aaaa bu olmadi yaaahos araba alasim hic yokkkk ama ihtiyacta bi yere gidince saatlerce bebek kucakta tasinmiyo. Ayy galiba ben doguma yakin alicam araba. Onceligim besik dusunmek surekli tasiniyorum hafif kullanisli ve yer kaplamayan bisey olmali.
Oglumda park yatak kullandim suan kardesimde vermem diyo dedigin gibi kullanisli ama iki tane de sanki cok yer kaplicak gibi. Ayy herseyden ikiser tane dusunemiyorum yaaArkadaşım park yatak aldı. Kurması toplaması çok basit. Şehir dışında ailelere giderken yatağı toplayıp çantasına koyup götürüyor gittikleri yere kurup yatırıyor. Tek dezavantajı anne yanı gibi bi tarafı açılmıyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta sonra 1-2 yaş gibi yataklı oda takımı almayı planlıyorum bizim de taşınma ihtimalimiz var da odasına uygun mobilya alırız böylece.
Ikiz bekliyolarmis 7 tane dogurmusGünaydın canim masallah diyelim hanim ablayada 7 iz ne ya normal doğum hemde ben bı tanesini nasıl dogurcam diye düşünüyorum
İnşallah bende gordum minicikler daha Allah korusunIkiz bekliyolarmis 7 tane dogurmushepsi minicik kuvezde. Insallah saglikla cikarlar
Bende eşimin işinden dolayı her yıl taşınıyorum başka şehire izmirde ki sabit eve oda yapıcam gibi duruyor ama taşımayada park yatak gibi bişi lazım pratik bulursan banada atarmısın cnm bakayımArkadaşım park yatak aldı. Kurması toplaması çok basit. Şehir dışında ailelere giderken yatağı toplayıp çantasına koyup götürüyor gittikleri yere kurup yatırıyor. Tek dezavantajı anne yanı gibi bi tarafı açılmıyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta sonra 1-2 yaş gibi yataklı oda takımı almayı planlıyorum bizim de taşınma ihtimalimiz var da odasına uygun mobilya alırız böylece.
Henüz hiç bakmadım bizimki henüz çok küçük cinsiyeti bile belli değil ama araştırdığım zaman atarım tabikiBende eşimin işinden dolayı her yıl taşınıyorum başka şehire izmirde ki sabit eve oda yapıcam gibi duruyor ama taşımayada park yatak gibi bişi lazım pratik bulursan banada atarmısın cnm bakayım
Inanmiyorum nasi tasimis onlari ve normal olmasina sok oldum:)) bana sezaryan diyi doktor:))Gunaydin kizlar sabah haberlerini izliyodum atv de cikti suriyeli bi kadin 7z dogurmus. Hemde normal dogurmus. Esimde haberi duydu bana bakiyo nedense
Ay haberide yokmus demek canim yazik ins saglikla cikar bebisler kuvozden. Biz ikiyle zorlaniyoriz halimize sukredelim yine madem:)Ikiz bekliyolarmis 7 tane dogurmushepsi minicik kuvezde. Insallah saglikla cikarlar
Selam tatlim. Bnde sevemedim parkbesik olayini cok yer kaplar okadar yerim yok evde malesf bide 2 bebis olck bize yer kalmz:) yer kaplamick ufak boytlu 2 tane almayi dusunuyorm ilk cocuk oldgu icnde mobilya istiyorm insan heves ediyor. Yatak odamda yerim yok zatn yanima almaya bakalim nasi olacakGünaydın arkadaşlar ben kızımda park beşik kullandım pek memnun kalmadım sallamak istediğim zaman ayakları katlanıyordu ve çocuk korkuyordu kızım memlekette doğmuştu ve eski beşikler gibi dedesi ona tahta beşik yapmıştı onda uyuyordu biraz büyüdükten sonra ayağımda sallayıp ondan sonra park beşiğe koyuyordum bende yeni beşik almayı düşünüyorum büyüyen beşiklerden ama portatif beşiklerde var hem uygun fiyata hem de sökülüp takılması kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?