Aaaa bu olmadi yaaa hos araba alasim hic yokkkk ama ihtiyacta bi yere gidince saatlerce bebek kucakta tasinmiyo. Ayy galiba ben doguma yakin alicam araba. Onceligim besik dusunmek surekli tasiniyorum hafif kullanisli ve yer kaplamayan bisey olmali.

Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Bu seferki kalça kemiği çok agrıyor yaa, yattığım yerden zor kalkıyorum.
Ayakta kalinca bel agrisi oluyo canim. Bendede sirt agrisi oluyo calisirken belime destk koydum dun. Dinlenmeye calis sende vucudun sinyal gonderiyo sana ama herzmaan mumkn olmuyo tabi bide kucuk cocugn var
evet küçük çocugum ve misafirim var,dinlenmek mümkün değil

Allah yardımcımız olsun, çok zorluyor ağrılar
Merhaba canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Uykusuzluktan oluyorum. Hic is yapamadik gece sabaha karsi uyandi yeni uyudu. Yantarafta insaat var. Matkap sesi geliyor surekli sicradi daha bitmez bu insaat.
Allah yardımcınız olsun
Benim her gebeliğimde oluyor malesef. Safrakesesinde taş yok ama polip var dogumdan 1 sene sonra ameliyat olmayı düşünüyorum
@gve canım sünnet konusunu hiç konuştunuz mu aranızda ne zaman yaptirmayi düsunuyosunuz merak ettim

Ben şimdiden bunu düşünür oldum :) nasıl olur nasıl ederim diye düşünüyorum
Ben oglumu 8 aylıkken sünnet ettirmiştim. O bile çok geç bence. Eli ayagı durmuyor bu sefer ya yeni doğan sünneti yada 40 ı çıkınca yaptıracağız
Kizlarr selam kargomuz geldi bugun bebislerimizin arabasi Allah saglikla kucagimiza alip da kullanmayi nasip eder inss bide bu cantalari begeniyordum uyguna bulunca aldim kaliteliymis baya:) heyecanla hemen size atiyorum
Maşallah canım, çok güzeller. :) Rabbim saglıkla kullanabilmeyi nasip etsin

Aaaa bu olmadi yaaa hos araba alasim hic yokkkk ama ihtiyacta bi yere gidince saatlerce bebek kucakta tasinmiyo. Ayy galiba ben doguma yakin alicam araba. Onceligim besik dusunmek surekli tasiniyorum hafif kullanisli ve yer kaplamayan bisey olmali.
Iyi markalar hep bole canim malesf 2 cocuk agrligi esyasi olacagndn dayanklilkda onemli ikizde arabasz mumkun degl .bnde senin gibi dusunp arstrdgmda kafama bu yatti. dogumdn hemen sora kullanilabilr ozeligide guzel cnku puset almicam bnde arabamizda bize oturck yer kalmaz:)) Bizde oyle son anda dusunuyorduk ama 600 tl iyi indirim o paraya besik aliriz nrdyse bitane

Sagolasin canim inss gorelim o gunleride❤

Arkadaşım park yatak aldı. Kurması toplaması çok basit. Şehir dışında ailelere giderken yatağı toplayıp çantasına koyup götürüyor gittikleri yere kurup yatırıyor. Tek dezavantajı anne yanı gibi bi tarafı açılmıyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta sonra 1-2 yaş gibi yataklı oda takımı almayı planlıyorum bizim de taşınma ihtimalimiz var da odasına uygun mobilya alırız böylece.

Oglumda park yatak kullandim suan kardesimde vermem diyo dedigin gibi kullanisli ama iki tane de sanki cok yer kaplicak gibi. Ayy herseyden ikiser tane dusunemiyorum yaa

Bende eşimin işinden dolayı her yıl taşınıyorum başka şehire izmirde ki sabit eve oda yapıcam gibi duruyor ama taşımayada park yatak gibi bişi lazım pratik bulursan banada atarmısın cnm bakayım

Günaydın arkadaşlar ben kızımda park beşik kullandım pek memnun kalmadım sallamak istediğim zaman ayakları katlanıyordu ve çocuk korkuyordu kızım memlekette doğmuştu ve eski beşikler gibi dedesi ona tahta beşik yapmıştı onda uyuyordu biraz büyüdükten sonra ayağımda sallayıp ondan sonra park beşiğe koyuyordum bende yeni beşik almayı düşünüyorum büyüyen beşiklerden ama portatif beşiklerde var hem uygun fiyata hem de sökülüp takılması kolay oluyor

Bende eşimin işinden dolayı her yıl taşınıyorum başka şehire izmirde ki sabit eve oda yapıcam gibi duruyor ama taşımayada park yatak gibi bişi lazım pratik bulursan banada atarmısın cnm bakayım
Henüz hiç bakmadım bizimki henüz çok küçük cinsiyeti bile belli değil ama araştırdığım zaman atarım tabiki

Selam tatlim. Bnde sevemedim parkbesik olayini cok yer kaplar okadar yerim yok evde malesf bide 2 bebis olck bize yer kalmz:) yer kaplamick ufak boytlu 2 tane almayi dusunuyorm ilk cocuk oldgu icnde mobilya istiyorm insan heves ediyor. Yatak odamda yerim yok zatn yanima almaya bakalim nasi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…