Arkadaşlar merhaba, crinone jel kullanıyorum 1 aydır. Bir süredir pelte gibi geri geliyor ve içimde kahve ve pembe renkler oluyor. Çok endişeleniyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba, crinone jel kullanıyorum 1 aydır. Bir süredir pelte gibi geri geliyor ve içimde kahve ve pembe renkler oluyor. Çok endişeleniyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı acaba?
endiselenme normaldir bende de oluyordu çökelek gibi tortular geliodu benim kahvemsiydi drma sordum sknti degil demişti, ki reçetede de yazio bu sekil geri dönüşümler olunca normalmis diye

Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum Allah'ım sabır versin guc versin güzel kızına sarıl dilerim en kısa zamanda kendilignden olur belki

Gözün aydın canım darısı bizlerin başına transferden kaç gün sonra duymuş oldun kalp atışlarını?

endiselenme normaldir bende de oluyordu çökelek gibi tortular geliodu benim kahvemsiydi drma sordum sknti degil demişti, ki reçetede de yazio bu sekil geri dönüşümler olunca normalmis diye
Teşekkür ederim cevabınız için, içim rahatladı en azından

Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Arkadaşım çok üzüldüm... Allah sabırlar versin sana, en kısa zamanda kendiliğinden olsun inşallah...
Bir sıkıntı mı oldu?
Yani hatırladığım herşey yolundaydı

Canım doktorun sezeryan demesinin bı sebebi varmi benim doktora soruyorm simdiden bunun plani için erken son ayda yapacaz dogum planini dedi vallahi ne olacak bimiyorm hic bisey demiyor
Dogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyorm

Dogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyorm
Benimki de aynen oyle diyor önce bı buyusun bakalim diyor ikiz oldugundan sezeryani tercih edebilir riske atmamak adina dogru canım, her ikiside bı sure sezeryanda, normalde hepsi geçecek Allahn izni

Cok uzildm bu asamadn sora cok zor canim Allah sabir versn ne dicegimi bilemedm tekrarindan esirgesn rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…