Canım doktorun sezeryan demesinin bı sebebi varmi benim doktora soruyorm simdiden bunun plani için erken son ayda yapacaz dogum planini dedi vallahi ne olacak bimiyorm hic bisey demiyorInanmiyorum nasi tasimis onlari ve normal olmasina sok oldum:)) bana sezaryan diyi doktor:))
Seneye inşallah bebislerimz kutlarız sevgi günümüzuSevgi gunumz kutlu olsn hanimlar❤ en guzl sevgililerimize akslarimiza saglikla kavusalim inss
endiselenme normaldir bende de oluyordu çökelek gibi tortular geliodu benim kahvemsiydi drma sordum sknti degil demişti, ki reçetede de yazio bu sekil geri dönüşümler olunca normalmis diyeArkadaşlar merhaba, crinone jel kullanıyorum 1 aydır. Bir süredir pelte gibi geri geliyor ve içimde kahve ve pembe renkler oluyor. Çok endişeleniyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorumSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Sağol canım ama çok içim acıyor
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorumAllah'ım sabır versin guc versin güzel kızına sarıl dilerim en kısa zamanda kendilignden olur belki
Gözün aydın canım darısı bizlerin başına transferden kaç gün sonra duymuş oldun kalp atışlarını?Canım ben de 6+5 im ve hiç bulantı vs yok ama bugün kalp atışını duyduk çok şükür :) o konuda endişe etme. Ben de corasprin kullanıyorum test yapılmamıştı bana da... gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah
Allah sabır versin canım çok üzüldümSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Tahmin edebiliyorm ne kadar için yaniyor o yüzden bizlerin iki lafndan biri sağ salim kucagimiza alalim oluyor hep bi korku verende Allah alanda canım allahm sizlere bereketler uzun omurler versin.Sağol canım ama çok içim acıyor
Teşekkür ederim cevabınız için, içim rahatladı en azındanendiselenme normaldir bende de oluyordu çökelek gibi tortular geliodu benim kahvemsiydi drma sordum sknti degil demişti, ki reçetede de yazio bu sekil geri dönüşümler olunca normalmis diye
Arkadaşım çok üzüldüm... Allah sabırlar versin sana, en kısa zamanda kendiliğinden olsun inşallah...Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Dogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyormCanım doktorun sezeryan demesinin bı sebebi varmi benim doktora soruyorm simdiden bunun plani için erken son ayda yapacaz dogum planini dedi vallahi ne olacak bimiyorm hic bisey demiyor
Benimki de aynen oyle diyor önce bı buyusun bakalim diyor ikiz oldugundan sezeryani tercih edebilir riske atmamak adina dogru canım, her ikiside bı sure sezeryanda, normalde hepsi geçecek Allahn izniDogum hkda konusmadk aslnda ben merakliym sorulari siraladim genelde 36 buckta cognlk sezaryan oluyor dedi sen buyut hele bi gelelim o gnlere dedi:)) doktorm biraz garntici risk almaz gibi geliyo bana canim bnde aksine sezaryandan korkuyorm
Allah sabır versin canım.Selam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Benim onceki de zorunlu sezaryan olunca. Bi doktorda sezaryan dediiiiInanmiyorum nasi tasimis onlari ve normal olmasina sok oldum:)) bana sezaryan diyi doktor:))
Basin sagolsun canim cok uzuldum. Ayy beynim durdu resmen. rabbim ayni aciyi bi daha yasatmasinSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
Cok uzildm bu asamadn sora cok zor canim Allah sabir versn ne dicegimi bilemedm tekrarindan esirgesn rabbimSelam kızlar benim için hiç güzel bir gün değil şimdi doktordan çıktım maalesef bebeğimi kaybettim Rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?